Küsimus rehvimüüja kohta.
Moderaator: Moded
Küsimus rehvimüüja kohta.
Leidsin netis surfates sellise koha: https://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl
Kas on kellegil äkki tegemist olnud selle kohaga sealt rehve tellides?
Ulmeliselt soodsad hinnad paistavad, aga uisapäisa ei julge kohe tormata.
Re: Küsimus rehvimüüja kohta.
Jah, sellest kohast on mitmes teemas muidugi ka juttu olnud. Hea rehvimüüja, paljud eesti tsiklid sõidavad sealt tulnud rehvidega...
56915288 Tiit.
RoTt kirjutas:Leidsin netis surfates sellise koha: https://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl
Ulmeliselt soodsad hinnad paistavad, aga uisapäisa ei julge kohe tormata.
Siin asja Eesti varjant... http://www.reifendirekt.co.ee/
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Kommionu kirjutas:RoTt kirjutas:Leidsin netis surfates sellise koha: https://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl
Ulmeliselt soodsad hinnad paistavad, aga uisapäisa ei julge kohe tormata.Siin asja Eesti varjant... http://www.reifendirekt.co.ee/
100 eeki tk pealt on Eesti keelne kallim:)
(võrdlesin kolme juhusliku rehvi hinda)
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Eesti hindades on sees juba postikulu 7,5€ per rehv
Kaua sealt kauba kättesaamine aega võiks võtta. Endal ka rehviost ees.
mlants kirjutas:Kaua sealt kauba kättesaamine aega võiks võtta. Endal ka rehviost ees.
Ma esmaspäeval tellisin, reedel oli kuller ukse taga . Nii nädala ringi tavaliselt vist lähebki.
56915288 Tiit.
http://www.reifendirekt.co.ee/Mootorrattarehvid.html
reedel maksin krediitkaardiga, esmaspäeval tuli teade, et kell 17.40 korjati pakk Kesk-Saksas peale.
Neljapäeval kell 10 andis kuller paki mulle tööl kätte. Ehk siis 2,5 ööpäeva.
Uskumatu kiirus. Lisaks sai paki teekonda jälgida. Mul just oli probleem, et nädalavahetuseks uut rehvi vaja
aga sama teema on juba olemas: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 0&p=367416
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
Tartu Motohoovist tellides tuli rehv ikka mitusada krooni odavam...
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
Reifendirectist eelmine aasta tellides tuli 5 päevaga, eile öösel tellisin jälle ja eks näe kas on veel kiirem teenindus. Muidugi sõltub see kas konkreetne rehv ja õige mõõt neil laos kohe olemas. Kogememata toksisin tellimise nuppu kaks korda ja nüüd tuleb 2 rehvi , kui kellegil peaks vaja minema siis PM. Rehviks Michelin PILOT POWER 2CT Rear 190/50 ZR17 TL 73W M/C
kopajuht kirjutas:Reifendirectist eelmine aasta tellides tuli 5 päevaga, eile öösel tellisin jälle ja eks näe kas on veel kiirem teenindus. Muidugi sõltub see kas konkreetne rehv ja õige mõõt neil laos kohe olemas. Kogememata toksisin tellimise nuppu kaks korda ja nüüd tuleb 2 rehvi
, kui kellegil peaks vaja minema siis PM. Rehviks Michelin PILOT POWER 2CT Rear 190/50 ZR17 TL 73W M/C
Täitsa pekkis, asi on seekord palju aeglasem, kui eelmine aasta. Pandi teele 02.06.09 ja kiiresti hakkasid ka liikuma aga nüüd on 1 rehv 05.06.09 saati Tallinnas ja teine seisab tänaseni Leedus ning kätte pole saanud. Panin küll töökoha aadressi, et oleks lihtsam otsida aga isegi helistatud pole. Vedajaks GLS ja Eesti poolseks partneriks Lex System. Homme kukun neile ise helistama, varem polnud endal aega asjaga tegeleda ja lootsin, et võtavad ikka ise ühendust. Siit soovitus: varuge ikka rohkem aega, kui midagi tellite
Tänase piilumise järgi jõudis täna mu rehv Eestisse kell pool kaks päeval, ei tea kas homme on võimalus kätte saada siis?
esimest korda on mul tekkinud tõsisem proble, seoses reifenist tellitud kauba kättesaamisega.
DPD kohalik kuller (paide) on ilmselgelt mingi jobu, kes ei viitsi/suuda/taha talu aadressi järele üles leida, ja tagastas kauba tallinna.
kuupäevade järgi jõudis reifenist eestisse kiirelt, sealtpoolt asi korras.
03.06.09 sai tellitud, kuni eilseni seisis leedu terminalis. Täna oli juba eestisse jõudnud, millal kätte saab kes teab... Hinnad muidugi väga ok, sellega ehk tasub veits ka oodata....
Njaah, ei tea mis lahti, aga tellisin 08.06. ja siiani ootan, ei kippu ega kõppu.
