navigatsiooniseade
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: navigatsiooniseade
Oskab keegi aidata TomTom Eastern_Europe 830.2306 käimajooksutamisega TomTom GO 730 peal? Endal ei taha õnnestuda. Mõõdukas tasu ei jää ka puu otsa.
Parimat,
E
tuttava kommentaaride kohaselt on tomtom 8.30 EE kaardil näiteks kiisa ja klooga kandis suvilate vahelised kruusateed täitsa olemas.
samuti männiku karjääri ümber pinnasteed.
tubli tomtom.
Vot mis tuuled hakkavad maailmas juba GPS-ide osas puhuma:
http://www.motomaania.ee/?p=5816
Kas nad sellest aru ei saa, et turism ju kannatab...
+/- kokku võttes ei võida küll keegi...
Loodame, et see ei saa muudes riikides eeskujuks
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Et isegi hands-free ei ole lubatud? "Sõida ja ära mölise!"
Ega täna 1. aprill ole?
khm, oskab keegi aidata - tomtom.com näen mina ainult uue kaardi versiooni 830.2305, aga see uusim peaks olema 830.2306.
-
- Tsikkel: Honda CB550SC Nighthawk ´84
hatman kirjutas:khm, oskab keegi aidata - tomtom.com näen mina ainult uue kaardi versiooni 830.2305, aga see uusim peaks olema 830.2306.
Omal on küll 830.2306. Mis marki tomtom-iga sul tegemist om?
-
Teema algataja
720-le ongi mõeldud 830.2305 kaart. See sisaldab ka ALG ja IQ Routes infot. 830.2306 ei ole mitte uuem kaart, vaid mõeldud seadmetele, millel pole seda infot ette nähtud.
well, mõned tähelepanekud tomtomi uue kaardi eesti osa kohta.
tundub, nagu oleks teedevõrgu aluseks võetud kahe aasta tagused aerofotod.
ntx mõni konkreetne puhtakujuline põllutee, mille rööpmed on maa-ameti aerol näha (ja mida seal ei olnud enam eelmiselgi aastal), on teleatlasel teedena sees.
ja teedena nägin valikuliselt sirvides ka mitmeid selliseid metsasihte/radu, mis tavasõidukiga läbimatud.
aga noh, olgu seda teedevõrku pigem enam kui vähem, selles mõttes vägagi rahul
mux2hot kirjutas:TomTom abil saab marsuuti planeerida ka netis http://www.routes.tomtom.com/
Ma olen ise ka selle otsa sattunud, aga mis kuradi imega selle tehtud ruudu saaks navisse laadida? Ei suutnud mina küll leida sealt õiget nuppu. TomTom ONE XL mul siis.
Andsin alla ja tegin route hoopis google mapsis ja kasutasin mingit php skripti, mis konverteeris googles tehtud ruudu tomtomile arusaadavasse formaati.
hatman kirjutas:khm, oskab keegi aidata - tomtom.com näen mina ainult uue kaardi versiooni 830.2305, aga see uusim peaks olema 830.2306.
Kus kohast sa seda versiooni näed - mul näitab (ostu lehel) ainult v8.30 (eesti 72%)
Ja veel,
Kus siis saaks selle uue kaardi (mul Rider 2nd) ja kas seal peale Eesti ka teiste riikide uuendused peal?
Ja mis maksab?
täpsemat versiooni numbrit näitab, kui oled oma gepsu arvutile taha pannud (st läbi tomtome home proge) ja siis vaatad pakutavaid uuendusi ja valikulist softi.
paps ostis aasta tagasi go720 kus peal we ja ce kaardid.
ilma tomi softita ei suuda kohe leida, mis riigid Central Europe nimekirjas on?
ja kui on ka eesti, kas siis samuti uuendatud?
kas on mingi pakkumine tomil, et uue ostetud tootega saab 1 korra tasuta kaarti uuendada?
mis aja jooksul?
kuidas asi välja näeb?
Hetkel on vist pakkumine- kui ostad uue kaardi - saad selle hinnast 50% alet- tingimusel et liitud kaarduuendus programmiga mille läbi saad aasta jooksul 4 uut kaardiversiooni.
