Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Moderaator: Moded
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
tere tulemast
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Nonii tere tere motopere. Põhjus, miks ma ennast siin tutvustanud pole on see, et pole oma 125-seid ja alla selle masinaid erilisteks mootorratasteks pidanud. Kõik rollerid, käikudega mopid jms, millega raskel ajal liigutud sai ei tee minust veel tsiklimeest. Kerge alaväärsus kompleks ilmselt Ei ole see 125-ne ikka see, mis mootorratas olema peaks.
Anyways, nimeks Sander ja niiöelda õlinapp Tartust. Võtmed püsivad peos ning remonditöid, eriti väiksemakubatuurilisi mootoreid teen heameelega . Ametilt olen veel gümnaasiumi õpilane ning sellega mu kohustused piirduvadki. Foorumit olen lugenud hääletu kasutaja juba aastaid. Nüüdsest proovin ka kõiksugu motoüritustest aktiivselt osa võtta. Mis siin ikka pikalt löriseda, teedel näeme
-
- Tsikkel: Suzuki Marauder
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Tere
Eilsest olen "päris" mootorrattur, oma rattaga.
Eelmise suve lõpus juba hakkasin lube tegema, sai sügisel vihma ja 5-kraadise õhuga õppesõite tehtud ja korra isegi linnas sõidueksamil läbi kukutud (Rocca al mare parklas kehtib ka parema käe reegel..). Nüüd siis kevadel tuletasin meelde sõitu ja sain load kätte ka mais.
Rattaks on Suzuki Marauder VZ800, millega esimene sõit oli 40km läbi vihma. Koju jõudes kallasin saapast vett välja, lolli peaga ei pannud vihmariideid selga kuna sõitu alustades oli ilm nii ilus.. Teel vastu sõitnud tsiklimehed tervitasid ka aga loodan et nad ei solvunud kui ma kätt ei tõstnud - ma ses vihmas ja tugeva tuulega ei julgenud lihtsalt kätt lenksult ära võtta
Eks nüüd hakkan uue rattaga sõitmist harjutama. Võrreldes kooli ratastega peab sellega kurvides palju rohkem kallutama ja üldse on teistsugune, palju madalam.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
isegi paras newbie. pisik ammu juba sees, aga esimese ratta ostsin alles kuu aega tagasi.peale jaani veel eksamid ära tegema,siis saab muretult kulgeda.nimi on mul Püta ja tegutsen Viljandis(kui Eestis peaks olema),muidu siis põdralas
-
- Tsikkel: Aprilia caponord etv 1000
Tere foorumi rahvas . Nimeks Kuttt ja sõidan vana Kawa 750 rapla kandis
moto huvi on juba ammustest aegadest .Otsustasin ka siis load teha- ja peab tunistama ,et mootorratta sõit tekitab sõltuvust. .Isa ja onud olid ka Lelles kõvad jaava-mehed --
käbi ei kuku kännust kaugele .

Tervitused
Nimeks Kristofer ja elan Paides.
Motomaailma vastu on huvi väga suur juba mõnda aega olnud ja eks nii ma siia foorumi ka sattusin, eelnevatel aastatel sai veel rolleriga ringi tänistatud, kui lõpuks vanust piisavalt, et teha tsikli load (A1).Load sain tehtud alles eile ja vaikselt uurin ka turgu, et endale lõpuks tsikkel ära osta.
Biker.ee foorumis olen juba üpris kaua ringi vaadanud ja nüüd otsustasin ka kasutaja teha.
Toredat motohooaega kõigile!
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Tere siis ka minu poolt. Olen Allar ja elan siis Saaremaal ja kohati ka Tallinnas
Huvi oli rataste vastu ammu, nii kui mööda lendasid tilkus mul suunurgast ila . 2008 sügis panin raha letti ja hakkasin siis A-kategooriat tegema. Tehtud sai ta lõplikult mai lõpus. Ning 05.06.09 lisandus ka siis ratas, milleks 98 aasta originaalkonditsioonis 600 gixxer. Maid möödan selle aparaadiga enamasti Saaremaa lääne osas. Tulevikus ka Tallinnas ja ehk mujalgi.
