Positiivne kogemus motopolitseiga
Re: Positiivne kogemus motopolitseiga
justcraizy kirjutas:Ma ei saa aru, kas tõesti on raske lugupidavalt suhtuda oma palgamaksjatesse? Kurat istu seal teeääres ja mõõda kiirust ja tõesti võta rajalt maha segased kihutajad, aga miks on vaja ennast peita kuskile põõsastesse ning nurgatagustesse ja pidevalt otsida võimalusi ärapanemiseks? Vot sellest ma aru ei saa. Endal pole küll ühtegi positiivset kogemust Aktsiaselts Eesti Politseiga viimase 4a jooksul. Aga tore, et mõnel inimesel on, ehk tõesti mõni normaalne inimene ka seal töötab.
Minu arust on ka kõige haigem see, et trahve ei tehta sellistes kohtades, kus piirkiiruse ületamine on tõesti ohtlik või on mõni muu selline koht kus märgid on üleval ikka mingi pointiga. See on nagu väga ebanormaalne, et tihtipeale politsei just seal peedistab kõige rohkem kus piirangud on välja pandud täiesti mõttetult ja kus keegi niiguinii ei järgi neid piiranguid sest kõik mõistavad et see on debiilsus. TUlebki välja et vaja lihtsalt riigile kullakange juurde mitte liiklust hoida mõistuse ja turvalisuse piires.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.