Enduro Eesti MV 2009 > Paikuse 1, Tallinn 2

Teema algataja
napalm

Re: Enduro Eesti MV 2009 > Paikuse 1, Tallinn 2

Lugemata postitus Postitas napalm »

suzupoiss kirjutas:

kas kinnisel rajal peavad olema a kat load olema? ja kui mul neid ei ole kas siis ei saagi osaleda.

Eks väljaspool katseid on tegemist ikkagi tavaliiklusega paberite järgi. See kui korraldajal õnnestub rada peita metsa või Slovakkia mägedesse on vaid boonus aga teoorias on see lugu ikka tavaliiklus ja osaliselt tulebki sõita ka asfaldi peal mõni km ikkagi koos autudega ja liikluseeskirjade järgi milleks on ka aega. Vastutad ju ise kogu oma kompoti eest nii, et kui peale niffid ennast kuidagi ja vahele jääd näiteks riigieelarve täitmise vahendile siis maksad täiel raual ilmselt. Paikusel oli seal nii mõnelgi härral neid lube vaja mida polnud. Seal ikka võtsid pättide püüdmise keelu saanud ja ilmselt spordi hävitamise käsu saanud sportlased ikka rajal ette. Loodetavasti midagi nii idiootset Tallinnas ei toimu kuigi see puht tehniliselt on juba päris keeruline aga teatavasti neil raha ei haise nii, et ma ei tea enam millele selles riigis lootma peab jumalale või tähtedeseisule, tervele mõistusele kindlalt enam küll mitte. Ma läheks tehnika ja varustuse olemasolul sõitma sest sellised sõidud on haruldased ja ei ole kindel, et neid väga palju eestisse tulevik toob. See kogemus ja oskused on ikka midagi muud kui üks kõik mis teine sõit või ala. 2 päeva on ikka kaks päeva.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”