Moto-survival 2009
Moderaator: Moded
Moto-survival 2009
Tatikast ja noorest peast sai palju erinevate tsiklitega sõidetud, kuid viimasest sõidust on kaua aega möödas ning seetõttu olen kindlasti algaja! Teab keegi kas on moto-survival koolitusi plaanis kuskil teha ning mis ajal need toimuvad?
Re: Moto-survival 2009
Psaiko kirjutas:Tatikast ja noorest peast sai palju erinevate tsiklitega sõidetud, kuid viimasest sõidust on kaua aega möödas ning seetõttu olen kindlasti algaja! Teab keegi kas on moto-survival koolitusi plaanis kuskil teha ning mis ajal need toimuvad?
Tänud!
Tea kas aprillis kah keegi kuskil midagi analoogset teeb, see natukene hiljavõitu:D, muidugi hea, et üldse toimub (eestlane ju ikka viriseb, kui tema plaanidega ei ühti)! Sellelt lehelt ei loe välja milline, peab minu enda turvavarustus olema!?
Psaiko kirjutas:Sellelt lehelt ei loe välja milline, peab minu enda turvavarustus olema!?
Oma tsikliga vurad kohale, ise tead, kui kallis Su elu ja tervis Sulle on
+358458693818
Sellelt lehelt ei loe välja milline, peab minu enda turvavarustus olema!?
Eelmistel aastatel on eelduseks olnud täisvarustus ehk kiiver-jope-püksid-saapad-kindad. Suva nahktagi ja teksad vist ei klassifitseeru.
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
tänud veelkord EMMK Moto-survival meeskonnale väga toreda ja õpetliku koolituse eest. Paljud harjutused meeldetuletatud ja palju mida uuesti harjutama hakata.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
-
- Tsikkel: GS500->SV650->Monster696
- Tänatud: 1 kord
Ei tea, kas keegi pahandab, kuid mõned pildid leiab siit: http://www.foto24.ee/album/46525
Vihmane värk.
-
- Tsikkel: Honda Transalp, KTM Duke
- Kontakt:
Suured tänud jah! Ei mäletagi nii hästi organiseeritud kursust. Väike vihm lisas ainult elulisust... Koolitajad tõesti tasemel:)
Tom kirjutas:Ei tea, kas keegi pahandab, kuid mõned pildid leiab siit: http://www.foto24.ee/album/46525
Vihmane värk.
Vau, minu tulekut on kohe esimesel pildil näha Tänud!
Dima
-
- Tsikkel: HONDA VFR 800 VTEC V4
Väga vinge üritus oli. Sai oma kroom ikka piiripeale viidud, millega kaasnes päris hea kogemus. Tagasisõit tundus kuidagi teine. Arvasin , et olen oma rattaga juba ammu ühteheitnud, kuid nüüd paaritusime ikka tõelsielt ja suhe toimib paremini kui varem.
Edu kõigile ka edaspidi!
Pert
ciao ka minu poolt
sama siin. Algul suur ja väga "isase" häälega mootorratas tundus minule lootusetu, aga olgem ausad peab tunnistama....koolitus oli tegija. Need 2 päeva, kui sadas mis hirmus, olid väga õnnestunud, tänu koolitajatele ja kogu ülejäänud seltskonnale. Koostöö minu motokaga sujub suurepäraselt ja olen ka asunud kõrvaldama puuduseid oma varustuses.
Päikest
olen alati sõiduvalmis
Kertu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.