Paide lastekodusse lapsi sõidutama vol 3
Moderaator: Moded
Re: Paide lastekodusse lapsi sõidutama vol 3
ma oleks ka tuleja. Kuna pühapäevane pereüritus tõmbas virusõõrile kriipsu peale, siis laupäev vaba. Ainult, et teist kiivrit pole.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Ahoi härrased, mul võibolla ei olegi siis ratast Kas keegi võtaks mu selja taha?
Seljataga enam ruumi ei ole, aga eespool on koht pronnimata.
Mis hulgud nii kaua lõunamaal ringi? Vot nüüd häda jah?
koi kirjutas:Ahoi härrased, mul võibolla ei olegi siis ratast
Kas keegi võtaks mu selja taha?
Seljataga enam ruumi ei ole, aga eespool on koht pronnimata.
Mis hulgud nii kaua lõunamaal ringi? Vot nüüd häda jah?
well, ühed inimesed pidid ära parandama ühe asja ratta juures ja see ei ole ikka veel valmis saanud ja võibolla ei saagi nädalavahetuseks..võibolla jah, olek sise kohal olnud oleks intensiivsemalt saanud kurbade silmadega nuruda, et tehke kiiremini
von KLEMMER kirjutas:Ainult, et teist kiivrit pole.
Kus kandist start? Saan ehk isegi s suuruses kiivri kaasa anda
Kas see aasta teeme ka üldkogunemise Premium tanklas ( Mäos ) et siis saaks väikese paraadi teha läbi Paide linna või igaüks põristab lastekodusse ise kohale?
Kui keegi mu kaasa võtaks saaks ma ühe xxs kiivri kasutusse anda vahepeal
kes pärnu poolt tulevad, andke teada mis kell. Ise võtaks Tori kandist sappa kahe tsikliga.
-
- Tsikkel: Tuono
Üritan ka tulla..Enne oli juttu grillimisest, peaks vist peale kommide ka liha, vorste jms. kaasa võtma!?!
Vorste pole vast mõtet kaasa vedada, toome need ise kohale. Loodame, et ikka särke ostetakse. Liha me ei osta, nii et kui keegi liha tahab , siis peab küll ise kaasa võtma. Meie poolt veel supp ja kohv ja morss.
Lastekodul on üks palve ka - kui kellelgi on võimalik, siis palutakse kingituseks võimaluse korral printeri tahma kolme pere printeritele HP Color Laset JET , CM1015 mfp Q6000A ( must tahm) - 3 tükki.
Lapsed juba ootavad oma sõpru kannatamatult
Kus me Tallinnas koguneme.Kas Ülemistel kaubanduskeskuse parklas nagu ikka,alati...
-
- Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500
Pole kül kindel, mis se printeritahm maksta võiks, aga äkki saame pundi peale selleks raha kokku ja laste soovi täidetud? Pole kül kindel tulija, aga veidi ikka võimalus seda ostu rahaliselt toetada.
-
- Tsikkel: Transalp 600, Suzuki RF900
- Tänatud: 6 korda
https://pood.elion.ee/epood.asp?t=1352& ... menyy=1373 Siin on saada seda tahma.
Ma loodan, et jõuan ka seekord tulla. Tlnst, tagaiste vaba.
75% kindel, et saaksin sebida ühe seljakotitäie igasugu head Kalevi kompvekki, mille võtan ise kaasa või annaksin heameelega Tlna inimestele kaasa võtmiseks, kui ise tulla ei saa.
Kindel soov kaasa lüüa.
Rakvere poolt minejad, lepiks äkki kokku ühise mineku!?
Kahjuks tänavu ei jõua, nimelt tööl. Aga eelmisest käimisest on üks pereliige rohkem
Head soovides

Moonchild kirjutas:Arvan et jätkan seda mõnusat kommet ja olen kohal ( kas üksi või kellegiga koos... see veel lahtine )
Nüüd sis kindel et tulen ja koos seljakotiga... arvatavasti raban kaasa veel 1 ratturi
-
- Tsikkel: Yamaha XJR 1300
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Olen ka tulija.Möödunud aastast head mälestused.
Loll ei ole see, kes ei tea, vaid ei tahagi teada.
Road Devil
Hakkab looma. Mul alternatiivid kas Paide, või siis tahaks Honda DN-01 proovida. Aga kuna ilm tundub hea tulevat, siis ilmselt Paide. Oht, et 2 motojoodikut, kes eelmisel õhtul minu juurde laekuvad põhjustavad hommikuks pohmaka, aga samas ka võimalus, et hoopis nad ka otsustavad Paidesse tulla.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Mõmm-i perele palju õnne!
Kes oskaks kirjeldada, mida see ühele väiksele inimesele tähendab!!
Super!
Orgunniks mingi ühise mineku näiteks kolmveerand kaksteist
mäo statoil...... Ja sealt põrutaks paraadiga kohale.
tere.oleks ka tulija.võiks tallinnast minejatega mingi aja paika panna.mis kell oleks mõistlik startida.ise esimest korda,seega äkki keegi kes käinud,viitsiks sellega tegeleda.
katusemees kirjutas:Orgunniks mingi ühise mineku näiteks kolmveerand kaksteist
mäo statoil...... Ja sealt põrutaks paraadiga kohale.
väga hea mõte.... mida korraldajad arvavad? ja mis kell???
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Üritus algab kell 12.00! Seega võiks korrata eelmise aasta operatsiooni ja koguneda ca. 1130-1145 Statti, et sealt edasi ühiselt õuele põriseda. Tervitaks jällegi Mehirtit!
olles vana ja tark võin öelda, et seoses mingite torujubinate paigaldusega ei pääse otse mööda tallinna maanteed paide kesklinna sisse, kui on plaanis paraadi pidada. tuleks sissesõidul kasutada näiteks pärnu maanteed ja edasi pikk tänav, mündi tee- järve tee ja siis vupsti laste manu...
hull ronk kirjutas:olles vana ja tark võin öelda, et seoses mingite torujubinate paigaldusega ei pääse otse mööda tallinna maanteed paide kesklinna sisse, kui on plaanis paraadi pidada. tuleks sissesõidul kasutada näiteks pärnu maanteed ja edasi pikk tänav, mündi tee- järve tee ja siis vupsti laste manu...
Kustkaudu siis peaks sõitma?
Tallinnas võiks tõesti ülemistes koguneda. Törts peale tunni sõiduaega arvestades võiks välja sõita kuskil kümnest?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.