Yamaha V-max

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Motomarket
Kaupmees
Tänatud: 42 korda
Kontakt:

Re: Yamaha V-max

Lugemata postitus Postitas Motomarket »

Raiki kirjutas:

minu rattal on ka V-MX i mootor peal ja üksi sõites küttekulu 5l/100km ning naisega koos 5,5l/100km

seda teemat lugedes süda rahunes kohe maha .... kiirendades rattal selline tunne nagu sidur hakkaks libisema ja olin juba suht õnnetu , aga teie jutust tuleb välja, et see mingi v boost hoopis :)

Sinu rattal on väliselt V-Max-iga sarnane mootor. Sisu (nukad jne.) ja võimusus on teine. Ja V-boosti võib leida vaid täisjõulistelt V-Max-idelt. Olen täisjõulist V-Maxi-i omanud ja võin õelda, et 5l kütusekulu ei sattunud isegi unes nägema :lol:

Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

Motomarket kirjutas:
Raiki kirjutas:

minu rattal on ka V-MX i mootor peal ja üksi sõites küttekulu 5l/100km ning naisega koos 5,5l/100km

seda teemat lugedes süda rahunes kohe maha .... kiirendades rattal selline tunne nagu sidur hakkaks libisema ja olin juba suht õnnetu , aga teie jutust tuleb välja, et see mingi v boost hoopis :)

Sinu rattal on väliselt V-Max-iga sarnane mootor. Sisu (nukad jne.) ja võimusus on teine. Ja V-boosti võib leida vaid täisjõulistelt V-Max-idelt. Olen täisjõulist V-Maxi-i omanud ja võin õelda, et 5l kütusekulu ei sattunud isegi unes nägema :lol:

huvitav nii mõnigi teine mees väidab jälle et tal on V-MAXi mootor peal küll aga kw alla toodud

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

Motomarket
Kaupmees
Tänatud: 42 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Motomarket »

Raiki kirjutas:

huvitav nii mõnigi teine mees väidab jälle et tal on V-MAXi mootor peal küll aga kw alla toodud

See ongi see koht, kus need väitjad peaksid uurima, mismoodi need kw-d on alla toodud :wink:

Kasutaja avatar

Habib
Tsikkel: Suzuki V-Strom

Lugemata postitus Postitas Habib »

Raiki kirjutas:

Ära heida meelt! Su rattal ongi tegelt v-max-i mootor, lihtsalt oli lapsena palju haige :lol: Minu rattal on näiteks Valkyrie mootor, lihtsalt neli pütti on vähemaks võetud.

Lambad on siin ja... lambad on sääl...
Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

Raiki kirjutas:

Tegelikult on ajalugu selline, et hoopis V-Max "laenas" oma mootori 80-ndate Venturelt, sätiti siitsealt natuke, pandi V-boost peale ja saadi hoopis teine mootor. Väliselt on tõepoolest sarnane, isegi uuemate Venture mootoritega. Ja V-boosti pole ühelegi teisele rattale peale pandud :idea:

Mis puudutab kütusekulu, siis mina saan stabiilselt 6l/100 hakkama, aga ma sõidan ka suht rahulikult.

Hans

V-MAX

varjatud77
Tsikkel: Yamaha V Max,Honda NT650V(müüa

Lugemata postitus Postitas varjatud77 »

Kas karbussi timmimisest oleks kasu,et bensukulu vähendada? Kui tihti seda tegema peaks(üks tark väitis et iga õli vahetuse järel :shock: )

Kasutaja avatar

VWman
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

varjatud77 kirjutas:

Kas karbussi timmimisest oleks kasu,et bensukulu vähendada? Kui tihti seda tegema peaks(üks tark väitis et iga õli vahetuse järel :shock: )

Aga loe manuaalist :) http://ymenvom.nl/manuals/U3LRE2.PDF

KÄIN JALA JA JOON VETT
Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

varjatud77 kirjutas:

Hoidku jumal selliste tarkade eest :evil: Karbussi võib näppida vaid siis, kui midagi valesti on :idea:

Hans

V-MAX
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Hans kirjutas:
varjatud77 kirjutas:

Hoidku jumal selliste tarkade eest :evil: Karbussi võib näppida vaid siis, kui midagi valesti on :idea:

Hans

Kõik oleneb sellest, mida "timmimise" all mõeldakse. Loomulikult on segukruvide ja nõelaasendite käppimine liiast. Aga samas sünkimine ei tee liiga. Kuigi sünkimise mõju V-Maxi kütusekulule on pigem marginaalne.

