kuidas ma saaks teada kas rolleril on peal piiraja
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 329
- Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm
-
- Kontakt:
sa ise oled ka "rullnox" kle ma arvan et suht võimatu on ntks tallinnas sõita 45, kui autod sõidavad 70 ja nii.xzburnoutzx kirjutas:nujah aga ysa kindel selles et 45-50km/h pannaxe piirajaid,sest ple licalt lubatud s6ita kiiremini,muidugi m6ni rullnox v6ib v6tta piiraja maha ja panne selle k6rgemale kiirusele, m6tetu v6ta ta licalt maha!...see licalt rullnoxi asi
![]()
![]()
Ja on parem jääda jalgu autojuhtidele?..ja ootoot. Hästi ma aru ei saa kes siin jalgrattast nimetas? sorry aga kes siis sina oled, kui sa jalgrattal ja motorolleril ka vahet ei teeeffekt kirjutas:assa raks..... seda tahaks ma näha kuidas sa jalgrataga linnas 70km/h kimad........ lihtsalt sellepärast, et autod ju sõidavad nii kiiresti....... kui kimama kipud siis anna foorumis teda..... tuleks isegi seda nalja vaatama. kas tõesti on siin nii rumalaid inimesi kes väidavad iga asja peale, et aga tema ju situs ka püksi.

ok..... läks läbuks...... aga keegi ei saanud ikka veel aru, et jalgratas oli piltlikult öeldud. kui ma oleks tõukeratast maininud, kas siis oleks ka küsimusi tekinud? lihtsalt tahtsin öelda, et kui mingi piiraja on peale pandud siis ei ole seda tehtud ilma asjata. võtame kasvõi kaalu erinevuse. kui kiirelt saad sina oma rolleriga pidama sõites 70km/h ja kui kiirelt saab sama kiirusega pidama kui sõidad bikega? võtame arvesse siis kaalu erinevuse ja saadgi teada, et sina libisesid juba eesolevale autole tagant sisse!!!!!!DerbiPR kirjutas:Ja on parem jääda jalgu autojuhtidele?..ja ootoot. Hästi ma aru ei saa kes siin jalgrattast nimetas? sorry aga kes siis sina oled, kui sa jalgrattal ja motorolleril ka vahet ei teeeffekt kirjutas:assa raks..... seda tahaks ma näha kuidas sa jalgrataga linnas 70km/h kimad........ lihtsalt sellepärast, et autod ju sõidavad nii kiiresti....... kui kimama kipud siis anna foorumis teda..... tuleks isegi seda nalja vaatama. kas tõesti on siin nii rumalaid inimesi kes väidavad iga asja peale, et aga tema ju situs ka püksi.![]()
-
- Kontakt:
Re: kuidas ma saaks teada kas rolleril on peal piiraja
Mul Endal Roller TMS Classic'08 50 cm3 piirajad peal aga ikkagi läheb 60-65 km/h
-
C.Ronaldo kirjutas:Mul Endal Roller TMS Classic'08 50 cm3 piirajad peal aga ikkagi läheb 60-65 km/h
see mida su spidomeeter näitab, ei tähenda midagi, vaevalt et ta sul tegelikkuses 60 lähebki. ja tee teene moderaatoritele, ära enam kunagi nii vanadesse teemadesse postita kui pole midagi tähtsat või teemakohast. palju su roller välja läheb, ei koti tegelt kedagi.!

Piiraja on tavaliselt 45km/h peale aga võib ka olla 70km/h .
mingi seaduse järgi peab olema rolleril/mopeedil 3 või 4 piirajat, või oli see mingi euronõue ei mäleta täpselt.
-
tahad teada kas su masinal piiraja?, sõida mendi ees lapats põhjas, kui ment midagi ei tee, siis on peal, kui trahvi saad siis midagi on eemaldatud :d
-
- Tsikkel: -
Tuhkur kirjutas:mingi seaduse järgi peab olema rolleril/mopeedil 3 või 4 piirajat, või oli see mingi euronõue ei mäleta täpselt.
No see on küll idiootsus . Mis siis kui 1 piiraja teeb sama töö mis 4?
See teema huvitab mindki, ostsin ka rolleri millel olevat olnud piiraja peal. Mingi kruvi karpas, noo sõitsin siis jupike selle piirajaga ja 45 või 50 max võttis välja. Ise kaalun 92 kg. Viisin siis sinna tagasi kust ostsin mingi kuukese pärast ja eemaldati see piiraja. Vahet nagu ei tunnetanud. Sõitsin jälle kuukese ja viisin jälle tagasi et tehke nii et ma ikka 60 välja veaks. Kutid siis tegid ja vahetasid lausa karpa välja. Nüüd on sedasi et mingi ülihea ilma korral siledal teel olen näinud et 60 võtab välja aga muidu tüüpiline on 45-55 nii et erilist vahet ei ole nagu.
Põhimõtteliselt peaks ilma piirajata välja minema 70 km/h
Kiirendust sel asjal ka pole absull, lükka hoogu foori tagant. Kuna tegu on hiinakaga huatiani mudel HT 50 QT-9
mis on suht suur ning ise kaalun ka 92kg siis oletan et lihtsalt mootor ei jõuagi rohkem vedada kuid siiski!!!!
Võimalik et kehvalt ehitatud, võimalik et need kutid seal poes ei osanud aga jah huvitav ikkagi.
Muidu ega ma kimamise pärast küsi, mul miski tsikkel ka millega saab kimada aga puht tehnilisest mõttest huvitab et milles asi.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
a501322914 kirjutas:kaalun ka 92kg siis oletan et lihtsalt mootor ei jõuagi rohkem vedada kuid siiski!!!!
Anna korra 60-70kg naga kätte ja näed kuidas 70 spidomeetrile kerib. Sõitja kaalu suhtes on 50cm3 neljataktiline ikka vägagi tundlik. Ise sinna 80kg kanti ja kui veel 50cm3 oli, siis ikka 70 kanti spidomeetrile keris pika ponnistamise peale ära küll. Kiirenduse parandamiseks lükka nii 5g rullikud 6,5g asemele variaatorisse.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.