Lubade kontrollimine

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
0tt

Lubade kontrollimine

Lugemata postitus Postitas 0tt »

Niisama huvi pärast tahaks teada, et kui kaua teil on tsikkliload olnud ja mitu kora selle aja jooksul on kontrollitud? kas neid kontrillitakse rohkem kui autosid, tean et mõnel kellel 10 aastat autoload on olnud on kotrollitud ainult 3 korda.
Kasutaja avatar

Aatomik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aatomik »

Minul ei ole tsiklilubasid kordagi kontrollitud. Sõitnud olen alates 2003 aasta sügisest kuni siiani (v.a talvekuud :)) suhteliselt aktiivselt nii Eestis kui Soomes. Olen tegelikut ka suhteliselt korralikult liikluseeskirju järginud.

Ja kui korralikult järgi mõelda, on ka auto lubasid kontrollitud kogu nende 16 aasta jooksul mis ma ringi olen uhanud, ainult kolm korda.
Nendestki kordadest korra siis kui tuled olin sisse lülitada unustanud ja paar korda piiriületusel.
Pilt
Kasutaja avatar

tfr
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tfr »

Jaanipäeva kandis öisel ajal ringi liikudes peeti 3 päeva jooksul kokku 5 korda kinni (parimal juhul ühel õhtul Lasnamäe-Keila trassi jooksul kolm korda), alati kontrolliti lube ka (ilmselt A-kati tsekkimiseks), ratta paberite vastu samas huvi ei tuntud.
TransAlp '02

Tarts
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Juhilubadega koos roolis ja sarvedest kinni hoidmas alates 1988 aastast. Selle aja jooksul juhilube kontrollitud (piiriületamised ja välismaal sõidud välja arvates) umbes korda 20. Ratta seljas aga ainult üks kord.
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

ratta seljas olles ainult 1 kord - LE rikkumise tõtt :twisted:
auto roolis 10 a jooksul mõned üksikud korrad (vanasti piisas zetooni või kursandi kaardi näitamisest...).

mumm
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

biohazard
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas biohazard »

Päris mitu korda on tsikkliseljast maha tiritud, kaks korda rikkumise tõttu (hoiatused), teised korrad niisama lambist, põhjuseta.
Autoga on vähem võetud, on juhtunud, et ei olegi aasta jooksul maha võetud, korralik liikleja nohh :)
ansambel X - 11

nsr125

Lugemata postitus Postitas nsr125 »

nii kui bike käte sain nii kohe esimese 20 km peal võeti kinni :Da trahvi ei saand :)
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

tsikliga 2 korda..üks puhumine ja üks kiiruse ületamine... 8)

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

octavio

Lugemata postitus Postitas octavio »

rattaga korra, oli ka lauskontroll pandi puhuma ja mul kontrolliti ka lube.Autoga kes seda mäletab, ikka väga palju kordi.Rekord oli õhtu jooksul 6 korda neist neljal korral pandi puhuma kah
suzuki gsx600f
Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

mul A-kat load olnud 1 aasta, kinni peetud ca 4 korda, kõik korrad täiesti lambist, igakord öeldud, et kontrolliks pabereid..
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.

janskeda

Lugemata postitus Postitas janskeda »

Ma olen sõitnud jaffiga linnavahel nüüd suve algusest.Ratas on mul tegelikult arvelt maas ja isetehtud numbriga :D .Olen härrade politseinikega ühel joonel valgusfoori taga seisnud ja niisama väga palju neist mööda sõitnud.Pole veel kordagi kinni peetud 8)
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

janskeda kirjutas:
Ma olen sõitnud jaffiga linnavahel nüüd suve algusest.Ratas on mul tegelikult arvelt maas ja isetehtud numbriga :D .Olen härrade politseinikega ühel joonel valgusfoori taga seisnud ja niisama väga palju neist mööda sõitnud.Pole veel kordagi kinni peetud 8)

jah tõesti, sul on, mille üle uhke olla...
Vahest sõidan ja teen asju.

janskeda

Uhke ma pole jah aga õnnelik olen,et trahvita hakkama saanud olen.Sellel mitte arvel olemisel on muidugi omad põhjused: nagu edasi müümine ja see kellele müün mingi põhjus,et tuli arvelt võtta jne...pikk jutt. See on liiga off- topic
.Aga tahaks teada millise süsteemi järgi politsei kinni peab...siin räägite,et täiesti puhtaid poisse on kinni peetud ilma asjata ja samas on 15 aastaseid kes panevad 500 cc hondadega ringi.Kus on Eesti Politsei silmad???? :?
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

janskeda kirjutas:
üsna vähe on sinivalgetest vilkuritega masinatest neid, mis kiirust kontrollivad. tavalised smurfid ei saa midagi teha, sest neil pole vastavaid seadmeid kaasas ja niisama kiiruseületust nad fikseerida ei saa(ei tohi).
Kasutaja avatar

eintz
Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas eintz »

üks kord see suvi on tsikliga kinni peetud, lauspuhumise käigus. Puhusin ära ja kõik ok, siis inspektori härra küsib "Kas sellel mingi paber ka on?"

no krt, puhas tsikli solvamine ju.
oleks aega olnud, siis oleksin talt töötõendit ka küsinud :)
Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas :)
Kasutaja avatar

eintz
Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas eintz »

janskeda kirjutas:

ükskord oli mul politseiauto selja taga, numbri oli oü number teinud ja tsikkel oli arvel ka, minust on isegi mööda sõidetud, äge oli :):)

Aga järelikult pole sa veel korralikult trahvi saanud, kui saad, siis tuleta vanu häid aega meelde ja loe seda teemat uuesti. EDU!
Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas :)

Prez

Lugemata postitus Postitas Prez »

janskeda kirjutas:
samas on 15 aastaseid kes panevad 500 cc hondadega ringi.
Tõsiselt räägid või piltlikult ?