Qngi
Tsikkel: Yamaha Vmax 1993
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Qngi »

Hans kirjutas:
varjatud77 kirjutas:

Hans

siin muidugi sellest palju juttu.. parasjagu tehniline, aga hammustab läbi.
http://www.vmaxforum.net/forumdisplay.php?f=6
ma ei tea, kas tahab regamist ka, aga kui oled omanik, ei jookse mööda külgi alla.

muide, kas kellelgi on ligikaudne ettekujutus palju on Eestis V-maxe? 10? 20? 100?
lähen homme Tartusse oma Inglismaalt saadetud aparaadile järele, äkki mõni ARKi mammi paljastab!

Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Kui mina uurisin juunis 2006, oli seis selline:

vmx12=8
vmx1200=9

Praegu on 2x niipalju vast ikka ehk enamgi :roll:

Hans

V-MAX

Qngi

Hans kirjutas:

vmx12=8
vmx1200=9

Hans

kui enda oma ARKis arvele võtsin, oli seal suht viril tädi. ei kutsunud eriti
dialoogile. neil on seal paras segadus nende vmx12 ja vmx1200-dega.
õiget kW hulka pole ka arvutis sees. aga noh, need mõned hobused vähem, mis passi kirja said,
teevad kindlustuse vast paar kopikat odavamaks.
pagan, pean oma püssiga harjuma- on teine mu randmed üsna välja venitatud 8)
veidi nühkimist ka- scoobid läikima jne..

Kasutaja avatar

Suhkur
Tsikkel: BMW K1200LT

Lugemata postitus Postitas Suhkur »

Hans kirjutas:

vmx12=8
vmx1200=9

Hans

-1.....Minu V-Maksike laks Soome elada.

CB400,GL500,ZX10,VN750(2tk.),VT600,VMX12(2tk.),VZ800(3tk.),XV1600(2tk.),VT750,XL1000,Pegaso650,VTX1800,VFR750(2tk.),XRV750,XL600,VX800(2tk.),PC800,CB400 SuperDream,VT600C,XVS650H,K1200LT
Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

ment kirjutas:
Hans kirjutas:

vmx12=8
vmx1200=9

Hans

-1.....Minu V-Maksike laks Soome elada.

RIP (ride in peace) (w) Ja jäigi mul see iludus nägemata :(

V-MAX

tarvi14789
Tsikkel: DR BIG

Lugemata postitus Postitas tarvi14789 »

tervist on siis tulnud ka endal kange vmaxi isu kui keegi oskab kuidagi aidata asjaliku vmaxi leidmisel siis võib julgelt teada anda :wink: kuna rahakott on suht õhuke siis ulmelisi asju mitte pakkuda :lol:

Kasutaja avatar

tali
Tsikkel: 650cc V2
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

tarvi14789 kirjutas:

tervist on siis tulnud ka endal kange vmaxi isu kui keegi oskab kuidagi aidata asjaliku vmaxi leidmisel siis võib julgelt teada anda :wink: kuna rahakott on suht õhuke siis ulmelisi asju mitte pakkuda :lol:

No see näiteks: http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &id=301567, äsja ilmunud kuulutus Motors24-s. Hind on küll Maxi kohta next to nothing, eks helista ja küsi lisa.
Reeglina on kõik Maxid asjalikud, pole küll kuulnud, et keegi sellise kullakese risuks laseks minna.

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

tarvi14789
Tsikkel: DR BIG

Lugemata postitus Postitas tarvi14789 »

tali kirjutas:
tarvi14789 kirjutas:

No see näiteks: http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &id=301567, äsja ilmunud kuulutus Motors24-s. Hind on küll Maxi kohta next to nothing, eks helista ja küsi lisa.
Reeglina on kõik Maxid asjalikud, pole küll kuulnud, et keegi sellise kullakese risuks laseks minna.

Sellel Vmaxil kahjuks sõites teise käiguga nö. nõksutab, kuna remonti ei tahaks ette võtta siis tuleb edasi vaadata :P

frefighter

Lugemata postitus Postitas frefighter »

Tere,

küsimus asjatundjatele: kas kõikidel fullpower V-maxidel, peab süüte sisse keeramisel servo mootorid tegema häält (mingid kontroll liigutused siibritega) ?

