Autokoolid
-
- Tänatud: 12 korda
Re: Autokoolid
reimps kirjutas:Mind huvitab küll, mismoodi see endast märkuandmine seal 17 minuti jooksul toimus? Millegipärast arvan ma, et õpilane seisis eemal, piidles toimuvat ja üritas ennast võimalikult väikseks teha. Seal neid suvalisi ka ikka tiksub ja ega kõigile pol siis otsaette kirjutatud, kes nad on.
See märkuandmine toimus kooli sõidukaart käes aeg ajalt meelde tuletades, et minu aeg algas kell kuus. Või kuidas see reimpsi meelest peaks välja nägema? Võtan varrukast kinni, kui samal ajal mõne kolleegiga seletab, ning sikutan korduvalt, et õu kuule, saab siis vää PS! Selle võrra ei toimunud sõit kauem.
reimps kirjutas:Ja kui ma nüüd täitsa aus olen, siis minu meelest tegelebki Motokoolitus selliste kodanikega, kel tsiklisõidukogemus all, aga selles ma võin eksida küll.
Ei kodulehel, ei kooli registreerimisel, ei teooriatundides esitatud nõuet, et tohutu kogemustepagas peab all olema. Kus kohast siis inimene peab oma esimese sõidu tegema??? Ikka õpib, ning kui koolile selle eest küsitud summa tasutud, siis võiks ka koolitust läbi viia.
Samas on siiralt hea meel lugeda, et teiste kogemused positiivsed, kuna see annab alust arvata, et juhtusime lihtsalt sinna, kui platsi-mehel oli halb tuju/päev.
Eks annan teada, kuidas edaspidi seal sel sõbral läheb.
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.