Positiivne kogemus motopolitseiga

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Overkilla
Tsikkel: BMW F650CS Scarver
Tänanud: 10 korda

Re: Positiivne kogemus motopolitseiga

Lugemata postitus Postitas Overkilla »

limbutimbu kirjutas:

... foorumis laimama enda väljamõeldud roppustega

Reinu juttu lugedes ei jäänud küll mulje, et ta oleks tsiteerinud politseinikku, pigem andis ta edasi mõtte, mida tema südametunnistus tõlkis kirja pandud kujule, kindlasti pilgud ja kehahoiak andis jutule veel vürtsi juurde ("Noormees, jälle Teie, kas eelmist korda ikka mäletate?" = "Sa kurat ei õpi ka ? ... SA OLED IKKA TÄIESTI SÜÜDIMATU VEND"). Pigem noormees piitsutab end, et edaspidi korralikum oleks.

Kasutaja avatar

Kajar
Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Kajar »

limbutimbu kirjutas:

Kle noormees nimega Rein(hüüdnimega Renxxx), mina olengi see motopolitseinik kes sind on kaks päeva järjest 24 tunni jooksul kõigest tutistanud(tulin sulle vastu ja kõigest kutsusin sind korrale) ja sina oled selline mats et tuled mind siin foorumis laimama enda väljamõeldud roppustega /Sa kurat ei õpi ka ? Ja dokumendid ulatati mulle tagasi sõnadega t*** SA OLED IKKA TÄIESTI SÜÜDIMATU VEND/. Häbi peaks sul olema oma suu eest,sest sa peaksid väga hästi teadma et midagi sellist seal polnud selles vestluses. Sa teed oma käitumisega häbi nii siin foorumis kui ka teiste tsiklimeeste seas.
Viisakas oleks jääda ikka ausaks ja meheks ja vabandada sellise jama eest mis siin kokku keerasid, mitte käituda nagu poisikene

Aiiiii,valus laks!

Varadero XL 1000
Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Overkilla kirjutas:
limbutimbu kirjutas:

... foorumis laimama enda väljamõeldud roppustega

Reinu juttu lugedes ei jäänud küll mulje, et ta oleks tsiteerinud politseinikku, pigem andis ta edasi mõtte, mida tema südametunnistus tõlkis kirja pandud kujule, kindlasti pilgud ja kehahoiak andis jutule veel vürtsi juurde ("Noormees, jälle Teie, kas eelmist korda ikka mäletate?" = "Sa kurat ei õpi ka ? ... SA OLED IKKA TÄIESTI SÜÜDIMATU VEND"). Pigem noormees piitsutab end, et edaspidi korralikum oleks.

Eino misasja sa siin jahud enesepiitsutamisest, renxxx kirjutas ju konkreetselt, tsiteerin:

Renxxx kirjutas:

Küsiti load ja järgnesid küsimused.Kuule, sinuga ma vist korra juba rääkisin?(tundis mu ära). Palju siin kiirus lubatud on? Sa kurat ei õpi ka ? Ja dokumendid ulatati mulle tagasi sõnadega t*** SA OLED IKKA TÄIESTI SÜÜDIMATU VEND.

Astus korralikult ämbrisse ja vsjoo! Või on lihtsalt ülihea fantaasiaga vend..

Viimati muutis pyramiid, 24 Mai 2009, 23:32, muudetud 1 kord kokku.
Keretööd
Kasutaja avatar

Burn7

Lugemata postitus Postitas Burn7 »

Järgmine kord saab paugu kirja :D

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

renxxx
Pilt

Challenge the Adventure.Ride The World

Teema algataja
Renxxx

Lugemata postitus Postitas Renxxx »

limbutimbu kirjutas:

