Autokoolid

kana

Re: Autokoolid

Lugemata postitus Postitas kana »

konstruktor kirjutas:
roheline lõvi kirjutas:

eelmine suvi-sügis sai motokoolituses harjutatud- lube tehtud. ei kurda, aga ise peab aktiivne olema ja pärima- uurima. ma kobistasin kõvasti, võtsin palju lisatunde ja seetõttu sain kogemuse mitme õpetajaga. tiit oli platsil, kalmer linnas ja korra sõitsin olafiga ja paar-kolm korda unoga linnas. ülivõrdes ei kiida. aga maha ka ei tee.

Sellest seltskonnast ei jäta tiit harjutajat küll platsile omapead nuputama...

Sõna sõna vastu - ei usu või? Mina olen aru saanud, et pean sõidu ise selgeks õppima, seejärel võin platsile minna kui juba kodutöö tehtud. Mida ma just teengi :)
EDIT: platsil sai 4 sõidutundi tehtud, sealt see teadmine ja arusaam pärineb. Ostsin endale kasutatud enduroka, et nüüd kui kõik vajalikud jupid taas tal küljes, nö nurga taga end siis ise koolitada. Vähemasti ei jää platsil teistele oskajatele jalgu selles sebimises ega põhjusta avariiohtlikke olukordi. B-kat load muide päris ammust olemas, jalgrattaga sõidan ka päris kobedalt. Aga pole seda luksust olnud, et vend või isa oleks väiksestpeast mind võrri selga lasknud.
Seega järeldus: SLÄPIME kõiki taate ja vendi, kes ei lase väikseid õdesid tsikli või võrri peale :D :wack: (crash) (togi) :bsmile:

Viimati muutis kana, 19 Juun 2009, 13:26, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”