Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
Sai ka just Marjamäelt koju laekutud. Kogu sõit lausvihmas,aga riided näitasid end väga heast küljest ja rahul tänase päevaga.Tsikkel ainult suri kilt enne kodu ära,peale paariminutilist seismist läks jälle käima ja sõitis ilusti edasi.Ilmselt oli selline veeuputus vähe liiast.
IRWWW
Poisid lolliks ei tasu kah minna...kuivemaid ilmasid on kindlasti tulekul
raintuul kirjutas:IRWWW
Poisid lolliks ei tasu kah minna...kuivemaid ilmasid on kindlasti tulekul
Nagu nt täna
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Sõiduplaane ei ole tänaseks? Omal on väike plaan minna vana võru maanteed taasavastama.
Let the good times roll.
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Vidget kirjutas:Sõiduplaane ei ole tänaseks? Omal on väike plaan minna vana võru maanteed taasavastama.
Ole siis seal ettevaatlik, sest kui ma seal viimati sõitsin, oli teeaukude täiteks kasutatud lahtist killustikku.
7-8 Paiku õhtul kavas üks tütarlaps Trepimäe puhkemajja viia. Tartu - Elva - Rannu - Vehendi, selline ring siis. Kui huvi pakub võib miski väljasõidu teha ja tagasiteel vanavõru rünnata.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Täna on ilm sõitmiseks paljutõotav. Miski tiiru võiks teha küll
goal kirjutas:Täna on ilm sõitmiseks paljutõotav. Miski tiiru võiks teha küll
Ma sõitsin hommikul nt tööle Õhtul plaan koju ka sõita
Vidget kirjutas:Sõiduplaane ei ole tänaseks? Omal on väike plaan minna vana võru maanteed taasavastama.
Ikka on. Täpselt tunni aja pärast stardin Räpina poole, võiks ju kuidagipidi ühildada?
Ise lähen pärast seitset Põlvasse. Hea meelega sõidaks väikese ringi lisaks.
Plaan siis kell 18 kino Ekraani taga tanklas ja trip Tartu-Rõngu-Otepää-Kanepi ja vana Võru teed pidi Tartu tagasi. Kes tuleb see tuleb, üle ühe suitsu ei viitsi oodata
Plaan siis kell 18 kino Ekraani taga tanklas ja trip Tartu-Rõngu-Otepää-Kanepi ja vana Võru teed pidi Tartu tagasi. Kes tuleb see tuleb, üle ühe suitsu ei viitsi oodata
Selliste meestega läheks teinekordki sõitma. Aitäh!
Keegi täna õhtul ka sõidab?
Mul vaja umbes 18 ajal saada Põlva-Võru risti (10km Tartust Võru mnt-l), aga oma ratas ei sõida hetkel ja bussiliiklus ei soosi ka tänaseid plaane väga.
Äkki kui ringitiirutajaid on, saab keegi ära visata..
Kui on kedagi liikvel, siis PS.
Kui keegi seitsme paiku mingi huvitava teekonna ette võtab, siis olen käsi!
Mul ka plaan homme laadale minna Vastseliinasse.
Kui keegi on huvitet siis 10.30 võiks Ekraani taga Olerexis koguneda. Kulgeks mööda vana-võru teed ja vaataks mis seal toimub, väike shaslõkk ja siis millalgi tagasi. Link ka ikka: http://www.vastseliina.ee/laat/index1.php
Kes huvitet pangu PS!
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänatud: 4 korda
Täna kell 14:30 viimane aeg narva mnt lõppus raadi parki teeäärses parklas.Trip Ida-Viirumaale.
Pikkus300-400km(Iisaku vaatetorn,Sillamäe,kaevurite mahajäetud linn Viivikonna,käime mere ääres,äkki jõuame Narvani välja). Kes soovib see tuleb.
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Tere.
Võtaks ka sellest tripist osa ja ise olen juba idas. Kui te oleks nii kenad ja teeksite peatuse Ranna- Pungerjal ja helistaksite mulle. Pole ammu seal kandis käinud.