Kle noormees nimega Rein(hüüdnimega Renxxx), mina olengi see motopolitseinik kes sind on kaks päeva järjest 24 tunni jooksul kõigest tutistanud(tulin sulle vastu ja kõigest kutsusin sind korrale) ja sina oled selline mats et tuled mind siin foorumis laimama enda väljamõeldud roppustega /Sa kurat ei õpi ka ? Ja dokumendid ulatati mulle tagasi sõnadega t*** SA OLED IKKA TÄIESTI SÜÜDIMATU VEND/. Häbi peaks sul olema oma suu eest,sest sa peaksid väga hästi teadma et midagi sellist seal polnud selles vestluses. Sa teed oma käitumisega häbi nii siin foorumis kui ka teiste tsiklimeeste seas.
Viisakas oleks jääda ikka ausaks ja meheks ja vabandada sellise jama eest mis siin kokku keerasid, mitte käituda nagu poisikene

Polnud mitte mingit soovi sind kuidagi solvata lihtsalt selline sõnakasutus mul meelde jäi .Olin ka selle ära teeninud.Vabandan, kui see nii polnud.Ei tahtnud ennast huvitavamaks teha .Postituse mõte oli see , et vastupidiselt üldlevinud arvamusele , et tehakse trahve iga võimaliku väikse rikkumise eest ,et riigikassat täita on väär arvamus. Ja nagu sa mind seal petra mnt mäletad oli mul ikka siga piinlik sulle teistkordselt vahele kukkuda . Ausalt pole nii häbi tükk aega olnud kui seal ja see mõjus mõjusamalt kui trahvid mis mulle 10 aasta jooksul määratud.Rihm läheb kinni enne auto käivitamist(mis ennem juhtus ununema). Müts maha sinu ees .Ise oleks vist sinuasemel teisel korral paberi valmis kirjutanud.

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

t*** küll, oleks selliseid politseinikke Eestis rohkem :D

Kasutaja avatar

justcraizy

Lugemata postitus Postitas justcraizy »

Pühapäeval samuti Tartust Tallinna sõites, keerasin otse kõrvalteelt motopatrulli seljataha, võtsin siis sappa, sõites spido järgi natuke üle piirkiiruse ning mees läks kuidagi VÄGA närvi, et ma tast mööda ei sõitnud ning kui järjest vastutulevad autod mulle tulesi vilgutasid. Vaatas, et jagasin vist matsu ära ning sõitis paarist eelolevast autost ruttu mööda ja jäi passima. Kuna kolonn rõõmsalt tagant tulesi vilgutas ja keegi möödasõite ei teinud, siis polnud ka sellest kasu. Lõpuks siis tõmbas teeäärde, lasei kolonni mööda ning tõmbas meie taha, lootes, et keegi peeglisse ei vaata :wack: Kahjuks ei aidanud ka see, lõpuks keeras otsa ringi ja läks vist koju. Ei oska võibolla nii hästi kirjeldada aga eluliselt oli ehe näide sellest, kuidas pidevalt otsiti võimalust kellegile ära panna.

Ma ei saa aru, kas tõesti on raske lugupidavalt suhtuda oma palgamaksjatesse? Kurat istu seal teeääres ja mõõda kiirust ja tõesti võta rajalt maha segased kihutajad, aga miks on vaja ennast peita kuskile põõsastesse ning nurgatagustesse ja pidevalt otsida võimalusi ärapanemiseks? Vot sellest ma aru ei saa. Endal pole küll ühtegi positiivset kogemust Aktsiaselts Eesti Politseiga viimase 4a jooksul. Aga tore, et mõnel inimesel on, ehk tõesti mõni normaalne inimene ka seal töötab.

zx6r(04)->zx6r(06)->zx10r(08)-> cbr600rr(07)
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Miks sa arvad, et eelolev kirjeldus ei ole su enda fantaasiarikka tõlgenduse vili?
Mul on sel aastal juba kaks kokkupuudet politseinikega ja jätkuvalt võin väita, et peedistada saad siis ja ainult siis kui ise seda tungivalt küsid. Muidu on inimesed nagu inimesed ikka ja teevad oma igapäevast tööd. Miks sa arvad, et kirjeldatud tegelane peedistamise peal väljas oli mitte näiteks ei tsekkinud ega varastatuks kuulutatud numbrimärki teie kolonnis pole, vms?
Muidugi, eks igaüks mõtleb omaenda rikutuse tasemel ;)

