Hälvik- Mootorratturid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

pahadeplaneet
Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
Tänatud: 2 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas pahadeplaneet »

Imelik et pole juba telfis voi kuskil uudist :shock:
Nimelt sai 1 jobukakk eile surma,kimas oma bikega mu wolkarile tagant sisse ja lendas ule auto vastu piirdeid.
no kiirus oli ule 180 kull sest wolkarist eriti asja ei ole enam.

1%bad ass REAL BIKER never dies!
www.facebook.com/realbikerid
Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

pahadeplaneet kirjutas:

Nimelt sai 1 jobukakk eile surma,kimas oma bikega mu wolkarile tagant sisse ja lendas ule auto vastu piirdeid.

Ajad kelbast või tõsist juttu? :shock:
Tuleb üle küsida ikka, kuna sinu sõnavõtud on juba sellised... (togi)

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'

siil_udus

Lugemata postitus Postitas siil_udus »

pahadeplaneet kirjutas:

siil_udus K mai 27, 2009 8:48 kirjutas:

Ei meeldi põrmugi rohkem mõte sellest, kui säherdune hälvik kasvõi minu auto pagasiruumi ennast pargiks.

Minu volks avaldab sugulasele kaastunnet. Sinu juhtumi peale meenub üks seik eelmisest hooajast kui mööda peterburi mnt-d umes Jägala kandis sõites oleksin 1 baigivenna laibastanud. Nimelt olin mina parasjagu vasakus reas just aeglasematest mööda saanud (endal pilk vaata et rohkem peeglites kui eespool) ja hakkasin paremasse tagasi reastuma, kui eikuskilt ilmus peeglisse mingi jõmm porgandiriivi seljas. Arvestades et tema kiirus võis olla umbes minu oma korda 2 siis oli ta juba kurssi nii muutnud, et plaanis must parema rea kaudu mööda saada, aga ma olin juba keeranud... Nähes minu manöövrit suutis ta mingi ime kombel loetud sentimeetrite kauguselt mu volksust siiski vasakult mööda põgata. Minu 120km/h kanti kiirus tundus selle kõrval maantee ääres seismisena..

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

pahadeplaneet kirjutas:

No siis on su soov täitunud. Üks baigimees vähem ju.

32KU

Lugemata postitus Postitas 32KU »

siil_udus kirjutas:
pahadeplaneet kirjutas:

siil_udus K mai 27, 2009 8:48 kirjutas:

Ei meeldi põrmugi rohkem mõte sellest, kui säherdune hälvik kasvõi minu auto pagasiruumi ennast pargiks.

Minu volks avaldab sugulasele kaastunnet. Sinu juhtumi peale meenub üks seik eelmisest hooajast kui mööda peterburi mnt-d umes Jägala kandis sõites oleksin 1 baigivenna laibastanud. Nimelt olin mina parasjagu vasakus reas just aeglasematest mööda saanud (endal pilk vaata et rohkem peeglites kui eespool) ja hakkasin paremasse tagasi reastuma, kui eikuskilt ilmus peeglisse mingi jõmm porgandiriivi seljas. Arvestades et tema kiirus võis olla umbes minu oma korda 2 siis oli ta juba kurssi nii muutnud, et plaanis must parema rea kaudu mööda saada, aga ma olin juba keeranud... Nähes minu manöövrit suutis ta mingi ime kombel loetud sentimeetrite kauguselt mu volksust siiski vasakult mööda põgata. Minu 120km/h kanti kiirus tundus selle kõrval maantee ääres seismisena..

.....arumaeisaa miks sellised teemad peaks siia kuuluma,mismõttes ta oli hälvik :shock:

siil_udus

Lugemata postitus Postitas siil_udus »

Vt kui inimene paneb ohtu enda elu ja tervise on ta reeglina lihtsalt loll. Kui inimene paneb aga teadlikult oma käitumisega ohtu kaasliiklejate elu/tervise/vara siis on ta hälvik. Üldisest liiklusvoolust 2korda kiiremini liiklemine avalikel teedel on juba minu arvates piisav hälvikuks (hälve = kõrvalekalle millestki - antud juhul normaalsusest) tembeldamise mõõdupuu.

32KU

Lugemata postitus Postitas 32KU »

siil_udus kirjutas:

Vt kui inimene paneb ohtu enda elu ja tervise on ta reeglina lihtsalt loll. Kui inimene paneb aga teadlikult oma käitumisega ohtu kaasliiklejate elu/tervise/vara siis on ta hälvik. Üldisest liiklusvoolust 2korda kiiremini liiklemine avalikel teedel on juba minu arvates piisav hälvikuks (hälve = kõrvalekalle millestki - antud juhul normaalsusest) tembeldamise mõõdupuu.

