Estonian Bike Weekend
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 26
- Tsikkel: Suzuki Intruder VL 800
Estonian Bike Weekend
Kas keegi on Tallinnast või lähiümbrusest ka minemas? Ise Jüris ja üksi minemas.
Re: Estonian Bike Weekend
Kes teab?
26.-28. "Estonian Bike Weekend" - Viljandi ????
Kas 300 eeki on kogu kulu?Telgi koht ka?Või läheb miskit veel juurde?Kas on mingi ühine toitlustamine ka?
...Firma rokka ei saa igaüks omale masu ajal lubada ....Või on kütuseks oma kaasavõetud õlleke?
Kas mingi eelregistreerimine ka on?
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Kas on ka mingid eraldi piletid olemas? Tahaks aind kosmikuid vaatama tulla aga selle eest 300 maksta on ilmselgelt liiast.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
300 krooni eest saad ka ametlikult paraadil sõita, kui ei maksa, siis pead maksnutega distantsi hoidma ja startida võid kuskilt nurgatagant, mitte koos teistega. Eelmise aasta kogemus.
Pole kunagi viitsinud Viljandis paraaditada aga kas siis paraad on tasuline??? Ma olen nagu aru saanud, et see pralle Sammulis on tasuline.. linnas s6itmise eest raha v6tta on ikka vist veits imelik...
Ei mul on paraadist ja kõigest muust poolükskõik. Aind Kosmikute esinemist tahaks kuulata. Helistasin ka kellelgi Piratica MC-t aa telefon oli väljas. Proovin pärast uuesti.
Esialgu plaanin sõita laupäeval paraadile,Ülemiste Neste juurest,kui kellelgi on ühinemise soov!
300.- kahepeale, paraad(varem oli küll tasuta), muusikat ja muud üritused,pole ju palju.
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
13reede kirjutas:Pole kunagi viitsinud Viljandis paraaditada aga kas siis paraad on tasuline??? Ma olen nagu aru saanud, et see pralle Sammulis on tasuline.. linnas s6itmise eest raha v6tta on ikka vist veits imelik...
Kulla mees, keegi ei küsi sult linnas sõitmise eest raha, sõida niipalju kui süda lustib. Raha maksad sa ikka üritusel osalemise eest ja reeglina läheb see raha esinejate tasudeks, platsi rendiks, peldikute rendiks, turvadele jne (see selgitus on juhuks, kui keegi tõesti aru ei saa, miks sellisele peole on vaja piletit osta). Paraad toimub peo raames ja sellest võtavad osa külalised, kes on peole tulnud. Kes peole tulla ei taha võivad Viljandis (või mujal) ringi sõita, mingit keeldu ei ole. Milleks Teile sinna paraadi vaja tulla on kui te ei soovi korraldajaid toetada hea ürituse korraldamisel. Pulmarongi te ju ei trügi sõitma kui see kuskil vastu tuleb?
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
efendi kirjutas:Pulmarongi te ju ei trügi sõitma kui see kuskil vastu tuleb?
OT: Mitte just päris aga lõunaosariikides ma olen paar korda pulmarongi kinni pidanud. Kui on õiged pulmad, siis tuleb pudel viina
Vaadake ürituse programmi, siis saate aru, et 300.- ei ole sugugi palju välja käia.
Eelmisel aastal käisin, oli lahe ja homme ka kohal
Kohtumiseni:
Siim
Põhimõtteliselt...
Ajage, ajage ennast kohale... ma võtan oma massaažilaua ja telgi ka kaasa. Kui mahun, siis litsun ennast kuskile sauna kõrvale. KUI ma mahun muidugi
Eelregistreerijatele soodustus.
Muf
56 22 96 97
Pilet kehtib kõigile fest. raames toimuvatele üritustele. See tähendab, et kui keegi tahab aind kosmikuid kuulata siis ikka 300. Nii et kaasad kaasa ja kogu üritust nautima. Kogu raha eest kui siis juba.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1300R Hayabusa
Keegi autoga homme(reedel) läheb? Oleks vaja möned asjad ära paigutada...
