Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
siil_udus kirjutas:pahadeplaneet kirjutas:Imelik et pole juba telfis voi kuskil uudist
![]()
Nimelt sai 1 jobukakk eile surma,kimas oma bikega mu wolkarile tagant sisse ja lendas ule auto vastu piirdeid.
no kiirus oli ule 180 kull sest wolkarist eriti asja ei ole enam.siil_udus K mai 27, 2009 8:48 kirjutas:Ei meeldi põrmugi rohkem mõte sellest, kui säherdune hälvik kasvõi minu auto pagasiruumi ennast pargiks.
Minu volks avaldab sugulasele kaastunnet. Sinu juhtumi peale meenub üks seik eelmisest hooajast kui mööda peterburi mnt-d umes Jägala kandis sõites oleksin 1 baigivenna laibastanud. Nimelt olin mina parasjagu vasakus reas just aeglasematest mööda saanud (endal pilk vaata et rohkem peeglites kui eespool) ja hakkasin paremasse tagasi reastuma, kui eikuskilt ilmus peeglisse mingi jõmm porgandiriivi seljas. Arvestades et tema kiirus võis olla umbes minu oma korda 2 siis oli ta juba kurssi nii muutnud, et plaanis must parema rea kaudu mööda saada, aga ma olin juba keeranud... Nähes minu manöövrit suutis ta mingi ime kombel loetud sentimeetrite kauguselt mu volksust siiski vasakult mööda põgata. Minu 120km/h kanti kiirus tundus selle kõrval maantee ääres seismisena..
.....arumaeisaa miks sellised teemad peaks siia kuuluma,mismõttes ta oli hälvik
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.