.......eks siin juttudes ole palju liialdust ja värve ka.....tüüpiline- et vaata troppi, onju mina olen normaalne :wink:

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Loodetavasti on p*** end lihtsalt reede puhul jälle üle võlli tõmmanud. Ära enam peale võta. :wack:

pahadeplaneet kirjutas:

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Yerba kirjutas:

Loodetavasti on p*** end lihtsalt reede puhul jälle üle võlli tõmmanud. Ära enam peale võta. :wack:

Ehh, planeedipede võiks mõnel tsiklistide kogunemisel oma nime särgile kirjutada... usun, et tulemus oleks sama nagu harlemis kanda plakatit "fuck the negroes".

Kasutaja avatar

AN-400
Tsikkel: Suzuki 650
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas AN-400 »

see oli miski paar-kolm päeva tagasi vist kui sõitsin mööda Endla tänavat Hipodroomi poole.... ja siis lendas seal Lilleküla kaupluse juures Taksopargi poole üks bike vastu millel oli ikka mega kiirus.... siis sain aru kah miks :roll: . aeti taga seda venda hõbedase primeraga millel töötasid kõikvõimalikud vilguasjad vöre taga ja päikesevarjude küljes..

ei tea mis ta tegi ja kas kätte ka saadi... vaadates mismoodi Taksopargi ristmik ületati, siis sel primeral polnud küll miskit lootust :|

Suzuki 650 K7

e-thug

Lugemata postitus Postitas e-thug »

Nägin isegi seda ja selleks hetkeks oli Primera küll nii võrd taga, et ajas põhimõtteliselt tuult taga..

Kasutaja avatar

Warner
Tsikkel: Tralp7.0
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Warner »

Ühineks siinkohal "enam -vähem" mõistlike foorumlastega ning avaldaks toetust enese ja teiste ellujäämiseks. :) Täpsustavaks asjaoluks lugeda siil_udus sõnavõtt nx2 korda kiiruseületamiste ja muud "vahvamast vahvamate" sõidumeistrite viraažid tihedamas liikluses.
Pole ka ise suuremat sorti eeskuju näitaja, kuid natuke tuleks lisaks enda väga headele reaktsioonidele ning tsikli parameetritele ka ettearvamatuid olukordi arvestada.

Tervitaks aga selliseid ringrajamehi, kes teinekord ka Kiisakandis oma sõite harrastavad. Sada + seened asulas (50 ala)hommikul, kella 7 paiku, Maikuu keskpaik, põlv peaaegu kurvides maas, ilus punavalge Yamu perse all. "Kui" suureks saan siis proovin kindlasti järgi.

Täpsustuseks võin öelda, et eelpool kirjeldatud ringrajameest silmasin hommikul tööleminnes Harjumaal - harjumusest lõikasin ise 80 karaadist vasakkurvi väikebussiga, kuna 2 sek tagasi oli tagumine perimeeter tühi ja ohoo imestust, kui ühtäkki vasakpeeglist kongi taga, min 1 - max 3 meetri kaugusel mingit kahtlast varju silmasin ning vaistlikult tee äärepoole keerasin.

Pikka iga sulle, mu sõber:)

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Hr. Pahadeplaneet ....kui sa üritad olla sarkasliku naljaga pop tatt (vaadates sinu vanust võiks ju mingil määral vähemalt mõistust olla sest juba sinu vanuses tauni sündroomiga inimestel on rohkem mõistust) siis see sinul ei õnnestu ja sina oled see häbiplekk motomaailmas ja hälvik mootorrattur !! Aga ikkagist rääkides sinu suurest egost ja jumalikust käitumisest kus sa oled iga 14 aastase rate.ee moto venna iidol ning isa ja jumal siis....

Äkki sa oled nii AU MEES ja avaldad oma tsikli ja auto registreermismärgi numbrid ,et me kõik teaks ,et millise sõiduki puhul me jääme järgmine kord rangelt LE juurde pidama ning ei ürita vältida võimaliku kokku põrget.
Oled ju super hüper suur jumal kes ei eksi mitte kunagi ja on alati 100% õige siis ei tohiks ju probleemi olla :)

Loomulikult oleks tore kui sa avaldad oma igapäevase marsuudi kus me võiks jälgida sinu jumaliku õiget käitumist ja õppida sinu sugusel jumaliku inimese käest (w)

t**a sa oled ikka väga kibestunud väikse võmbaga ajuhälvik kes elab oma kompleksi välja biker.ee's (kunagi rate.ee's).
Kindlasti sa oled üks nendest kes käib mööda linna ja pildistab neid ''valesti parkijaid'' ?

