Kuidas sõita mootorrattaga liikluses kiiresti ja ohutult → Re: Kuidas sõita liikluses kiiresti ja ohutult
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Kuidas sõita liikluses kiiresti ja ohutult
Üks haakuv mõte, mis mul selle teemaga seostub on tuletatud mu õppetunnist.
sõitsin maanteel 90km/h ja järsku eessõitva auto rehv purunes nii, et auto kaldus samal ajal keset teed ning pidurdas JÄRSKU. Ma natuke oma mõtetes ka ja jäin piduriga hiljaks, tulemus oli see, et tsikli tagaots vibas ja autost jäin seisma alla 50cm kaugusel. Ei saanud mööda ka põigata, sest tee oli künklik ja kitsas. Nüüdsest teen ka kiired möödasõidud ja üldse vahel tekib mõte, et kui ma ütleme paarkend km/h kiiremini autost mööda sõidan, või lihtsalt ei püsi kiiruspiirangutes (paha paha) kas autojuhid ei taha politseisse helistada vahel? On kellegil sellesarnast kogemust. Mul on kerge hirm selles, et ütleme teen möödasõidu ja kui see auto mulle järele jõuab, vahet pole mis põhjustel, kas autojuhid on nii kibestunud, et kirjutavad numbri üles ja siis on politseionuga pikk jutuajamine? Ärge valusalt lööge, lihtsalt endale tundub, et mõni autojuht seda ka teeb ja siis peale möödas'itu tekib mõte et peab kiiresti ära sõitma ,et ta numbrit ei näeks endale jätab küll lolli tunde.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.