Hetkel uusim versioon v.830. hõlmab eesti maanteid 95% (ehk isegi rohkem) ulatuses (mitte nagu kodulehel kirjas 72%- see on eelmise versioon katvus).
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
kaupz kirjutas:kas on mingi pakkumine tomil, et uue ostetud tootega saab 1 korra tasuta kaarti uuendada?
mis aja jooksul?
kuidas asi välja näeb?
TomTom uusima kaardi garantii kasutamine
30 päeva jooksul peale seadme esmast sisselülitamist on kõigil TomTomi omanikel
võimalik tasuta alla laadida kõige uuema kaart.
Selleks on vaja:
a. TomTom navigatsiooniseade
b. TomTom HOME programm installeerituna arvutisse
c. TomTom kasutajakonto
- Installeerige arvutisse TomTom Home programm. Selle saab kas seadmega kaasas
olnud CD plaadi pealt (üldiselt aegunud versioon) või TomTom kodulehelt.
Otselink: http://www.tomtom.com/home
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1100G
- Tänanud: 1 kord
Mässasin ka nende kaartide ja seadmetega.
Go 720ele sain 830.2306 ilusasti jooskma
(Versiooni näed kui vajutad paremal allservas signaali/kiiruse kohal. Valid versioon
või Muuda Häälestust ja Näita versiooni - võib olla ka erinevusi kuna mul on rakendus 8.412)
Rider 2ele aga ei saa rakendust käima. Kasutan sama 8.412te ja kui Go emulaatorina.
Miinuseks Cardo peakomplekti ei tule hääl. Plussiks eesti kaart.
Varasemal rakendusel aga ei saa kaarte käima.
Eesti kaart on tegelt hea. Aga loomingulist mõtlemist peab ikkagi omajagu olema.
Viimasel nädalal olen teda piinand ja sattunud tupiktänavatesse, või ringiga sihtpunkti.
Samuti olen täheldanud, et mõned aadressid on kadunud või asukohta muutnud.
(maja mis ennem oli olemas on nüüd kadunud või asub tomtomi arvates teiselpool teed.
Ikkagi eelistan TomTomi teistele sarnastele toodetele.
Henry
-
- Tsikkel: Suzuki DR 650/Bmw R1200 GS/KTM
- Tänatud: 2 korda
TomTom uusima kaardi garantii kasutamine
30 päeva jooksul peale seadme esmast sisselülitamist on kõigil TomTomi omanikel
võimalik tasuta alla laadida kõige uuema kaart.
Selleks on vaja:
a. TomTom navigatsiooniseade
b. TomTom HOME programm installeerituna arvutisse
c. TomTom kasutajakonto
- Installeerige arvutisse TomTom Home programm. Selle saab kas seadmega kaasas
olnud CD plaadi pealt (üldiselt aegunud versioon) või TomTom kodulehelt.
Otselink: http://www.tomtom.com/home[/quote]
Hõmm kusjuures selle C.tomtom kasutajakonto loomisega, tekkis väike probleem ,kus regades küsib suu e-maili aadresit,ja mitte kohe ültse ,ei meeldi e-maili konto mis on yahoo serveris.Ei tea kas tegu praak tarkvaraga .olen korduvalt üritanud mittmelt yahoo kontolt aga ei midagi
Äkki, kellegil on esinenud sama probleem ja oskab nõu annda tegus siis selle uumea raider 2 gpziga.
Simpson Desert french line 2014 1100 sand dunes
Tasmania and australia east coast 10200km 14
Vetnam-Laos 3600 km 2013.
Tai-Kamboza-Malaisia-austraalia 2011-2013 20000km
Nordkinn-Nordkapp 2011
küsimus siis selline kas uus kaart jookseb siis rider2-ga ?
ei tahaks lambist osta kui jama.
Nokia E66 taskus ja nööpklapid kõrvas - Soomes 2000 km ring tehtud ning kogemus rahuldav. Kuna spetsiaalset tsiklinavi (veel?) ei oma, siis tegelikult saab suurema osa ka telefoniga ära tehtud. See pealegi nagunii alati taskus.