You are my fucking wet dream (w)

pahadeplaneet kirjutas:

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Ei ei ......tagajärjed oleks Hr. pahadeplaneedil palju hullemad.

ishijupp kirjutas:
Yerba kirjutas:

Ehh, planeedipede võiks mõnel tsiklistide kogunemisel oma nime särgile kirjutada... usun, et tulemus oleks sama nagu harlemis kanda plakatit "fuck the negroes".

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 458 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Suhtumine suhtumiseks aga kui see tõsi on, milles siis hr. Pahadeplaneet süüdi on, et jeekim ennast kasti sõitis :?:

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

ishijupp
Kontakt:

ants01 kirjutas:

Suhtumine suhtumiseks aga kui see tõsi on, milles siis hr. Pahadeplaneet süüdi on, et jeekim ennast kasti sõitis :?:

edu

selles, et ta veel ise kastis pole

Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

korke kirjutas:

Hr. Pahadeplaneet ....

Äkki sa oled nii AU MEES ja avaldad oma tsikli ja auto registreermismärgi numbrid ,et me kõik teaks ,et millise sõiduki puhul me jääme järgmine kord rangelt LE juurde pidama ning ei ürita vältida võimaliku kokku põrget.
Oled ju super hüper suur jumal kes ei eksi mitte kunagi ja on alati 100% õige siis ei tohiks ju probleemi olla :)

Tehes väikese otsingu netis, siis tsikli nr on 24 VJ :bsmile: ETTEVAATUST SIIS! Bikemehed eriti. (togi)
Ma igaksjuhuks pilti ei hakka panema härrast endast, pärast minnaksegi kallale.

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'
Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 224 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

Pole küll kõiki massiteabevahendeid jälginud aga selline kärn oleks eile õhtul krimis kah olnud.Väheke tundub et üks on kosmoses oma kiitlemisega.

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Lugemata postitus Postitas miilits »

Sain aru, et rinka mehed kihutavad tänavaliikluses, minu teada korralik rinka mees näitab ringrajal, kelleks või milleks ta võimeline on, tänaval kihutajad tavaliselt ringrajal ei tee suurt midagi, sest tänaval rutska kõvem keeramine eriti oskusi ei nõua, kuid omasuguste seas rajal on see teine asi. :ner:

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 458 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

franz125 kirjutas:

Pole küll kõiki massiteabevahendeid jälginud aga selline kärn oleks eile õhtul krimis kah olnud.Väheke tundub et üks on kosmoses oma kiitlemisega.

Reede õhtu, väike kummiliimi kotike....

http://politsei.ee/?id=151

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Space
Tsikkel: GSR600
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Space »

Junzu kirjutas:
korke kirjutas:

Hr. Pahadeplaneet ....

Tehes väikese otsingu netis, siis tsikli nr on 24 VJ :bsmile: ETTEVAATUST SIIS! Bikemehed eriti. (togi)

Ma kipun üha kindlamalt arvama, et Pahadeplaneedi kasutaja taga on mingi tolgus, kes lihtsalt provotseerib ülejäänud seltskonda ja siis loeb naudiskledes, kuidas kõik "tagarattasse" end ajavad ning vastu "tulistavad". Usun, et kedagi ei ole siin foorumis rohkem kommenteeritud, kui Pahad... :?:
Ei tohi unustada, et foorumi liikmeks saamisel ei ole midagi keerukat ja siin on kindlasti ka neid (tõenäoliselt üksikud), kes pole kunagi tsikliga sõitnud, aga foorumi liikmetena tunnevad end ehtsate bikeritena. (crash)
Seetõttu arvan, et teatud kasutajate kommentaaridele ei ole vaja reageerida. Las hauguvad, kui moded ei ole pidanud neid vajalikuks kustutada. (togi)

Rohkem ilusaid ilmasid!
Kasutaja avatar

ishijupp
Kontakt:

See jobu on ennast reganud praktiliselt igas tehnikasse puutuvas foorumis ja ajab neis täpselt samasugust paska suust välja. Arvatavasti kombinatsioon raskest lapsepõlvest, vaimsest hälbest ja lihtsalt sitapeast. Tolerantsus tolerantsuseks, aga IMHO ei anna selle idioodi postitused foorumile juurde midagi positiivset ja minu poolt õlled moderaatorile, kes selle venna siit seitsme huia suunas saadab.