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaval »

tõesti üle pika aja hämmastavalt normaalne võmm :shock: rattaga maanteid eriti ei võta ja õnneks metsas neid ei kohta ja vaevalt ma metsas ka seisma jääks :ner: õnneks ei ole seal võimalik ka kiirust ületada

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis

mcu

Lugemata postitus Postitas mcu »

reedel koju sõites jahiti pärnu mnt experdi juures tsikliste. Ei tea kas on ikka arukas tegu tipptunnil politseinikul sõitvate autode vahelt kolmandasse ritta jalutada, et rattur maha võtta? Igatahes korraliku segaduse suutis seadusesilm küll tekitada. Teema ilmselt load, sest eelneva kilomeetri jooksul tüüp midagi lubamatut ei teinud ja parklas pakkis teisigi tsikliste pabereid kokku.

Kasutaja avatar

Karutapja
Tsikkel: EuroPannoonia

Lugemata postitus Postitas Karutapja »

justcraizy kirjutas:

Pühapäeval samuti Tartust Tallinna sõites, keerasin otse kõrvalteelt motopatrulli seljataha, võtsin siis sappa, sõites spido järgi natuke üle piirkiiruse ning mees läks kuidagi VÄGA närvi, et ma tast mööda ei sõitnud ning kui järjest vastutulevad autod mulle tulesi vilgutasid. Vaatas, et jagasin vist matsu ära ning sõitis paarist eelolevast autost ruttu mööda ja jäi passima. Kuna kolonn rõõmsalt tagant tulesi vilgutas ja keegi möödasõite ei teinud, siis polnud ka sellest kasu. Lõpuks siis tõmbas teeäärde, lasei kolonni mööda ning tõmbas meie taha, lootes, et keegi peeglisse ei vaata :wack: Kahjuks ei aidanud ka see, lõpuks keeras otsa ringi ja läks vist koju. Ei oska võibolla nii hästi kirjeldada aga eluliselt oli ehe näide sellest, kuidas pidevalt otsiti võimalust kellegile ära panna.

Ma ei saa aru, kas tõesti on raske lugupidavalt suhtuda oma palgamaksjatesse? Kurat istu seal teeääres ja mõõda kiirust ja tõesti võta rajalt maha segased kihutajad, aga miks on vaja ennast peita kuskile põõsastesse ning nurgatagustesse ja pidevalt otsida võimalusi ärapanemiseks? Vot sellest ma aru ei saa. Endal pole küll ühtegi positiivset kogemust Aktsiaselts Eesti Politseiga viimase 4a jooksul. Aga tore, et mõnel inimesel on, ehk tõesti mõni normaalne inimene ka seal töötab.

Everybody hates me because I'm paranoid. Kui sa sõidad "motopatrulli seljataha", "spido järgi natuke üle piirkiiruse", siis vot mina aru ei saa, mismoodi motopolitseiniku seljast saab aru, et too "VÄGA närvi" läheb. Sedasi teise arvamusi, lootusi ja mõtteid analüüsides "tõmbas meie taha lootes, et keegi peeglisse ei vaata", "keeras otsa ringi ja läks vist koju", "otsiti võimalust kellegile ära panna" võiks tõesti soovitada mõnda head arsti. Ning kui Sa vastad sellele kirjale siin midagi muud kui: "ups, jah, selle pilguga vaadates tundub tõesti pisut paranoiline", siis see vaid kinnitab mu sõnu" ;).
P.S. Ja olen ise ikka ka saanud trahvi ning kõik on asja eest tehtud (mitte, et mulle POL aktsiate ostmine meeldiks)

Viimati muutis Karutapja, 25 Mai 2009, 16:53, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

EX POLITSEINIKUNA ÜTLEN : Tegemist on väga raske ja tänamatu tööga kus on vahest raske jääda inimeseks.
Jah on kiuslikke hävikkorravalvureid kuid nende vastu on ka rohtu.
On ka väga palju häid politseinikuid kes teevad rohkem kui keegi iial oskab unes näha.
Jätke spekuleerimine ja mustamine, kui on mingi avalikustamist väärt juhus pange kirja nimi ja märgi nr ja ärge häbenege seda avalikustada, kui on hülgemöla siis on se parem sahtlisse kirjutada.

