Enduro Eesti MV 2009 > Paikuse 1, Tallinn 2
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
Re: Enduro Eesti MV 2009 > Paikuse 1, Tallinn 2
napalm kirjutas:mella kirjutas:Joosep, mis alusel sul harrastajate EKV koondtabel järjestatud on?
Kuna väga raske on mingit sotti saada mis seis on üldse sest EMF ja Enduro komisjonil ei ole ühtegi dokumenti mis toimub ja
seda ei ole võimalik ka muuta mitte mingi väega siis küla jutu põhjal on nii Paikuse kui Tallinn EKV etapid Harrastajatele ja 50+.
E1, E2, E3 ja 40+ EMV kus vist on ka Quad. Edasi läheb väga häguseks kõik üks päev on ühte pidi teine päev on teist pidi
sama oli ka nende motokross ajakirja manuaali asjade kokku panemisega. Meeletu jauramine ja töö, et aru saada mis
üldse toimub.
Aga see tabel nagu sa näed failist on kokku pandud Paikusel saadud punktide põhjal ja Tallinnas saadud punktide põhjal nagu
see asi käib minu teada võidusõidus ja viimase sõidu võit on kaalu keeleks ja rohkem saadud
võite viimase võidu meetodil jällegi kui on tasa punktid.
See kõik on EMF töö see ei ole tegelikult meie töö seega ma üritan luua selles seamajas mingit korda, et inimesed
saaksid hea tuju ja jõudu hobiga tegeleda edasi. Seega kui sul on paremat infot või on parandust palun jaga neid
ja teeb paremini. Selgelt on kirjutatud ka faili ja lehele, et need on mitte ametlikud tulemused seega need tulemused
peaks kinnitama EMF ja Enduro komisjon mis on sellised nähtamatud mehed kes ei suuda vastata ühelegi kõnele
enamasti ega ka kuskile kohale ilmuda kui nii on lepitud. Kolmandate osapoolte tegevuse
eest me vastutada ei saa midagi pole teha. Kontrolli üle ja anna teada kas siia või mulle maili, fail on sul
olemas kuhu teha täpsustusi kõik tulemused mille põhjal neid teha saab on üleval tulemuste lehel päevade kaupa.
Kuule Joosep, enduurokomisjonil on ainult kaks liiget ja üks neist on Nikopensius, kas ta ongi see müstline inimene keda kuidagi kätte ei saa???
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.