Positiivne kogemus motopolitseiga
-
Teema algataja
Re: Positiivne kogemus motopolitseiga
limbutimbu kirjutas:Kle noormees nimega Rein(hüüdnimega Renxxx), mina olengi see motopolitseinik kes sind on kaks päeva järjest 24 tunni jooksul kõigest tutistanud(tulin sulle vastu ja kõigest kutsusin sind korrale) ja sina oled selline mats et tuled mind siin foorumis laimama enda väljamõeldud roppustega /Sa kurat ei õpi ka ? Ja dokumendid ulatati mulle tagasi sõnadega t*** SA OLED IKKA TÄIESTI SÜÜDIMATU VEND/. Häbi peaks sul olema oma suu eest,sest sa peaksid väga hästi teadma et midagi sellist seal polnud selles vestluses. Sa teed oma käitumisega häbi nii siin foorumis kui ka teiste tsiklimeeste seas.
Viisakas oleks jääda ikka ausaks ja meheks ja vabandada sellise jama eest mis siin kokku keerasid, mitte käituda nagu poisikene
Polnud mitte mingit soovi sind kuidagi solvata lihtsalt selline sõnakasutus mul meelde jäi .Olin ka selle ära teeninud.Vabandan, kui see nii polnud.Ei tahtnud ennast huvitavamaks teha .Postituse mõte oli see , et vastupidiselt üldlevinud arvamusele , et tehakse trahve iga võimaliku väikse rikkumise eest ,et riigikassat täita on väär arvamus. Ja nagu sa mind seal petra mnt mäletad oli mul ikka siga piinlik sulle teistkordselt vahele kukkuda . Ausalt pole nii häbi tükk aega olnud kui seal ja see mõjus mõjusamalt kui trahvid mis mulle 10 aasta jooksul määratud.Rihm läheb kinni enne auto käivitamist(mis ennem juhtus ununema). Müts maha sinu ees .Ise oleks vist sinuasemel teisel korral paberi valmis kirjutanud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.