Uskuge te ei taha olla nende asemel selle raha eest, kuid : PANGE KORRAKS SILMAD KINNI JA KUJUTAGE ETTE MIS SAAKS SIIS KUI POLITSEID EI OLEKS.

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

justcraizy

Lugemata postitus Postitas justcraizy »

Karutapja kirjutas:

Everybody hates me because I'm paranoid. Kui sa sõidad "motopatrulli seljataha", "spido järgi natuke üle piirkiiruse", siis vot mina aru ei saa, mismoodi motopolitseiniku seljast saab aru, et too "VÄGA närvi" läheb. Sedasi teise arvamusi, lootusi ja mõtteid analüüsides "tõmbas meie taha lootes, et keegi peeglisse ei vaata", "keeras otsa ringi ja läks vist koju", "otsiti võimalust kellegile ära panna" võiks tõesti soovitada mõnda head arsti. Ning kui Sa vastad sellele kirjale siin midagi muud kui: "ups, jah, selle pilguga vaadates tundub tõesti pisut paranoiline", siis see vaid kinnitab mu sõnu" ;).
P.S. Ja olen ise ikka ka saanud trahvi ning kõik on asja eest tehtud (mitte, mulle POL aktsiate ostmine meeldiks)

Ütlen veelkord, sõidan väga palju maanteel ning seetõttu ka rohkem kogemusi mentidega kui tava inimesel ning kordan veelkord, otsiti konkreetselt võimalust trahvimiseks. Ei ole mõtet hakata arste soovitama ise konkreetset olukorda nägemata. Kuna politsei on väga alamakstud, siis on vägagi arusaadav, et nende seltskonnas on ühiskonna peale vihaseid inimesi rohkem kui üks. Loodetavasti kohtan siis kah kunagi "normaalset" menti.

zx6r(04)->zx6r(06)->zx10r(08)-> cbr600rr(07)
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Ütlen veelkord, sõidan väga palju maanteel ning seetõttu ka rohkem kogemusi mentidega kui tava inimesel...

Huvitav, kas mina oma tagasihoidliku 50...70 000 km aastas ja 99% maanteid mööda, mahun ka väljapoole "tavainimest"?
Mis imeasi see tavainimene on? :lol:
Siin on päris palju tegelasi, kes maanteel pikalt üle 100K aastas lasevad ja tervis seejuures täiesti korras.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Antik
Tsikkel: rat-ta-ta

Lugemata postitus Postitas Antik »

justcraizy kirjutas:
Karutapja kirjutas:

P.S. Ja olen ise ikka ka saanud trahvi ning kõik on asja eest tehtud (mitte, mulle POL aktsiate ostmine meeldiks)

Ütlen veelkord, sõidan väga palju maanteel ning seetõttu ka rohkem kogemusi mentidega kui tava inimesel ning kordan veelkord, otsiti konkreetselt võimalust trahvimiseks. Ei ole mõtet hakata arste soovitama ise konkreetset olukorda nägemata. Kuna politsei on väga alamakstud, siis on vägagi arusaadav, et nende seltskonnas on ühiskonna peale vihaseid inimesi rohkem kui üks. Loodetavasti kohtan siis kah kunagi "normaalset" menti.

Mida pead silmas "rohkem kogemusi" all? :) Sul vist suht igav, et mõtled igasugu versioone politsei liikumisest? sõidan minagi enamus oma sõidud maanteel ja ei vaeva küll oma pead sellega, "mida see politseinik siin radar käes praegu mõtleb/mõelda võiks". Seda enam, kui ise ei anna põhjust enda kallal nokkida, siis las nad olla ja teha oma tööd...

