A-kati PARKIMINE TARTUS TASUTA!
-
- Tsikkel: KTM LC4 Adventure/GasGas EC250
- Tänanud: 1 kord
Re: A-kati PARKIMINE TARTUS TASUTA!
Raiki kirjutas:rääkides transpordiosakonnast siis on võimalik isegi ajutise loa saanud autol saada trahvi
ja loomulikult saan ma ka sinust aru - sa peadki oma töökaaslasi toetama![]()
aga kui endiselt linnavalitsuse liikmelt kuuled et kui mitte midagi enam netist ja ajalehtedest lugeda polnud siis tuli igavusest tööle ka hakata .... no ahh las olla ... lõpetame selle teema ja ärme solgi teemat
Muide, ka alalise loaga võib trahvi saada. Mul nimelt on selline, annab loa parkimiseks A-tsoonis, piiranguteta. Aga olen mina saanud ja on saanud minust suuremad ninad. Ja olen selle muide ka ära maksnud, sest mõni kolleeg on jobu ja ei ole minu liisinguautoga seotud vaiet menetlusse võtnud. Aga see on personaalne küsimus ning seda me siinkohal rohkem ei lahka . Jobusid on kõikjal, see on pigem loodusseadus ning seda muuta pole meil jaksu.
Laiemalt võttes on parkimiskorraldust võimalik muuta kahel viisil - läbi rääkides või kohtulahenditega. See teine viis paraku annab sellise tulemuse, et lühiajalise kergenduse järel krutitakse kruve rohkem kinni. Ma võiks praegu ette lugeda õige mitu konksu, kuidas Tartu parkimiskorraldus juriidiliselt kummuli lükata, ent kuna see tsiklimeeste parkimisprobleemi lahendusele kaasa ei aita, siis pole sel vähimalgi määral mõtet. Või noh, puht sportlikust huvist ju võiks, aga mida see annab?
Muide - kas praktikas on keegi Tartus TSIKLILE parkimistrahvi saanud? Minu oma on küll ajuti lausa Raekoja platsis seisnud ning see pole kedagi huvitanud.
- M -
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.