Zx6r
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Zx6r
Kysimus järgmine et kas zx6r 02a on olemas mingi kytusetuli vms mis annax märku reservile mineku vajadusest?
-
Teema algataja
Re: Zx6r
et nagu ma aru saan siis yhesõnaga ei ole jah?:D
või oskab keegi öelda palju peax tyhikäigul genekast laadimist tulema? aku klemmidelt näitab 14V et on see piisav?
decade kirjutas:et nagu ma aru saan siis yhesõnaga ei ole jah?:D
või oskab keegi öelda palju peax tyhikäigul genekast laadimist tulema? aku klemmidelt näitab 14V et on see piisav?
14V on väga hea pinge. Erinevatel pöötetel peaks ta jääma 13,5-14,5 vahele, siis on OK laadimine.
Hans
-
Teema algataja
Kuidas käib see klamber lahti mis on esimese poritiiva küles ja hoiab pidurivoolikut? kas lihtsalt tõmmates jõuga? v on mingi lihtsam lahendus? hetkeseisuga ei ole lahti suutnud seda tõmmata sealt... ratas ikka sama 02 zx6r
-
- Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X
decade kirjutas:Kuidas käib see klamber lahti mis on esimese poritiiva küles ja hoiab pidurivoolikut? kas lihtsalt tõmmates jõuga? v on mingi lihtsam lahendus? hetkeseisuga ei ole lahti suutnud seda tõmmata sealt... ratas ikka sama 02 zx6r
Teiselpool on kihvad, pigista need näppidega kokku
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f
-
Teema algataja
kas zx6r bensupaak peabli veidi "lahti olema" et kui kätega alt servadest tõmmata siis natuke logiseb?? kuigi mul kinnitused on kõik kinni keeratud tugevalt ja ikka liigub. kinnitustel on mingid kummiseibid vahel, äkki need lihtsalt küpsed? või siis peabki liikuma!
Mul liigub ka. Tekkis omalgi kahtlane tunne, et kas ikka õige?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.