Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

VincentX

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas VincentX »

pahadeplaneet kirjutas:
korke kirjutas:

Hr. Pahadeplaneet ....kui sa üritad olla sarkasliku naljaga pop tatt (vaadates sinu vanust võiks ju mingil määral vähemalt mõistust olla sest juba sinu vanuses tauni sündroomiga inimestel on rohkem mõistust) siis see sinul ei õnnestu ja sina oled see häbiplekk motomaailmas ja hälvik mootorrattur !! Aga ikkagist rääkides sinu suurest egost ja jumalikust käitumisest kus sa oled iga 14 aastase rate.ee moto venna iidol ning isa ja jumal siis....

Äkki sa oled nii AU MEES ja avaldad oma tsikli ja auto registreermismärgi numbrid ,et me kõik teaks ,et millise sõiduki puhul me jääme järgmine kord rangelt LE juurde pidama ning ei ürita vältida võimaliku kokku põrget.
Oled ju super hüper suur jumal kes ei eksi mitte kunagi ja on alati 100% õige siis ei tohiks ju probleemi olla :)

Loomulikult oleks tore kui sa avaldad oma igapäevase marsuudi kus me võiks jälgida sinu jumaliku õiget käitumist ja õppida sinu sugusel jumaliku inimese käest (w)

t**a sa oled ikka väga kibestunud väikse võmbaga ajuhälvik kes elab oma kompleksi välja biker.ee's (kunagi rate.ee's).
Kindlasti sa oled üks nendest kes käib mööda linna ja pildistab neid ''valesti parkijaid'' ?

You are my fucking wet dream (w)

pahadeplaneet kirjutas:

Imelik et pole juba telfis voi kuskil uudist :shock:
Nimelt sai 1 jobukakk eile surma,kimas oma bikega mu wolkarile tagant sisse ja lendas ule auto vastu piirdeid.
no kiirus oli ule 180 kull sest wolkarist eriti asja ei ole enam.

(w) http://buduaar.ee/Article/article/4662
Sinuga vorreldes olen ma toesti vaikeste sormedega, kuid mul on laiad ja karvased pihud.
Lugupeetud STAAR :D

Ei sinust küll just erilist kuulsust ei saa

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”