Rakvere mehed, organiseerume?
Moderaator: Moded
Re: Rakvere mehed, organiseerume?
Celtic kirjutas:Agamis siis, kui ma hakkan teid seal igapäev kiusamas käima?
![]()
Siis juhtub see, et võtame sul sabast kinni, paneme kellegi tsikli saba peale, sõidame kuskile tsiklipoodi ja enne lahti ei lase, kui oled omale tsikli ostnud
. Lihtne!!!
PS. Sobiv kandidaat poodi sõidutamiseks on 417
, kellel on järjekordselt gaasirutska asemel ON/OFF lüliti. Piloot meil ju nüüd korralik...
-
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Kuzmitz kirjutas:Celtic kirjutas:Agamis siis, kui ma hakkan teid seal igapäev kiusamas käima?
![]()
Siis juhtub see, et võtame sul sabast kinni, paneme kellegi tsikli saba peale, sõidame kuskile tsiklipoodi ja enne lahti ei lase, kui oled omale tsikli ostnud
![]()
. Lihtne!!!
PS. Sobiv kandidaat poodi sõidutamiseks on 417
![]()
, kellel on järjekordselt gaasirutska asemel ON/OFF lüliti. Piloot meil ju nüüd korralik...
Okouuu. Sabast ja sabale?. Tuleb hakata siiski ülepäeva käima .
ja muide, rattast vähe kasu, kui lube pole.
Amuide, esmasp keegi ikka läheb ka sinna?
RRRC - Raibe, Rakverest.
Celtic kirjutas:Okouuu. Sabast ja sabale?. Tuleb hakata siiski ülepäeva käima
.
ja muide, rattast vähe kasu, kui lube pole.![]()
sabast-sabale... Ja nii hakkabki olema, kui endale lube ei tee.
Kui B-kat olemas, siis: http://www.autosoit.ee/web/index.php?la ... age_id=286
või: http://www.e-autokool.ee/index.php?opti ... &Itemid=33
Tegelt usun, et teen tühja tööd neid linke siia pannes- küllap sa juba ise tead neid:). A vaatama võid meid ikka tulla, keegi peale Boobi ja Yamakaki jooksu ei pane. Vist .
-
Kuzmitz kirjutas:sabast-sabale... Ja nii hakkabki olema, kui endale lube ei tee.
Kui B-kat olemas, siis: http://www.autosoit.ee/web/index.php?la ... age_id=286
või: http://www.e-autokool.ee/index.php?opti ... &Itemid=33
Tegelt usun, et teen tühja tööd neid linke siia pannes- küllap sa juba ise tead neid:). A vaatama võid meid ikka tulla, keegi peale Boobi ja Yamakaki jooksu ei pane. Vist.
ou shoot.
B-kati pole, A2te veel tegema minna ei saa. heameelega teeks praegu A1 ära. Saab kuskil Rakveres üldse?
Ja tean jah. Ning, las jooksevad, enda mure. Rattad ju jäävad maha
RRRC - Raibe, Rakverest.
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
pühapäev kl 10:30 on tsiklimehi näha Sõmerupoolses Statoilis http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=49878
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Kuzmitz kirjutas:PS. Sobiv kandidaat poodi sõidutamiseks on 417
![]()
Paneb ka ennast imestama, kuidas nii lühikese aja jooksul sellised mõtted pähe tulevad Aga korralikum kindlasti, edaspidi katsun ikka viisakalt, mõlemad rattad vastu maad, fööni sisse sõita
-
Okei, kardan et omme ei jõua. Kuskil Kunda lähistel käik autoga.
teisip-jaanipäev, kolmap- pohmakas. Jääb siis neljap, ning vaadake, et teid seal rohkelt oleks.
RRRC - Raibe, Rakverest.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
piloot kirjutas:Kuzmitz kirjutas:PS. Sobiv kandidaat poodi sõidutamiseks on 417
![]()
Paneb ka ennast imestama, kuidas nii lühikese aja jooksul sellised mõtted pähe tulevad
Aga korralikum kindlasti, edaspidi katsun ikka viisakalt, mõlemad rattad vastu maad, fööni sisse sõita
Tänaseks on R1 ajalugu ja elagu KTMmmmmindus.