A rääkige millega teid rohkem tülitatakse - autoga või rattaga ?

janskeda

Nüüd on hooaeg läbi ja järgmine aasta uuel rattal juba...siis muidugi arvel 8) .Präegu on väike judin sees kui ikka sõidan ja see väga mõnus küll pole :(

janskeda

Prez kirjutas:
janskeda kirjutas:
samas on 15 aastaseid kes panevad 500 cc hondadega ringi.
Tõsiselt räägid või piltlikult ?

A rääkige millega teid rohkem tülitatakse - autoga või rattaga ?
Ma lihtsalt lugesin ühest teemast,et 15 aastased plaanisid 500 cc-se honda osta,neid teemasid tuleb siia ikka aeg ajalt,et "olen 14 ja tahan osta GS500-t või ms". :shock:

Rain

Lugemata postitus Postitas Rain »

Kui kutt keerab tsikliga ilge jama kokku ning vanemad peavad papi välja käima siis ongi käes case´kus tuleks hinnata isiklikku küpsust ja vastutusvõimet, ning panna ennast ka lapsevanemate olukorda- millega nemad on selle ära teeninud?
Noorukiiga on teatavasti aeg kus minakesksest maailmapildist alles jõutakse n.ö. sotsiaalselt küpsesse ikka. Ehk siis arvestatakse ka kaasinimestega enda kõrval. Sõjaväe rolli selles evolutsiooniprotsessis ei saa alahinnata. Kui ma kohtan mehi kes jätavad pidevalt oma asju ripakile, hoolitsevad kõigepealt iseenda ja alles siis varustuse eest, ei vaata tähelepaneliku pilguga kaaslastele kes võivad vaikselt kannatades vajada raskel hetkel tuge, siis mõtlen ma alati et see kutt pole vist kroonus käinud. Ning enamasti läheb mu arvamus täppi. Ja kes pole käinud ega see saagi suurt aru et miskit nagu puudu jääb...
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Mossemehe tekst:

Kallis janskeda- mul oleks su isana häbi. Mul siin üks poiss on kes võib sulle sellest rääkida(mis on lubadeta sõit ja kuidas on minna oma trahvile järgi). Lisaks siis selle rahasummaga oma vanematele etlemine. Kuna sa oled oma vanemate eeskoste all täiseliseks saamiseni. Ära tee endale ja siis teistele häbi. Kasvatamatus pole nagu vabandus. Kontrollijad teevad oma tööd, igapäevaselt, valel on lühikesed jalad ja see on vaid aja küsimus millal sa oma "laksu" kätte saad. Ma leian, et sa ei peaks joonduma ega võtma omaks mingite "nolkide" kelkimist teemal, et me kihutame. See on sama nõme, kui Loo alevikus elavad "tatikad" peksavad ja röövivad- maksumaksjad ja kodanike, et oleks lõbusam ja kino saaks. Mulle selline asi pähe ei mahu. Tulles tagasi algse küsimuse juurde siis enamus kodanike peale esimest iagsuguste A, B, C, D, CE, DE kategooria juhiluba omamata(saades trahvi). Tehes järeldused. No ma pole kohanud kodanike kes sooviks kohe tormata trolli või trammi lenksu- rebida bussijuhult baranka. Teevad sellest omad järldused. Niinagu turvaväravatel on kirjas osta on odavam. Mind painab alatasa küsimus miks on vaja Teile kallid kodanikud nii kiirelt suureks saada? Kas ei suuda siis kuidagi leppida selle tedmisega, et varsti siis, kui on aeg! Samas teen ettepaneku rakendada analoogiat Venemaaga- kus väga erksad väänakelad kes ei suuda normaalses kodaniku ühiskonnas kohaneda või siis on neil mingid teisesed mured võetakse Polgupoegadeks. Miks Te siis tänased uljad noorukid, kui on aega minna Eesti Kaitseväkke aegateenima kaote nagu sittihust? MIks? Kas siis ei saa enam nii mees olla? Imelikud suhtumised. Vastan siis ka,et rattaga pole petataud sest pole sul seda katti ja ei kipu ma seda trahvi ka enesele lunima. Lubasid on vaja elulistel põhjustel töötegemiseks. Iga asi tähtuse järjekorras. Kannatlikus kaunistab inimest. Usinad liiklusesse tikkujad ja tormajad võibolla siis ikka võtaks selle LE uueti ja vaataks, kui keeruline see lubade asi on! Mitte aga pärida, et .....äkki....Äkki tuleb vaid s**t püksi!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”