Minul siiani kokkupuuted positiivsed, paar nädalat tagsi üppas ka radar peos põõsast välja, kontrollis dokumendid ja soovis head teed. Ma ei näe selles küll midagi halba. Olen seda siin foorumis ka varem välja öelnud, ärge vaadake asju ainult oma mätta otsast ja lõpetage see teiste sildistamine. ja see et Ta just Sind nüüd üritas vahele tõmmata... no kuule... sa pole ainuke inmene siin maamunal, et ta ainult sind kiusu pärast vahele tõmmata tahab. Aga nähes sinu suhtumist ja hoiakut nende suhtes, ei imesta, et sul probleeme on :)

Yamaha YZF1000R Thunderace '96 (Hooajad 2007;2008) --> Kawasaki ZX9R Ninja '94 (Hooaeg 2009) --> Kawasaki ZX10R Ninja '05 (Hooajad 2010; 2011; 2012) --> Yamaha YZF-R1 '04 (Hooaeg 2013)

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Noh, seni kuni Su suhtumine politseinikesse on "Loodetavasti kohtan siis kah kunagi "normaalset" menti.", jääbki Sul see kohtumine tulemata. Nende hulgas seal on nii üksikuid mente kui miilitsaid, aga enamus on siiski korralikud politseinikud. "Ment" on üldse kurjategijate släng vene vanglatest ja ma küll ei soovi nende tegelastega samastuda (2 aastat neid tolguseid valvanud sõjaväes).

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

:mart:
Tsikkel: XL1000V

Lugemata postitus Postitas :mart: »

Krt mitmeid kordi seda teemat lugedes mõelnud, et milleks seda vaja on. Ei leia et postitustest a la "kihutasin 160km/h otse radarisse ja pääsesin hoiatusega" vms eriti kasu oleks nii postitajale, kui ka politseinikule kes piirdus ainult hoiatusega, pigem pakun, et kui vale inimene seda lugema satub, tekib mõlemale probleeme. Veel vähem saan ma aru postitustest, mis kiruvad, et politseinik alati just neid tahab kiusata, hoolimata sellest, et all on 1000+1 kehtivat rikkumist, rattal pole ülevaatust, kiirus oli kogemata 200+ jne. Ei tea kas ma kuidagi omamoodi, aga ma pole kunagi põhjuseta karistada saanud, vaid ikka asja eest ja mõnedki korrad olen rumaluste eest mis muidu paneks päris korralikult kukrut kergitama, või load hoiule andma pääsenud hoiatusega. Ei leia, et peaksin peale igat liigutust sellest foorumisse kirjutama tulema. Kui on tahtmine politseinikku tänada saab seda teha ka kohapeal talle aitäh öeldes. Ja pole mina veel kohanud nn menti, kes tahab kohe väänata ükskõik mille eest, kõik oleneb sellest, kuidas ise politseinikesse suhtud. Mul võibolla selline rumal põhimõte, et täiskasvanud inimene võiks ka oma tegude eest vastutada ja kui on teinud valesti, siis seda ka tunnistada, mitte ajada kogu süü maailma/politseinike/halva ilma/sita päeva kaela.

Kasutaja avatar

kolleeg
Tsikkel: BMW R1200S

Lugemata postitus Postitas kolleeg »

:mart: kirjutas:

Krt mitmeid kordi seda teemat lugedes mõelnud, et milleks seda vaja on. Ei leia et postitustest a la "kihutasin 160km/h otse radarisse ja pääsesin hoiatusega" vms eriti kasu oleks nii postitajale, kui ka politseinikule kes piirdus ainult hoiatusega, pigem pakun, et kui vale inimene seda lugema satub, tekib mõlemale probleeme. Veel vähem saan ma aru postitustest, mis kiruvad, et politseinik alati just neid tahab kiusata, hoolimata sellest, et all on 1000+1 kehtivat rikkumist, rattal pole ülevaatust, kiirus oli kogemata 200+ jne. Ei tea kas ma kuidagi omamoodi, aga ma pole kunagi põhjuseta karistada saanud, vaid ikka asja eest ja mõnedki korrad olen rumaluste eest mis muidu paneks päris korralikult kukrut kergitama, või load hoiule andma pääsenud hoiatusega. Ei leia, et peaksin peale igat liigutust sellest foorumisse kirjutama tulema. Kui on tahtmine politseinikku tänada saab seda teha ka kohapeal talle aitäh öeldes. Ja pole mina veel kohanud nn menti, kes tahab kohe väänata ükskõik mille eest, kõik oleneb sellest, kuidas ise politseinikesse suhtud. Mul võibolla selline rumal põhimõte, et täiskasvanud inimene võiks ka oma tegude eest vastutada ja kui on teinud valesti, siis seda ka tunnistada, mitte ajada kogu süü maailma/politseinike/halva ilma/sita päeva kaela.