Ennem on mul olnud siis Delta, mis väga kaua ei kestnud. Paar aastat tagasi ostsime perre rolleri, millega siis igasugu trikke tehtud ( küll "krossi" sõidetud ja õlletoobrilgi käidud ning talvel merel driftitud ). Kuna krossi käigus sai masin surmavaid vigastusi, sai masin uue, 80ccm mootori, millega sai siis esimesed "wheelied" tehtud.
Nüüd siis esimest korda nö. päris masina seljas ja käimas esimene tõsine hooaeg.
Tahaksin tänada omakorda foorumi külastajaid sooja vastuvõtu eest, ajal kui veel uurisin mis ratast osta ja niisama uurisin miks nii ja miks naa. Ei õeldud kohe et kasuta otsingut, vaid aidati meeldivalt. Ning tänaks ka siis kasutajat Pacaan, kes aitas inglise e-bay'st mulle kombe sebida.
Hetkel siis kõik ja meeldivaid kohtumisi asfaldil.
Tere!
Mina olen Sigrit.
Foorumi kasutajaks registreerisin ennast kuna käsil oli lubade tegemine ja hädasti oli saapaid vaja. Muidugi tänu toredatele inimestele õnnestus Tallinnast omale Heldi saapad saada, tänulik siiamaani. Ja ratas on ka nüüd lõpuks olemas (11.06.2009)
Tere olen Argo ja elan Jõhvi kandis. Foorumit olen jälginud juba päris pikka aega. Ja ise sõidan ringi Yamaha YZF-R1-ga.
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
Tere.
Nimeks Andrus, sõidan 600'se naked banditiga tallinnas ringi. Sinakas-roheline ja väga omapärast häälega
Foorumit hakkasin jälgima siis kui tuli tsikkli ostu aeg, miskit 3 kuud tagasi.
Tere Bikerid. Olen siis üsna roheline selles moto maailmas aga juba varustust valides sai selgeks , et suund on õige Hetkel siis veel ratast ei oma aga esimesi lähen täna üle vaatama ja loodan peale 8 aastast pausi (võttis kepsu vedelaks majaseinaga tutvus) nüüd siis jälle sadulasse saada. Ilusat hooaega soovides
Tere siis ka minu poolt. Nimeks Andres,vanust sutsa üle 40,kasvult võimas,kulgen rohkem Viimsi kandis ja sõiduriistaks vanem Vulcan 750.Igapäevaselt ametis naftasaaduste koguse ja kvaliteedi eksperdina nii transiit kui kohalikul turul
Tere!
olen Kevin ja olen 16 aastane. Elan võrus ja oman Honda Varadero 125.
tere.
mina kristjan, hüüdnimega ummi, sunny, jne. vanust mul suisa 35 aastat.
rattaks on suzuki gs500eu '94 ja kiman peamiselt jüri ja tallinna vahel.
sõidan põhiliselt üksi ja ühegi seltskonnaga veel liitunud ei ole. jüri kandi motomehed ja -naised võiks aga endast märku anda
päikest.
-
- Kontakt:
Tere.
Nimeks on mul Harri ja elan ma peamiselt Tallinnas, vahest satun ka mujale
Väljalaske aastaks ja kuupäevaks on dokumentidesse märgitud 24.08.1986, seega vanust parasjagu.
Kahjuks ratast ei oma, isegi lube veel mitte Kuigi on vaikselt plaan seda teha, kuna peas on idunenud mõte juba ammu minna aafrikasse motomatkale.
Millega tegelen? Peamiselt fotograafiaga, hobikorras. Saab klõpsutada siin-seal
Foorumisse sattusin läbi neti.ee ja str.org foorumi kui küsisin natuke rataste kohta ja soovitati seda kohta uurida
Midagi hetkel nagu rohkemat öelda pole.