Kui saame kuidagi su iminapaga sabale settida siis TULD
(Järgmine siht - 3 KTMmmm i koju : Duke, LC4, Superduke ) RC8R jääb esilagu kaugemaks ähmasemaks visioooniks
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
417 kirjutas:Kui saame kuidagi su iminapaga sabale settida siis TULD
(Järgmine siht - 3 KTMmmm i koju : Duke, LC4, Superduke ) RC8R jääb esilagu kaugemaks ähmasemaks visioooniks
iminapaga seoses tuli kohe meelde anekdoot, kuidas baleriini teise kohta libistati, kui oli "iminapaga" põranda külge kinni jäänud
-
Ma signatuurist loete välja, mida KTM'idest arvan.
Aga jah, neljap hoidke alt.
RRRC - Raibe, Rakverest.
-
- Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys
Nuuuhh Rakvere Raipekari,kas Smash-le bronnime kohaliku telgi.Küllap rahvast niipalju ja enamgi tuleb,et annaks põhjust selleks.Äkki annksime teada,kes meist minemas,siis hea rehkendada mitu telki vaja on.
Yaki +358403678393
-
Nooh, mul selline küsimus.
Raiped soovitasid mul omale kiivri hankida.
Et kui mitu raha oleksite teie nõus välja käima kasutatud kiivri eest?
Tehti pakkumine, et krossikiiver, hind paku ise. Kui palju Teie pakuksite selle eest?
Õhtul saab äkki pilti ka.
RRRC - Raibe, Rakverest.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
[quote="Celtic"]Nooh, mul selline küsimus.
Tehti pakkumine, et krossikiiver, hind paku ise. Kui palju Teie pakuksite selle eest?
Õhtul saab äkki pilti kaa .
kas sa kasutatud aluspesu ostaks.
osta mõni odavama otsa oma aga uus.
mul kapiotsas terve rivi erineva stiili kiivreid, proovimiseks ja arusaamiseks võin anda et siis saaksid otsustada.
sa teee endale selgks kuikiiresti ja mis asjaga sa kulgeda kavatsed ja siis hakka ostma.
-
417 kirjutas:Celtic kirjutas:Nooh, mul selline küsimus.
Õhtul saab äkki pilti kaa .kas sa kasutatud aluspesu ostaks.
osta mõni odavama otsa oma aga uus.
mul kapiotsas terve rivi erineva stiili kiivreid, proovimiseks ja arusaamiseks võin anda et siis saaksid otsustada.
sa teee endale selgks kuikiiresti ja mis asjaga sa kulgeda kavatsed ja siis hakka ostma.
Njaah, sedand küll.
Einoh, esialgu ma oleks sabarakk, hiljem, kui asi tõsisemaks läheb(e siis omale ratta ostan, siis kas bike v enduro), siis tuleb uus kiiver kah.
No okei, eks ma üritan isale auku pähe rääkida, niikaua, kuni see õnneks pole läinud, siis võiks keegi laenata erinevaid.
Tahaks siiski sõitma teiega. Teksad ja nahktagi selga ja...
RRRC - Raibe, Rakverest.
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
Tead, krossikiivriga on hea ise lenksus olla. Taga istudes, eriti veel bikel, jääb see pikk nokk seal ees segama ja hakkad eesistujat "nokkima". Pigem vaata ikka kinnine kiiver, olgu või kasutatud, peaasi, et poleks kukutud.
Ja kindlasti peaks see kiiver olema just sulle sobilik, mitte mitu numbrit suurem, et peas ringi käima hakkab. Ja see teeb kasutatud kiivri ostmise keeruliseks...
Poest uue kiivri saab tänapäeval vist juba umbes alates 600 kroonisest hinnast. Valid aga omale sobiva värvi ja suuruse ja ongi olemas...
Mul kasutult vedelemas kinnine S suuruses kiiver.Korralik kriimuvba enamuse aja kasutatud sukaga.Loovutaksin paagitäie
bensu eest
-
- Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys
Täna märkasin silmanurgast Bauhofis,ehitustarvete poes miski hea hinnaga kiivreid.Alustuseks käivad ju vägagi hästi.Paraku jah,hinda ei mäleta,aga tublisti alla tonna justkui´olid.
