motoväline osakond. Teema pigem modedele
Re: motoväline osakond. Teema pigem modedele
Hitchiker kirjutas:Mul selline mõte peas tiksumas, et kuna me siin foorumis oleme üldiselt kõik suuremal või vähemal määral tsiklitega kokku puutunud ja alati on meeldiv suhelda mõttekaaslastega. Idee oleks selline, et panna foorumisse üles teema "Motoväline". Sellisel puhul absoluutselt peast motomehed ei pea linki avama, aga muudel teemadel saaks just selle teema all kuulutada tööotsimist-pakkumist ja palju muud otseselt motomaailma mitte puutuvat. Näiteks on mul koduhoovi kogunenud ca 50 liitrit kasutatud õli..ehk tahab keegi seda kasutada õlikütteahjus, no pole ju mototeema eks, aga osad inimesed kasutavad seda garage kütmiseks. Samamoodi võiks sellise teema all kutsuda kaasvõitlejaid kasvõi geopeitust mängima vms. Viimati oli mul paari tuttavaga jutuks korraldada tantsukursused (noh seekord küll motoinimestega). Õpetajaks oleks olnud telesaatest tuttav Veiko Ratas, paraku langes teema ikkagi vähese huvipuuduse tõttu ära. Samas ma usun, et nii mõnigi foorumi lugeja oleks ehk ka sellisest pakkumisest huvitatud.
Ei tahaks teemast feimi teha, lihtsalt küsimus on, et kas see on foorumis vastuvõetav idee või ei. See ei peaks avanema biker.ee lehe viimaste postituste all, vaid olekski eraldi teema. Usutavasti kannatab serveriruum ka sellise osa välja.
kui sul muud midagi pole teha kui jamasid välja mõtelda siis pöördu nende teemadega oma tantsijate ja geopeiturite poole, me rohkem oleme huvitatud siin mootoritest ja spordist . Võib-olla tahad veel poliiitikast ja majandusest oma teemat siin arendama hakata. Krt kui pole midagi teha mine sõida motikaga ja tuuluta oma ajusid. Kust küll sellised tondin'd välja ujuvad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.