Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Tere siis ka minu poolt. Olen Allar ja elan siis Saaremaal ja kohati ka Tallinnas

Huvi oli rataste vastu ammu, nii kui mööda lendasid tilkus mul suunurgast ila :) . 2008 sügis panin raha letti ja hakkasin siis A-kategooriat tegema. Tehtud sai ta lõplikult mai lõpus. Ning 05.06.09 lisandus ka siis ratas, milleks 98 aasta originaalkonditsioonis 600 gixxer. Maid möödan selle aparaadiga enamasti Saaremaa lääne osas. Tulevikus ka Tallinnas ja ehk mujalgi.
Ennem on mul olnud siis Delta, mis väga kaua ei kestnud. Paar aastat tagasi ostsime perre rolleri, millega siis igasugu trikke tehtud ( küll "krossi" sõidetud ja õlletoobrilgi käidud ning talvel merel driftitud ). Kuna krossi käigus sai masin surmavaid vigastusi, sai masin uue, 80ccm mootori, millega sai siis esimesed "wheelied" tehtud.
Nüüd siis esimest korda nö. päris masina seljas ja käimas esimene tõsine hooaeg.

Tahaksin tänada omakorda foorumi külastajaid sooja vastuvõtu eest, ajal kui veel uurisin mis ratast osta ja niisama uurisin miks nii ja miks naa. Ei õeldud kohe et kasuta otsingut, vaid aidati meeldivalt. Ning tänaks ka siis kasutajat Pacaan, kes aitas inglise e-bay'st mulle kombe sebida.

Hetkel siis kõik ja meeldivaid kohtumisi asfaldil.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”