Raske endu metsaradadele(Harju)
Moderaator: Moded
Re: Raske endu metsaradadele(Harju)
jube tahtmine on sellise vihmaga sõita küll.
Sa parem mine käi üle paari nädala kestvuskrossil ja kaob see iganädalane "kas tõesti" kaagutamine ära
Tuletan meelde, et teemaks oli raske enduuro. Sa kipud oma DRZ-ga aga pigem sinna, kus kerged ragistavad ehk siis päris-mammutitel pole motivatsiooni kaasa mütata.
sang kirjutas:Tuletan meelde, et teemaks oli raske enduuro. Sa kipud oma DRZ-ga aga pigem sinna, kus kerged ragistavad ehk siis päris-mammutitel pole motivatsiooni kaasa mütata.
A kuidas sa ikka muidu ego toidad, kui lähed kergega raskete sekka
Peaks seda teemat veidi tihemine kaema
Kui sobilik, ehk lükkaks oma XF650 ka sinna raskemate sekka. Ja päris kõrvuni mudasse sellega ei tahaks ronida, samas kruusa- ja metsateed igati ahvatlevad.
Eerik
5112481
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Piilu kirjutas:Ja päris kõrvuni mudasse sellega ei tahaks ronida
no aga proovi äkki ikkagi tahad
Tervitus.
Prooviks siis uuesti raske enduro teema aktiivsemaks teha. Kas on huvilisi sõitma nädalavahetusel? Laupäev oleks eelistatud kuid ka pühapäev oleks minu poolt täiesti ok. Praegu on väga bro sõita, tolmu sisuliselt pole, tuleohtu ka mitte. Saaks 4-5 ratast kokku, oleks juba asjal jumet.
LC4 640
pühapäeval oleks ilmselt käsi, miskisuguse teekonna ette mõelda / joonistada.
andke märku!
Vahest koguneb veel keegi? Juba kolmapäeva õhtu, joonistaks plaani varem valmis, siis kindlam teema, et asi lõbusalt ellu viia! Raskema enduro inimesi on siin veelgi, julgemalt!
LC4 640
Poleks ARKis failinud, siis liituks ka. Enam ei julge ilma plastikuta toast nina välja pistagi
Aga edu siiski, (Y)
Tundub, et rasked endurod on välja surnud tänase päeva seisuga?
LC4 640
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
QRX kirjutas:Tundub, et rasked endurod on välja surnud tänase päeva seisuga?
Mammutid on ammu välja surnud
edu
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
ei ole krt, rahadega on *****us natuke ja kett vajab lähiajal vahetamist. kardan et üks korralik endurosõit ja siis on seda juba kohe uut vaja. lähemal ajal tahaks värgi ära teha ja kõverad metsateed jälle sirgeks sõita. eelmine aasta oli päris fun
St, see nädalavahetus on kellad ja keegi rohkem pole huvitatud?
LC4 640
tere ärge pahandage et nina siiatopin aga pühapäev lähme sõitma kahekesi yhe yamaha wr450 ja suzuki drz muda ei tee aint võtame liiivateed ja mäed soodlast poligoni peale .
.
Ei oska öelda, ma sõidan nagu eit oma LC4'ga eks ma ikka sinna raskete hulka ennast liigitan. Sinuga, Suzupoiss, on olnud huvitav liigelda, võibolla seoks seltskonnad pühapäeval ja liikleks soodla kandis? Usun, et ka Batman on käpp.
LC4 640
QRX kirjutas:Tundub, et rasked endurod on välja surnud tänase päeva seisuga?
Ei ole ühti.
Pärast 2a omaette mööda kruusa ja metsa ragistamist oleks ehk mul ka aeg kapist välja tulla
Järgmine nädal peaks tsikli remont valmis saama ja siis lööks meeleldi kampa.
Seniks edu teile.
suzupoiss kirjutas:tere ärge pahandage et nina siiatopin aga pühapäev lähme sõitma kahekesi yhe yamaha wr450 ja suzuki drz muda ei tee aint võtame liiivateed ja mäed soodlast poligoni peale .
Mina oleks küll käsi! Kui jääks selliseid kõva põhjaga mudasemaid osasid ette, roniks igal juhul sisse!
LC4 640
aga dviks pühapäeval kui ilma on siis kella üheks teeks kohtumise kus alati olnud on ehk HÄRMAKOSU sildi juure...
kui ilm enamvähem hoiab ja ladinal ei kalla siis qrx kella mulle ka,äkki ajame tsiklid kärru ja veame vähe läemale polükonile,aegviidu bensukasse näiteks!?,ei <font color=#ff0000>viitsi</font> asfalti hõõruda mõtetule,või mis arvad?
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
ilm paistab ka rahuldav olevat
http://gismeteo.ru/city/daily/4074/
allar 56291000
umbe ull miis
krt pistsin nina välja ja täna ju täpselt enduuro ilm ! äkki sobib täna hoopis minna !?õhtud on ju pikad
allar 56291000
umbe ull miis
kaval kirjutas:kui ilm enamvähem hoiab ja ladinal ei kalla siis qrx kella mulle ka,äkki ajame tsiklid kärru ja veame vähe läemale polükonile,aegviidu bensukasse näiteks!?,ei <font color=#ff0000>viitsi</font> asfalti hõõruda mõtetule,või mis arvad?
Võib küll, ega ma isegi ei viitsi eriti asfaldil kärna kulutada.
LC4 640
suzupoiss kirjutas:aga dviks pühapäeval kui ilma on siis kella üheks teeks kohtumise kus alati olnud on ehk HÄRMAKOSU sildi juure...
Teeme vähe varem kokkusaamise? Ma pakuks kell 11 või hiljemalt 12 välja pühapäeval Härmakosu sildi juures. Mina ja Kaval oleme kindalt tulejad, kui just vihma rämedalt ei kalla. Batman, oled sa ka kambas? 5 ratast on väga mõnus punt seigelda.
LC4 640
QRX kirjutas:suzupoiss kirjutas:aga dviks pühapäeval kui ilma on siis kella üheks teeks kohtumise kus alati olnud on ehk HÄRMAKOSU sildi juure...
Teeme vähe varem kokkusaamise? Ma pakuks kell 11 või hiljemalt 12 välja pühapäeval Härmakosu sildi juures. Mina ja Kaval oleme kindalt tulejad, kui just vihma rämedalt ei kalla. Batman, oled sa ka kambas? 5 ratast on väga mõnus punt seigelda.
üks mudahunt veel juures,kell 11paiku siis härmakosu sildi juures !
allar 56291000
umbe ull miis
Oleks ka käsi ilmselt. Härmakosu silt seal Raudoja teeotsas? Kui kohtumispaika ei ole muudetud siis tean kohta. Äkki sebin vennagi kaasa.
einoh väga hea meid tuleb siis juba yle 5 ma tulen yhe tuttavaga.Aga siis kell 12.00 härmakosu sildi juures pühapäeval
Kell 12 on meile tiba hilja. Pool 2 hakkab juba uus programm . Parem oleks kell 11 aga kui ei sobi siis teinekord. Sinnakanti kolama läheme homme nagunii.
Mopedist kirjutas:Kell 12 on meile tiba hilja. Pool 2 hakkab juba uus programm
. Parem oleks kell 11 aga kui ei sobi siis teinekord. Sinnakanti kolama läheme homme nagunii.
õige,minupärast võib ka kell 10 startida,saab varem kotile,hommikul lubas ilma ka enam/vähem,peale lõunat pidi sadama hakkama,teeme pool 11 H.kosu sildi juures !?
allar 56291000
umbe ull miis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.