v2ga m6istlik jutt :!: :!: :!:

Võimsust pole kunagi piisavalt
Kasutaja avatar

Jambolaya

Lugemata postitus Postitas Jambolaya »

RKsilver kirjutas:

Täna pärnu maanteel võttis ka motopolitsei tsiklisti/d rajalt maha, näoilmeid jälgides ei läinudki pahasti, oskab keegi kommenteerida ? :)

Täiesti rahulikud ja üldsegi mitte vigade otsimise peal väljas. Kontrolliti load ja tehn.pass üle ning sooviti head teed...

Hetkel mootorrattatu
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Olen ka mõelnud,et no krt.. milleks vaja sellist teemat.
Ok tahad tänada ja näidata oma tänulikust välja. siis kirjuta lihtsalt päev,aeg koht, aga detailidesse vast ei ole vaja laskuda nii suure hooga.
No kui sõidad kraavi ja tuleb onu sinses värvis ja aitab kraavist välja Sind,siis tasub ehk detailidesse ka langeda.

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

kasutaja renxxxil läks küll hästi :D (crash) (lol)

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)

Teema algataja
Jawarider

Lugemata postitus Postitas Jawarider »

üle pikaaja sattusin foorumisse aga asi selles et sain ma rakvere arkis 06 mail load kätte ja tegin veel paar asja rakveres ära ja hakkasin mööda Laia tänavat sõitma linnast välja, ja ega ei karganudki politseid nähes pähe mõte et ta on ühe suunalisel, ja suht otseses mõttes lendasin ühesuunalisele teele vastas suunast sisse :wack: võib olla asi oli selles et sadas vaikselt vihma või millegis muus , aga õnneks olid kõik kolm politsei töötajat mõistliku suhtumisega ja tegid ainult hoiatuse :)
siin kohal tänaksin politseid (w) küsisid mootorrattast kah väheke 8)

vaat see oli positiivne kogemus :bsmile:

Kasutaja avatar

hatman
Tsikkel: neegrikaksik

Lugemata postitus Postitas hatman »

politsei on läbilõige ühiskonnast, nagu see on, ei parem ega halvem - arvan ma.
ei maksa arvata, et seal on koos erilised prosotsiaalsed inglid või ka erilised võimujanused - ehkki leiab nii kumbagi äärmust.

teoreetiliselt võiks ju muidugi oodata, et see on ikkagi midagi kõrgemat ja ilusamat ja paremat kui "harju keskmine"
(ja suured juhid ning süsteemi fanaatikud seda ka kas usuvad või vähemati propageerivad).

oleks aga helesinine unistus loota, et NIIVÕRD SUURES ORGANISATSIOONIS asjad kogu aeg ja kõikjal korras on.

teeb rõõmu (küll haruharva), kui mingi positiivse nähtusega kokku puutub (nagu siinses teemas).

enamasti aga tuleb võimukandjate poolt ikka seda, mis võimu ülimuslikuks peab ja põlistada ning laiendada püüab.
nt seegi juhuvalikuga uudis tänasest:
http://www.postimees.ee/?id=123964

taolised ilmingud panevad mõtlema kahest võimalusest:

• võimu juurde saades unustatakse, et ise oldi ka kunagi noor ja eksiti - ning antud seadusemuudatuste kontekstis võib tavaline poisikeselik eksimus väga pika/ränga tagajärjega olla;
  • eelnõu algatajad ja eestvõitlejad ongi üles kasvanud tõelises seadusepede vaimus. sau p...e teile!
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad, alates K750M...
Kasutaja avatar

Artemide
Tsikkel: 09 KTM 530 EXC-R

Lugemata postitus Postitas Artemide »

justcraizy kirjutas:

Minu arust on ka kõige haigem see, et trahve ei tehta sellistes kohtades, kus piirkiiruse ületamine on tõesti ohtlik või on mõni muu selline koht kus märgid on üleval ikka mingi pointiga. See on nagu väga ebanormaalne, et tihtipeale politsei just seal peedistab kõige rohkem kus piirangud on välja pandud täiesti mõttetult ja kus keegi niiguinii ei järgi neid piiranguid sest kõik mõistavad et see on debiilsus. TUlebki välja et vaja lihtsalt riigile kullakange juurde mitte liiklust hoida mõistuse ja turvalisuse piires. :nono:

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Üks tagasihoidlik ettepanek - püsigem teemas Positiivne kogemus MOTOpolitseiga, kõik muu möla võiks jääda teistesse teemadesst või siis võib teha teema pealkirjaga Negatiivne kogemus MOTOpolitseiga. Ja autopatrullide kohta käivad kommentaarid jätta postitamata. Tänan tähelepanu eest.

Teema algataja
PriitQ

Lugemata postitus Postitas PriitQ »

Mul oli ka kokkupuude motopolitseiga Rakveres. Nimelt on ta mind mitu korda kinni pidanud ja kõik on korras olnud. Tavaliselt peetakse mind suve jooksul 4-5 korda. Arvatavasti kuna sõidan 125-ga ja kaheldakse mu lubade olemasoleust. Eelmine suvi juhtus mul selline äpardus et, mu oli kindlustus 3 päeva aegunud ja läksin linna sõitma (muidu oman endurot ja sõidan metsas). Kesklinnas peeti mind kinni ja teostati dokumentide kontroll. Siis selgus endalegi üllatuseks et, kindlustus mitu päeva kehtetu. Motopolitsei ütles et, mootorratas on tehniliselt korras ja sõida koju ja tee kindlustus. Trahvid on selle eest tegelikult päris kopsakad ja võib öelda et, nii positiivset suhtumist politse poolt pole ma veel kohanud . :D

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

sepp kirjutas:

Olen ka mõelnud,et no krt.. milleks vaja sellist teemat.
Ok tahad tänada ja näidata oma tänulikust välja. siis kirjuta lihtsalt päev,aeg koht, aga detailidesse vast ei ole vaja laskuda nii suure hooga.
No kui sõidad kraavi ja tuleb onu sinses värvis ja aitab kraavist välja Sind,siis tasub ehk detailidesse ka langeda.

M-km, Sepp! Asja mõte on pigem näidata, et eestis leidub veel küllaldaselt politseinikke mitte mente!

Millal saab politseiametnikust ment? Sel hetkel, kui ta ületab piiri millega ta pole enam vahend riigi käes seadusandluse rakendamisel, vaid rakendab seadust läbi enda võimendatud isikuomaduste.

Aitähh Tok!

Detailid detailideks tõepoolest aga minul isiklikult on muutunud kontaktid mentidega väiksemaks korrelatsioonis sõidu ja suhtlemis omaduste arenedes. Ja mida aeg edasi seda enam märkan meie teedel Politseinikke ja mitte mente!

:bsmile:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

Teema algataja
lc4

Lugemata postitus Postitas lc4 »

Tõeliselt hea kogemus oli kui ületasin kattega teed ja motopolitsei ei tulnud järgi :D :ner: Kahjuks ei saanud hüvasti jätta sest maastik oli natuke ebaühtlane ,et pidi kinni hoidma tugevalt:D Kahju bikeritest kel kaks võimalust ,trahv või kast!

Kasutaja avatar

kotk
Tsikkel: H-D Road King `03

Lugemata postitus Postitas kotk »

lc4 kirjutas:

Tõeliselt hea kogemus oli kui ületasin kattega teed ja motopolitsei ei tulnud järgi :D :ner: Kahjuks ei saanud hüvasti jätta sest maastik oli natuke ebaühtlane ,et pidi kinni hoidma tugevalt:D Kahju bikeritest kel kaks võimalust ,trahv või kast!

No selge see,et kattega tee ületamine on üks rängemaid rikkumisi üldse ... ise ei ole küll julgend veel seda teha :wink:

Yamaha FZR 600/Suzuki GSX 600F/Suzuki RF 900R/Suzuki GSX R-750K1/Kawasaki VN 750 Vulcan/Kawasaki VN900 Custom/Harley-Davidson "Road King"
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”