Toomas 5136231
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänatud: 4 korda
Soyer kirjutas:Tere.
Võtaks ka sellest tripist osa ja ise olen juba idas. Kui te oleks nii kenad ja teeksite peatuse Ranna- Pungerjal ja helistaksite mulle. Pole ammu seal kandis käinud.
Toomas 5136231
Teeme nii.
Siis 4 rattast olemas. Kui sul plaanid muutuvad siis call 55599609
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänatud: 1 kord
andryy kirjutas:Täna kell 14:30 viimane aeg narva mnt lõppus raadi parki teeäärses parklas.Trip Ida-Viirumaale.
Pikkus300-400km(Iisaku vaatetorn,Sillamäe,kaevurite mahajäetud linn Viivikonna,käime mere ääres,äkki jõuame Narvani välja). Kes soovib see tuleb.
Oleks päeva või paar ette teatanud, siis oleksin ka kambas.
Let the good times roll.
Kui palju on see nädalavahetus Smashile minejaid ?
- Juuli, Rutja lennuväli, Lääne - Virumaa algusega kell 12.00
Keskelt läbi 150 km pikkune ots kui minna Jõgeva - Rakvere - Haljala kaudu.
Lisainfot: http://smash.paganad.ee/
Seltsimehed, lähme täna sõitma!
Ise tahaks Otepää - Arula otsa sõita. Seal peaks vinge tee olema, kuid edasi on kruus. Sealt võiks Käärikuni sõita ja tagasi Otepääle.
Mida arvate?
-
- Tsikkel: Kawa
Yeahh tuleks, kuid 19ni tööl ja kruusa võtta eriti ei tahaks bikega....
Mõttel oleks jumet, kui seda kruusa poleks. Ei ole minu Viragogi mingi kruusamasin
Arvan et tee ikka leiab sellise, mis sobib kõigile
Mis kell siis ja kus?!
Miks kõik nii hirmsalt kruusa pelgevad? Kodus pole vett et masinat pärast pesta või ei osata vaikselt kruusal kulgeda?
Jaani ajal sai Saatses käidud ja seal tuli nii 30 km ringi lahtistkruusa ei olnud häda miskit ratas oli veic tolmune pärast. Sõidan ka bike tüüpi rattaga ja kui ise segast ei pane ei juhtu midagi, ei ütleks et väga ebamugav või halb sõita oli.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Hurt kirjutas:Miks kõik nii hirmsalt kruusa pelgevad? Kodus pole vett et masinat pärast pesta või ei osata vaikselt kruusal kulgeda?
Jaani ajal sai Saatses käidud ja seal tuli nii 30 km ringi lahtistkruusa ei olnud häda miskit ratas oli veic tolmune pärast. Sõidan ka bike tüüpi rattaga ja kui ise segast ei pane ei juhtu midagi, ei ütleks et väga ebamugav või halb sõita oli.
Kas sa räägiks ka siis sama juttu kui sinu ratta tühimass oleks 350kg???
Kas sinu ratas veerema hakates/sõites vajab mingit erilist lihasmassi olemasolu? Kui sa maandteel sõidad asfaldiga kaetud teel kas siis pead kuidagi eriliselt punnima nii et nahk seljas märg? Pidasin kruusalsõidu all silmas seda et kui ise mingeid ulmelükkeid ei tee sõidad vaikselt ja ettevaatlikult ei juhtu ka midagi. Kõik millegi pärast arvavad et kui pole persse all just mingi ulme krossikas siis on kruusa teed no no no. Ma arvan et sinu ratta mass mängib rolli manööverdamisel mitte kruusateel otse sõites või mõnes laugemas kurvis.
OK. Kruus kruusaks. On isegi sõidetud pinnasteel. Pole just hullu, kui 30-40ga kulgeda. Peaasi et killustikku poleks, see juba halvem variant.
Ahjaa, mis selle tripi kilometraaz tuleks ka?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.