Jalgratta spidomeeter tsiklile
mina kasutan ka jagratta spidot kuna originaal lakkas töötamast ja see on nüüd odavam variant, kinnitused aretasin tagumise ketihammika ja ketipingutuspoldi külge, ratta kompuutrisse tuleb sisestada vastav number mille saad kummi ümbermõõdu ja pii korrutisega, täpne valem igal jalgratta spidol kaasas. Kiirust näitab jalgrattaspido jalakäiiakiirusel kahe või isegi kolmekordselt, kuna saab vist topelt signaali, aga suurematel kiirustel näitab pluss miinus viis, korduvalt autoga mõõdetud ja mitme autoga. ja enamus jalgratta spidosi näitab kuni 330 nii mulle jalgrattapoes väideti , enda spidol on numbrid kruvinud isegi kahe-poole-sajani ( ei uhkusta aga ei ole mina näind maanteel bike alla 130 sõitmas) numbrid jooksevad ilusasti küll, maksis vist 239 eeku rademarist roccas ja on 8 funktsiooniga isegi kütusekulu sai täpselt välja arvutada, mina olen rahul kuigi ideaalvariandil võiks ka valgus sees olla, juhtmed tuli muidugi pikendada, ja mida suurema dipleiga seda parem.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.