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
RoTt kirjutas:Njaah, ei tea mis lahti, aga tellisin 08.06. ja siiani ootan, ei kippu ega kõppu.
kes teadmatuses vaevleb, võib ju helistada kodumaal asetsevasse kontorisse:6580065.Endal tuli ka üks rehv kiirelt ära aga teise kohta puudus info, kiire kõne ja asjad hakkasid liikuma Transafirmadega asi muidugi segasem

Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Sain ka eile telefoni otsa Eesti poolse kontori ja sealt öeldi, et põhjus, miks Eestis pakk juba nädal aega vedeleb on selles, et Eesti poolset transa firmat vahetati. Njaah, natuke lonkav asjaajamine ikka, kui Saksamaalt jõuab pakk 3 päevaga eestisse, ja Tallinnast Tartusse peab ootama üle nädala.
EDIT: Täna sai uuesti helistatud, ja nemad ei tea mis pakiga lahti on. Lubati koheselt ühendust võtta transpordi firmaga ning mulle tagasi helistada ja teatada. Ei kippu ega kõppu. Helistasin uuesti neile, täna enam tööl neid pole. Hakkab tekkima juba tunne, et oleks võinud siit kohapealt osta, oleks paar krooni rohkem maksnud, aga oleks juba ammu olemas olnud ja saaks sõita. Kui raha tagasi küsiks ei tea kaua nad seda üle kannavad?
Tellisin samuti 07.õhtu ja alles täna sain kätte, sellist loivamist pole
varem esinenud.
Aga küll sa kätte saad, sest ootaja aeg on kole pikk.
Kardan, et sellise asjaajamise juures on homme, reedel juba nädalavahetus, ja siis ei viitsita eriti liigutada, esmaspäevast hakkavad jaanid, ja see nädal lind ka ei lenda, eesti transpordifirmad nagunii mitte, nii, et vb juulis siis saan kätte jah :d
Nõme asja juures on lihtsalt see, et ratas on mu ainuke sõiduvahend, ning ilma selleta on raske asju ajada.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Tellisin samuti 07.õhtu ja alles täna sain kätte, sellist loivamist pole
varem esinenud
No aga proovige teinekord näiteks StreetMoto kaudu. Tõsi jah - viga selles, et mina ei jõua koguaeg netilehele üles riputada/maha võtta rehve, mis parasjagu laos on. Laos on üle 500 rehvi (Dunlop, Bridgestone, Maxxis, Heidenau) ja tihti on mõnede rehvide hinnad odavamad kui reifendirektiski. Oli siin just suur ports 120/70ZR17 Dunlopit alla 1000 krooni ja 160/60R17 Dunlopit 1600 kandis. Alati kannatab uurida-küsida. Helista või saada meil - kui pakkumine sobib, siis saadan arve ja järgmine päev on rehv sinu juures. Kui oled Tallinna inimene, siis lisandub veel tasuta rehvivahetus koos tasakaalustamisega nagu alati StreetMotost rehve ostes.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Saatmine tipp-topp,esmaspäeval tegin tellimuse ja neljapäevaks oli kohal aga eestipoolne kulöler on saamatu küll on palju autosid ja ei ole kuskil seista ja käisin kinna piiris ise vastas muidu ootaks praeguseni millal kuller parkimis koha pärnu kesk linnas leiab
Sain ka lõpuks kätte on rehvikese, tuju läks kohe paremaks nagu sipsti. Aega küll võttis ja segadust oli palju, näiteks ei antud isegi minu telefoni numbrit transainimesele kaasa, ja kätte ta mind ei saanud. Ma küll ütlesin ekstra, et peab telefoni numbri andma, sest uksekella pole, vana maja, teisel korrusel elan, aga noh. Lõpp hea, kõik hea.
Mul tulid ka lõpuks mõlemad rehvid kohale. Rehvid saadeti Saksast GLS-ga, kelle Leedu partnerils Lex System ja eestis Cargobus. Cargobussi sõnul probleem selles, et saatja ei märgi telefoni numbreid ja ilma selleta nemad väikesest Eestist inimesi ülese ei leia. Kui paki number olemas siis helistage ise Cargobussi logistikutele.
Sai ka tellitud ja olen häppi nädalaga rehvid uksetaga.Niisiis soovitan ka minagi.
GLS partner pole hetkel Eestis väidetavalt Cargobus vaid Itella Logistics.
Delti.com-st on tulnud sel aastal nii GLS kui DPD kaudu.
Tegemist ei ole reklaamiga.
Aga fakt on see, et StreetMoto jaoks olen lojaalne klient just tänus sellele, et seal on alati ja I mean ALATI mu küsimused leidnud kiire ja taskukohase lahenduse. Ja ei mingit peavalu uksekella või telefoninumbritega. Päriselt! Piltlikult öeldes isegi kell kolm öösel.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.