Jalgrattateed ja mopeedid
-
Tsikkelröövel
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Re: Jalgrattateed ja mopeedid
Huvitav, mis loomaaed seal Tallinnas siis on?
Tartus liiklen järjest rohkem mopeedi ja rolleriga (jalgrattaga teinud seda kogu aeg, samuti tsikli ja autoga), ei ole eriti tabanud end tundelt, et "surnuks sõidavad". Arvestavad küll ja enamasti antakse teed kah.
Samas mõnele rolluvennale läheks annaks ka ise üle küüru. Egas' piirajate mahakrudimine anna veel õigust molkusena sõita (nägupidi autode p...ses, kahekesi kõrvuti teises reas, mõlemad laperdades külgsuunas terve rea piires etc). Igas konfliktis on alati kaks osapoolt, ma ei mängiks palli ühte väravasse.
Üldine kiirusepiirang linnas 40 km/h on lollus. Siis viibivad sõidukid liikluses ju palju kauem aega ja tulemuseks on tänavate täielik ummistumine sel tasemel, et ei liigu seal enam mopeed kah.
Nõus jalakäijate koha pealt. Süüdimatu ja karistamatu kamp.
Mis puudutab kaug-ida mopeediuputust, siis vabandust, aga mina ei usu, et neil seal suhteliselt vähem rahvast liikluses surma saab. Niipalju, kui mina statistikat näinud olen, on Euroopa ikka kaugelt ohutum koht. Isegi mopedistide jaoks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.