Estonian Bike Weekend

v301060
Tsikkel: HD Bobik 103
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Re: Estonian Bike Weekend

Lugemata postitus Postitas v301060 »

Primo kirjutas:
m2rka kirjutas:

Kes on see ülemjuut, kes sellise debiilsuse välja mõtles? Kogu jutt, kuidas tsiklimehed, -naised tunnevad yhtekuuluvust ja austust teineteise vastu ja kuida see on nagu eraldi elustiil jne jne... Ja siis keegi täitsa mees arvab, et mul pole vaja paraadsõidule ronida, kui ma ei saa/taha/suuda pärast kuskile läbule tulla... Kui mul on töö(nagu mul seda praegu on) ja õhtu poole veel sada kohustust, aga saaksin korraks siit vabaks, et vähemalt oma kodulinnas paraadsõit kaasa teha ja kui siis keegi ärihaist tsiklimees hakkab ulguma, et mida sa sõidad siin, sa ju pole maksnud, siis on asi küll ikka väga valesti...

Hetkel oled see juut sina, kes sa tuled tasuta paraadi sõitma ja pärast sõidad minema.Paraad korraldatakse ürituse raames ja paraad on üks ürituse osa.Üritusel on olemas pilet, mis maksab teatud summa raha.Selle pileti lunastamisel saad sa osaleda kogu üritusel k.a. paraad.Saad kasutada tualette, saad kuulata erinevaid bände.Tead sa üldse, mis ettevõtmine on ainuüksi paraadi korraldamine/reguleerimine?Paistab, et ei tea.
Shit doesn't just happen - shit takes time, effort and money

Lause "Ma üritusele ei tule aga paraadi sõidaks küll" hakkab päris populaarseks muutuma.Kurb.

Siiski, siiski...minu mäletamist mööda HD Estonia küll Volbrimöllu paraadist osavõtjatele pileteid ei müünud. Kes tahtis pärast Slade kuulata ja Saltzburgis maurata, see ka maksis.
Paraadist osavõtvate rataste (suur) arv peaks ju olema parim reklaam kogu üritusele...

HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”