ARK teooriaeksam
Re: ARK teooriaeksam
Ise käisin selle raja alles läbi. Tegin B ja A2-kat load. Teooria eksamiks õppisin vahtralehe vihikust. Nii auto kui tsikli lubade jaoks. Need testid, mis arki lehel on, neile ei maksaks väga toetud. Ise panin tähele, et see kontroll pole korrektne seal. (päris palju erinevusi tuli sisse, mida ekstra autokoolist järgi küsisin). Arki teooria testis ei leidnud mina just palju sarnaseid küsimusi, mis seal lehe demos oli. Umbes veerand küsimusi olid täiesti uued, kuid ei midagi ületamatut. Loogiline mõtlemine aitab päris palju.
Kaante kätte saamine võttis aega nädala. Enne sõita ei saanud, sest arkis ei vaevutud mul sinna autokooli raamatusse isegi templit lööma ja seda teist poolt ära täitma. Lausuti lihtsalt ,et sõita sa sellega nagunii ei või, sest paberiga võib sõita ainult esmastejuhilubadega. Segane värk on see kõik. Sõitsin selle nädala ilma lubadeta , lootes ,et ehk on politsei arvutist näha ,et mul vastav kat olemas. Õnneks ei kontrollitud kordagi ja nüüd load käes.
Rait
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.