Et kui ei tee, siis võib kahtlustada, et servo tuksis (kõnealune isend aastast -85)?

Kasutaja avatar

onuhannes
Tsikkel: HD

Lugemata postitus Postitas onuhannes »

Jah süüdet keerates peab v-boosti servo kontrolli tegema. Kõrvaga hästi kuulda ja silmaga näed ka ära - kroom katte all kus asuvad karpade nn. kollektorid peab olema vaheühendus (vaata pilti ).

http://media.photobucket.com/image/yama ... vboost.jpg

frefighter

Nja, see vaheühendus ja tross on küll olemas aga ilmselt servo otsa saanud - vaikus majas.

Kas keegi tunneb kedagi, kellel on kogemusi V-max´i tuunimisega (n. tagavelg, esiots - upside-down vms aretused)?

Üks sihuke mees vist on kasutaja Ment... aga ei saanud temaga kontakti.
(Hansule ka palju tänu - palju head nõu ja muudki tarvilikku abi saadud)!

Kasutaja avatar

onuhannes
Tsikkel: HD

Lugemata postitus Postitas onuhannes »

Upside-down on ju ülikerge (komplektne bike tüüpi asi ja vahetad roolikannuvõlli enda vana vastu) kunagi tuttav sättis GSXR1100W kogu mängu ette. Päeva töö. Tagakiige aga juba teine teema. Olen näinud varianti kus mootori küljes olev nurkreduktor on vahetatud ketiveo väljavõttega - googelda või küsi v-maxi foorumitest.

Kasutaja avatar

Suhkur

Vabandus,unustasin oma salasõna.
Upsidedown oli mul Marauderi oma.Laagrid on samasugune aga peab veel seibi panna umbes 3-5mm paks.Ja siis teine pidurikettas+support+armeeritud voolikud panna vaja.Aga kui panna GSXR oma_siis nad on lühike ja vaja pikendused ehitama.
mis veel.....
taga rattas tuleb 170 vabatahtlik.laiem-probleem kardaaniga.
pane mootorikinnitused alumiiniumis .
õhufiltri telli KN.
tuuning summutid annavad natuke veel KW
nitro komplekt annab ka paar KW
Küsi veel-vastan.

CB400,GL500,ZX10,VN750(2tk.),VT600,VMX12(2tk.),VZ800(3tk.),XV1600(2tk.),VT750,XL1000,Pegaso650,VTX1800,VFR750(2tk.),XRV750,XL600,VX800(2tk.),PC800,CB400 SuperDream,VT600C,XVS650H,K1200LT

frefighter

Tänud asjalike vastuste eest!
Kolasin internetis ringi ja jõudsin ka järeldusele, et GSXR-i ja enamik teiste tsiklite kahvlid jäävad lühikeseks.

Tehnilise poole pealt tekkis veel mõte Stage 7-e ja T-boosti osas.

Kasutaja avatar

Suhkur

Pilt

Kasutaja avatar

Kri§to

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

http://pythonmotorsports.com/vmax/vmaxpix/gallery.htm
Ratast igale maitsele, uskumatu.
Peris ilusaid eksemplare leiab :ner:
Pilt
Pilt
Pilt

Qngi

Hei "Hans"- on sul Max veel alles? Olen ka Nõmmekas ja sama aparaadi omanik- äkki saaks kokku? Mul starterimure + muid asju.. Kuna oled kauaaegsem omanik, äkki saan vastuseid muredele, mis sul juba lahendatud.

Qngi

rahavajadus tuli majja.. Max müügis. kel huvi, astugu ligi ja räägime!
hind suht valuläve piiril.. kuid võrreles muude siinsete pakkumistega reaalne ja Soomega võrreldes suisalausa
1/3 odavam http://bike.motors24.ee/vehicles/334510 ... &sort=paid

Kasutaja avatar

Kri§to

No vaata kuidaspidi tahad. Minu unistuste rattaks jääbki see V-Max vist. Kui just riigikogu palgale ei saa:P

[youtube][/youtube]

Kasutaja avatar

MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas MarekM »

see on ka vist pill, mille selga pikal mehel asja pole?

フーリガン
Kasutaja avatar

Kri§to

videos on vist kõik pisikesed poisid, kes lenksu enda peale sättinud.. Ei ole kuulnud küll, et pikad sellega hakkama ei saaks

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”