Soome reisil oli nokia maps 2.0, nüüd ovimaps 3.0. Viimane tundub jupike asjalikum ja võimalusterohkemgi. Telefonis olemas ka google maps, mis küll nõuab internetiühendust, aga omab mitmeid toredaid võimalusi. Näiteks oma asukoha näitamine sõpradele (google latitude). NB! latitude ei toimi kõigis google mapsi toetavates telefonides. Huvitatud uurigu ise (www.google.com/latitude - neile kes muidu küsiks linki)
-
Ma arvan, et kui sa ühendad Rider 2 TomTom Homega ostad kaardi siis see peab toimima hakkama.
TomTom ise ju pakub sulle uusima kaardi
Rider 2el on ka olemas sõprade funktsioon.
Ise pole katsetand
Henry
No nii - nüüd siis selline mure, et ostsin ja laadisin tomtom home kasutades oma rider2-le uue west¢ral europe 2GB kaardi. Võttis küll peale paari errorit aega pea pool päeva, aga lõpuks sai asi peale. Tegin ka vajalikud update'd. Kõik, mis uut kaarti puudutab, sai ilusasti toimima - igasugused eesti metsateekesed kah kõik kenasti peal.
Aga nüüd jama - enam ei tunnista tomtom kiivrikomplekti (scala rider FM). Leiab küll Scala üles, aga ütleb, et seadmel puuduvad ühenduseks vajalikud lisad - või midagi sellist... Kohe peale updatet näitas, et tuleb luua ühendus peakomplektiga - see oli nagu mälust kadunud, et enne oli scala ühendatud... Samas oli ta ühendatud ka telefoniga. See ühendus jäi mälusse alles ja uut ühendust luua polnud vaja.
Oskab keegi head nõu anda kuidas nüüd uuesti peakomplektiga ühendus luua? Kas võib olla mingi tarkvara kiiks sees, mis peale update peale tuli vms?
Oskab keegi aidata? Reis ukse ees...
-
Mul sama häda.
Kui TomTom käes siis on ühendus peakomplektiga olemas
Nii kui hoidjasse panen enam hääl kõrva ei tule.
Otsin lahendust.
H
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
võite proovida hoidjas ära blokeerida selle klemmi, mis sõiduajal ekraanifunktsioone välja lülitab. ma enda tomtomil tegin kunagi nii - sai sõidu ajal kõiki funktsioone näppida. aga bikefanil on see probleem vist ka ilma hoidjata?
-
Rider1el oli netis juhis olemas, et mis klemm tuleks "pimedaks" teha.
Rider2el ei ole leidnud. Katseeksitus meetod ei ole ka tulemusi andnud.
Võimalik, et tuleb plokeerida rohkem kui üks klemm.
Pean end mingil hetkel kokkuvõtma ning asuma otsingutele. Hetkel ei ole teema väga päevakorras olnud.
Samas on viimasel ajal hoidja hakanud jamama. Kusagil on mingi kala. Suurematel kiirustel või raputades
kaob seadme toide ning TomTom asub end välja lülitama.
Olen klemme puhastanud, olen klemme ja vedrusid "sikutanud" aga probleem ei taha kaduda.
H
Jamsin eile poole ööni - avastasin, et kui telefon maha võtta, siis saab ühenduse peakomplekt ja vastupidi. Ühesõnaga oli nagu ainult 1 bluetooth kanal... Tegin restardi, uue update jne. Lõpuks kustutasin "mälust" nii peakomplekti kui ka telefoni. Ning peale restarti hakkasin otsast peale neid tagasi laadima ja sain viimaks mõlemaga ühenduse tagasi
Väljas pole veel katsetanud, aga toas ühendas-katkestas-ühendas telefoni ikka iseseisvalt päris mitu korda... Ei tea kas jääb korralikult tööle
Ka enne see jama olnud, et mingi hetk keset kõne ühendab telefoni lahti ja natukese aja pärast jälle kokku tagasi - kõne ei katke aga jõle tüütu kui vahepeal ei kuule (kusjuures vahet pole kas liigun tomtomi suhtes eemale või seisan paigal). On veel kellelgi sellist jama olnud?
PS! Henry - mul ei olnud jah vahet kas ühendatud alusega või mitte... Lihtsalt näitas, et ei saa scalaga ühendust luua kuna viimasel puuduvad vajalikud funktsioonid...
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.