Kasutaja avatar

pahadeplaneet

korke kirjutas:

Hr. Pahadeplaneet ....kui sa üritad olla sarkasliku naljaga pop tatt (vaadates sinu vanust võiks ju mingil määral vähemalt mõistust olla sest juba sinu vanuses tauni sündroomiga inimestel on rohkem mõistust) siis see sinul ei õnnestu ja sina oled see häbiplekk motomaailmas ja hälvik mootorrattur !! Aga ikkagist rääkides sinu suurest egost ja jumalikust käitumisest kus sa oled iga 14 aastase rate.ee moto venna iidol ning isa ja jumal siis....

Loomulikult oleks tore kui sa avaldad oma igapäevase marsuudi kus me võiks jälgida sinu jumaliku õiget käitumist ja õppida sinu sugusel jumaliku inimese käest (w)

t**a sa oled ikka väga kibestunud väikse võmbaga ajuhälvik kes elab oma kompleksi välja biker.ee's (kunagi rate.ee's).
Kindlasti sa oled üks nendest kes käib mööda linna ja pildistab neid ''valesti parkijaid'' ?

pahadeplaneet kirjutas:

(w) http://buduaar.ee/Article/article/4662
Sinuga vorreldes olen ma toesti vaikeste sormedega, kuid mul on laiad ja karvased pihud.
Lugupeetud STAAR :D

Kasutaja avatar

VincentX

Lugemata postitus Postitas VincentX »

pahadeplaneet kirjutas:
korke kirjutas:

pahadeplaneet kirjutas:

(w) http://buduaar.ee/Article/article/4662
Sinuga vorreldes olen ma toesti vaikeste sormedega, kuid mul on laiad ja karvased pihud.
Lugupeetud STAAR :D

Ei sinust küll just erilist kuulsust ei saa

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 439 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Lõetaks ajaviiteks selle teema ära. Asi läheb juba liiga mõttetuks ja isiklikuks.

Oleme lõpuks enda vastu ausad ja tunnistame iseendale, et siiski avalikel teedel ja liikluses oluliselt kõrgemate kiirustega sõitmine ei ole eriti mõstlik tegu. Eriti nõme on veel pärast pollaritele vahelejäämist nende eest ära sõita, selliste peatamiseks võiks vabalt "kummide" pihta tulistada. Ja kui mõni selline vend enne surma saab, kui ta mõne süütu kõrvalseisja kasti sõidab minu kaastunnet ei leia.

Kui on tahtmine oma sõiduoskust proovida, siis selleks on ringrada või dragstrip. Ja tagarattal sõitu või muid stunte võiks kuskil kinnisel platsil harjutada.

Raul777

Lugemata postitus Postitas Raul777 »

[quote="mx77"] Eriti nõme on veel pärast pollaritele vahelejäämist nende eest ära sõita [quote]

Piisavalt on neid tegelasi, kes on politsei eest ära sõitnud ja peale kättesaamist on väitnud, et nemad kusagilt foorumist lugesid, et politsei mootorattureid taga ei aja jne..
Seega tasub ka arvestada sellega, milline on foorumi mõju eriti just pühapäevasõitjate sõidukultuurile...

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Junzu kirjutas:

Näita ikka nägu ka :mrgreen:

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

murukannike

Lugemata postitus Postitas murukannike »

igat masti eest-ära-mehed tuleb tagaajamise asemel peatada kuuliga!
kui sellist praktikat paar korda on juurutatud, siis ülejäänud kõvad mehed võtavad ka oma mõlemad ajurakud kokku ja mõtlevad enne kui ära hakkavad sõitma.

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

murukannike kirjutas:

igat masti eest-ära-mehed tuleb tagaajamise asemel peatada kuuliga!
kui sellist praktikat paar korda on juurutatud, siis ülejäänud kõvad mehed võtavad ka oma mõlemad ajurakud kokku ja mõtlevad enne kui ära hakkavad sõitma.

Äärmiselt suured sõnad ma ütleks. Tahaksid sa ise kuuli saada, kui unustad peeglisse vaadata ja politsei sul tükk aega juba sabas sõidab vilkuritega? Peatumismärguande eiramine ju... (togi)

Rääkimata üldse kuulist, mis lendu lastuna lendab niikaua kuni tabab midagi, tal savi kas see on sihtmärk või mitte. Rääkimata...

Võid minu pärast USAsse kolida, seal käivad asjad nii.

Kasutaja avatar

pahadeplaneet

-PitBull- kirjutas:
Junzu kirjutas:

Näita ikka nägu ka :mrgreen:

Aga palun PitBull http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx? ... 3774497003

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”