Autokoolid

Anniq

Re: Autokoolid

Lugemata postitus Postitas Anniq »

Priit_IZ kirjutas:

Tervist!

Räägiksin paar sõna firmast nimega Motokoolitus, kuhu sõbra saatsin A-kat õppeks. Teooria siseruumides oli ok, aga kui platsile minek, siis küll täielik pettumus.

Et umbes lahmimist ei oleks, siis esimene kõnealune juhtum leidis aset 08.06 kella 18.00 ajal Mustamäel, Kadaka tee juures olevas õppesõiduplatsil.

Saad aru - nii ju ei tehta üht, teist ja kolmandat. Vana ise istus putka ees, seletas sõpradega ja lasi kohvi.

Kurat võtaks koolitusfirmale makstakse selle eest raha, et nad ÕPETAKSID. Sealne kaader annab ainult ratta platsisõiduks välja eeldades, et oled juba aastatuhandeid sadulas olnud. Keegi sinuga tegeleda ei viitsi, ainult platikasutus maksu korjatakse pärast lisaks, ning seletatakse, kui sitasti ikka sõidad.

Isegi 13 aastat tagasi, kui mina A-kat lube tegein seletati kõik ära nullist alates, juhendati ja õpetati. Praegu ainult eeldatatakse, et staazhikas motomatkaja tuleb ajaviiteks platsile tiirutama, kuna kool seda nõub.

Järgmine sõidukord on igatahes meil reeglid paigas, et kes on õpilane, kes õpetaja, kes maksab ja kellele makstekse mille eest. (togi) Juhul, kui see peaks mingeid ebameeldivusi, või probleeme tekitama, siis tuleb ilmselt kooli vahetada.

Väga ebameeldib kogemus igatahes.

Mul sama kogemus Hajast (onu Aivarit on siin palju kiidetud, ent minu kogemus on valusalt koleinetu. Ilmselt olin ma "väljavalitu", ent raha sobis tal igatahes vastu võtta). Kallis õppetund :evil: Minul ei olnud eelmisel aastal sellist toredat sõpra, kes oleks appi tulnud (no ma ei küsinud ka, muidugi :) ) Ja mind on sedasi kasvatet, et vanematele inimestele halvasti ei öelda... (togi)

Nüüd tudeerin Raido käe all (Motokaru). Oleks teadnud, oleks kohe tema juurde läinud. Teooriatunnid olid sisukad ja asjakohased ning praktikas saab vastuseid ka nn lollidele küsimustele (neid ikka jagub :P ). Raido on VÄGA hea õpetaja (w) - soovitan kõigile, kes veel kahtlevad oma oskustes ja tahavad lisatunde võtta.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”