Yaki +358403678393
-
Yamakaki kirjutas:Täna märkasin silmanurgast Bauhofis,ehitustarvete poes miski hea hinnaga kiivreid.Alustuseks käivad ju vägagi hästi.Paraku jah,hinda ei mäleta,aga tublisti alla tonna justkui´olid.
500 eeeku on seal roosidega japuha
paneme rahad kokku ostame ühe selle 500 eeguse, paneme arbuusi sisse ja viskame kusagilt kõrgelt
või paneme krossisaapad jalga ja mängime jalkat.
-
Njaa, tuleb ikka isa niikaua nokkida, kuni nõusse jääb.(1200.- +post pakuti kasutatud kinnine. U1500.-ga saaks tutika)
ja kusjuures käisin täna just niisama bauhofis, endale küll silma jäänud(pime vist, aga pole hullu).
Ja mu peakolu on mulle hetkel veel täitsa kallis.
ning kont, kardan et S jääks väikseks.(Proovida samas võib). Mitme litrane paak?
RRRC - Raibe, Rakverest.
Tere,ja sügav kummardus kohalikule motorahvale!Hädaabi korras vajaksin inimest kes tunneks Honda nx650Dominatori mootori sisemist hingeelu....vihjed,soovitused teretulnud....
-
Immar kirjutas:Tere,ja sügav kummardus kohalikule motorahvale!Hädaabi korras vajaksin inimest kes tunneks Honda nx650Dominatori mootori sisemist hingeelu....vihjed,soovitused teretulnud....
Aga kurda muret, mõni aeg tagasi sai üht domikat seestpoolt uuritud - mootor nagu mootor ikka
piloot kirjutas:Immar kirjutas:Tere,ja sügav kummardus kohalikule motorahvale!Hädaabi korras vajaksin inimest kes tunneks Honda nx650Dominatori mootori sisemist hingeelu....vihjed,soovitused teretulnud....
Aga kurda muret, mõni aeg tagasi sai üht domikat seestpoolt uuritud - mootor nagu mootor ikka
Keset kena sõiduaega,otsustas mootor töölepingu üles öelda,kokkujooksmise näol...osa kahjustustest kindlaks tehtud,osad asjad kahtlased,kuna kogemus sellise mootoriga puudub...teema nii või naa nutune....otsuste jaoks täit kindlust vaja....
-
On see juba legoks võetud ja vaja diagnoos panna või koos veel ja vaja laiali võtta? Kummaline, et kokku jooksis, sellel peaks miski mõjuv põhjus olema. Muidu suht pommikindel mootor.
ning kont, kardan et S jääks väikseks.(Proovida samas võib). Mitme litrane paak?
Kiiver naisterahva kasutuses olnud ei tohiks väga väike olla ja paak natuke üle 20 liitri
-
kont kirjutas:ning kont, kardan et S jääks väikseks.(Proovida samas võib). Mitme litrane paak?
Kiiver naisterahva kasutuses olnud ei tohiks väga väike olla ja paak natuke üle 20 liitri
sesuhtes, mõnipäev võiks proovida, kuidas on peas mul see.
Niiet anna teada, millal sul ntks vaba aega. Tuleks prooviks ära kuskil.
RRRC - Raibe, Rakverest.
Celtic kirjutas:kont kirjutas:ning kont, kardan et S jääks väikseks.(Proovida samas võib). Mitme litrane paak?
sesuhtes, mõnipäev võiks proovida, kuidas on peas mul see.
Niiet anna teada, millal sul ntks vaba aega. Tuleks prooviks ära kuskil.
täna peale esimest MX 1 sõitu võiks väikse ringi teha kui just sajuks ei lähe
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Riputan igaks juhuks siia ka lingi, äkki kõik matkateemat ei loe:
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=38&t=50066
...nuuhhh?

piloot kirjutas:On see juba legoks võetud ja vaja diagnoos panna või koos veel ja vaja laiali võtta? Kummaline, et kokku jooksis, sellel peaks miski mõjuv põhjus olema. Muidu suht pommikindel mootor.
Teema jätkuks....ehk on herr Piloodil homme aega,tahtmist,viitsimist oma eksperthinnang anda...ah jaa,silinder maas,alumine osa koos...mingi kontakt PSi,võtaks ühendust....
-
kont, tule mõni päev Rakvere omade kogunemisele Põhjaka parklas...ja võta kiiver kaasa.
RRRC - Raibe, Rakverest.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.