56 56 1995
Niih.. vaatame kuidas selle üritusega joppab Potentsiaalseid saba pakkujaid?
Sepp, sina ole kuss
plaanin laupäeval minna yksi
ja sabakohta saan pakkuda
kiivreid on ka

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
trixu kirjutas:Niih.. vaatame kuidas selle üritusega joppab
Potentsiaalseid saba pakkujaid?
Sepp, sina ole kuss
Ma võin enne ja peale yritust Sulle oma saba pakkuda korraks
Oh mida imet. Suisa 2 pakkumist tuli.
/me läheb selgitab välja nüüd kumb parem kandidaat on
Sepp, sinuga räägime hiljem
cool200 kirjutas:plaanin laupäeval minna yksi
kiivreid on ka
kle loe oma kirju.. üldiselt kiireks läheb.. kui kellelgi cool200 tel nr-t juhtub olema, siis andke
trixu kirjutas:cool200 kirjutas:plaanin laupäeval minna yksi
kiivreid on kakle loe oma kirju.. üldiselt kiireks läheb.. kui kellelgi cool200 tel nr-t juhtub olema, siis andke
pole vaja enam
Tlnast keegi homme hommiku ka stardib Viljandi poole või kõik on juba minekut teinud?
Meil ka plaan homme s.o. laupäeval minna.
mis kell ja kus kohast stardite? Endal pole ka midagi teha ja kui ilm lubab siis sõidaks Viljandi ja tagasi
Homme muidugi lubab Viljandise vihma, aga ega selle pärast minemata jää....ja õhtul ka tagasi...
Stardime Nõmmelt 10-11 paiku.
jan22 kirjutas:Samad sõnad,homme minek Viljandi.
Sõber lubas kl.10.00 Ülemiste Nestes kohal olla,siis läheme liikvele ka.
Minul sinine Bmw ja sõbral must.
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Siin on täiesti viimasepeal olla. Kulo ja Aapo Ilves ruulivad! Väinz@mobile
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
efendi kirjutas:13reede kirjutas:Pole kunagi viitsinud Viljandis paraaditada aga kas siis paraad on tasuline??? Ma olen nagu aru saanud, et see pralle Sammulis on tasuline.. linnas s6itmise eest raha v6tta on ikka vist veits imelik...
Kulla mees, keegi ei küsi sult linnas sõitmise eest raha, sõida niipalju kui süda lustib. Raha maksad sa ikka üritusel osalemise eest ja reeglina läheb see raha esinejate tasudeks, platsi rendiks, peldikute rendiks, turvadele jne (see selgitus on juhuks, kui keegi tõesti aru ei saa, miks sellisele peole on vaja piletit osta). Paraad toimub peo raames ja sellest võtavad osa külalised, kes on peole tulnud. Kes peole tulla ei taha võivad Viljandis (või mujal) ringi sõita, mingit keeldu ei ole. Milleks Teile sinna paraadi vaja tulla on kui te ei soovi korraldajaid toetada hea ürituse korraldamisel. Pulmarongi te ju ei trügi sõitma kui see kuskil vastu tuleb?
Kes on see ülemjuut, kes sellise debiilsuse välja mõtles? Kogu jutt, kuidas tsiklimehed, -naised tunnevad yhtekuuluvust ja austust teineteise vastu ja kuida see on nagu eraldi elustiil jne jne... Ja siis keegi täitsa mees arvab, et mul pole vaja paraadsõidule ronida, kui ma ei saa/taha/suuda pärast kuskile läbule tulla... Kui mul on töö(nagu mul seda praegu on) ja õhtu poole veel sada kohustust, aga saaksin korraks siit vabaks, et vähemalt oma kodulinnas paraadsõit kaasa teha ja kui siis keegi ärihaist tsiklimees hakkab ulguma, et mida sa sõidad siin, sa ju pole maksnud, siis on asi küll ikka väga valesti...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.