Harri

53857073 - kui mingit abi vaja, võite helistada

Heips! Nimi Annika.
Ratast ise ei oma, olen "seljakott" Liigume mehega põhiliselt Kohila-Hageri-Kiisa-Saku-Tln vahel. Igapäevane tööle- (Tln-sse) ja kojusõit (Hagerisse) on rattal (ilusa ilma korral). Roosa jope järgi tunneb ära
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
selge, roosa jope järgi tunneb ära
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
sunny kirjutas:tere.
mina kristjan, hüüdnimega ummi, sunny, jne. vanust mul suisa 35 aastat.
Mis valemiga saab Kristjani hüüdnimi ummi olla , ma saan aru et mind hüütakse ummiks , kuna päris nimi Urmas?
tel.56 452 700
Tere, varjun uduangerja hüüdnime taha ning sõidan punase banditiga (600N, 01'). Koduparkla asub Tartus aga sõidud viivad üle Eesti.
Mootorita ratastega vändatud maha u 100Kkm, nüüd laiskus kallal ja kogun kilomeetreid mootorrattaga.
roosa kirjutas:Heips! Nimi Annika.
Ratast ise ei oma, olen "seljakott"Liigume mehega põhiliselt Kohila-Hageri-Kiisa-Saku-Tln vahel. Igapäevane tööle- (Tln-sse) ja kojusõit (Hagerisse) on rattal (ilusa ilma korral). Roosa jope järgi tunneb ära
Nii nunnu..
+358458693818
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
UMMI kirjutas:sunny kirjutas:tere.
mina kristjan, hüüdnimega ummi, sunny, jne. vanust mul suisa 35 aastat.Mis valemiga saab Kristjani hüüdnimi ummi olla , ma saan aru et mind hüütakse ummiks , kuna päris nimi Urmas?
arvatavasti oled tema salajane iidol ja tema sõbrad on saanud sellest teada ja nüüd hüütaksegi teda ka Ummiks
[quote="roosa"]arvatavasti oled tema salajane iidol ja tema sõbrad on saanud sellest teada ja nüüd hüütaksegi teda ka Ummiks [/quote
eh , sellepeale ei tulnudki ise aga näe , sepp jagas matsu .
tel.56 452 700
Terv, olen Rainar. Asun Pärnumaal. Rattaks on Yamaha Tw 125 ja paarutan küla vahel
Tere ka minu poolt. Nimi on Leino ja Pilliks on Suzuki Gs 500e, suht algaja, esimest hooaega sadulas alles ja juba emotsioonid laes Ringi sõidan siis Ida Virumaal nädalavahetustel ja Tallinnas nädalasees
Tere! Nimeks on Margus ja Tsikliks on Honda cbx650e. Rooli olen keeranud 15 aastat ja lenksu keeramist on vaevu 2 kuud. Sõita mulle meeldib nii et, trassil näeme..... Päikest kõigile.
Tere ,olen Raul. vanust on 15 ja elan tallinnas.
Praegu s6idan veel rolleriga- CPI aragon gp 50cc.
siiamaani olen ainult rolleriklubis ringi hiilinud ,aga kuna iga päevaga tuleb vanust juurde ja järgmine hooaeg tahaks juba 125 ringi s6ita,siis hakkan juba kohe varakult 125 kohta uurima ,et osta kindlalt 6ige masin kui aeg käes .
Tere, mina olen Andres. Sõidan 600se Hornetiga. Põhiliselt asun Tartus või Räpinas või kuskil vahepeal.
Tere mina olen Ken,
sõidan Kawasaki kx85 '09.
olen sõitnud nädal aega.
nüüd käisin esimesel võistlusel,
Kapakross 2009 ja sain 6 koha,see oli open class ma olin suurtega koos,ma olin ainuke kellel oli 85cc,
aga ühele suszukile tegin ära.
7 võistlejat oli ja ma sain 6 koha.
vabandust segase jutu pärast
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.