Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Kellegi Tartus väiksemat kastikat ei ole pakkuda, millega hunnik ehitus jm sodi prügilasse saaks? PM
Puit ja puitalumiinium akendega ei tegele keegi ? 3 pisikest akent oleks vaja.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Nende akendega nii,et tasub hulkuda aknavalmistajate töötubades. Neil nimelt tihti aknaid valmis,mida pole välja ostetud.Ja neid pidi saama ka soodsamalt.Äkki mõned mõõdud sobivad.
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
Kas kellelgi on tutvusi või teab kohta, kus saaks riiet mis sobiks sõidujope lappimiseks. Oleks väga tänulik info eest

marti252 kirjutas:Kas kellelgi on tutvusi või teab kohta, kus saaks riiet mis sobiks sõidujope lappimiseks. Oleks väga tänulik info eest
Ma ostsin nt Kristiine Prismast ühe liimitava riidelapi, mille saab augule alla või pealepoole peale panna, pole tarvis õmmelda ega triikida, st ei tohiks Gore-Texi kahjustada. Värve on ka igasuguseid. Niimoodi väikepakendis lappidena müüaksegi, õmblustarvete juures. Mul oli pükstel põlv väikse kriimu saanud, nüüd vaatan, kas see lapp peab. Kui ei, siis otsin asjalikuma parandaja või õigemat kangast.
Tüütan kah natuke.
Otsin tuttavale kingitust. Leidsin sellise toreda asja nagu "Beer Machine". http://beermachines.ee/
On kellelgi äkki selle aparaadiga kokkupuuteid olnud? Et kas masin ise on vastupidav ja mis peamine – kas tulemus juua ka kõlbab?
Ei tahaks nagu päris pimesi ka ära osta kuna hind on täitsa krõbe.
tänud ette...
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Keskelt pooleks käiv õllevinku ja vigases eesti keeles juhend-kahtlane.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 79 korda
scryth kirjutas:sellise toreda asja nagu "Beer Machine"
...peale välimuse (ja segude saadavuse) mille poolest erineb "tavalisest" õllevinkust?
puksiir24 kirjutas:Terv
Tegelen sõiduautode, maasturite, pakibusside ja ehitustehnika pukseerimisega. Vajadusel ka mootrrattaste vedu.Tegelikult vean kõike, mis mahub platvormile(4,5x2) ja kaalub 3t. Üle Eesti. Võimalik vedada kahte sõidukit korraga. Hinnad kokkuleppel ja soodsad.
- avariijärgne vedu
- autoabi
- romude ost ja vedu
- sõiduautode hooldus ja remont
- veo-ja tõsteteenus kuni 15kv veokatega.
KIIRE JA SOODNE TEENUS.
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
yanksel kirjutas:marti252 kirjutas:Kas kellelgi on tutvusi või teab kohta, kus saaks riiet mis sobiks sõidujope lappimiseks. Oleks väga tänulik info eest
Ma ostsin nt Kristiine Prismast ühe liimitava riidelapi, mille saab augule alla või pealepoole peale panna, pole tarvis õmmelda ega triikida, st ei tohiks Gore-Texi kahjustada. Värve on ka igasuguseid. Niimoodi väikepakendis lappidena müüaksegi, õmblustarvete juures. Mul oli pükstel põlv väikse kriimu saanud, nüüd vaatan, kas see lapp peab. Kui ei, siis otsin asjalikuma parandaja või õigemat kangast.
Heh, seda saab arvatavasti kasutada juhul, kui üksik auguke. Aga kui terve varrukas on õhukeseks kulunud, siis jääb sellest vist väheseks

-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Need lapid katavad ikka rohkem kui ühe augukese, mingi 10x20 cm on üks lapp. Aga materjal ise on õhuke, küünarnuki otsas ilmselt pikalt ei kesta. Kui õmblejatel uue varruka jaoks sobilikku materjali ei ole siis uuri moto- või töörõivaste tegijatelt, kas saad tüki kangast või võtavad lausa paikamisetöö ette äkki. Näiteks
http://www.multimarger.ee/
http://www.tekelson.ee/
scryth kirjutas:Tüütan kah natuke.
Otsin tuttavale kingitust. Leidsin sellise toreda asja nagu "Beer Machine". http://beermachines.ee/
On kellelgi äkki selle aparaadiga kokkupuuteid olnud? Et kas masin ise on vastupidav ja mis peamine – kas tulemus juua ka kõlbab?
Ei tahaks nagu päris pimesi ka ära osta kuna hind on täitsa krõbe.tänud ette...
Ma ise pole sealt midagi soetanud, kuid nende kaup tundub natuke usaldusväärsemana.
http://www.amberstein.com/index.php?page=11
Keegi ühe korraliku 50 liitrise metallist vinku tahab nr. 46 Propbikeri sõidusaabaste vastu vahtada võib kenasti PS teada anda.
Parimat
Henri
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 698 korda
- Tänatud: 458 korda
marti252 kirjutas:yanksel kirjutas:marti252 kirjutas:Kas kellelgi on tutvusi või teab kohta, kus saaks riiet mis sobiks sõidujope lappimiseks. Oleks väga tänulik info eest
Heh, seda saab arvatavasti kasutada juhul, kui üksik auguke. Aga kui terve varrukas on õhukeseks kulunud, siis jääb sellest vist väheseks
Mine tavalisse õmblustöökotta.
Seal võtavad riideseme lahti, panevad liimriide peale ja tepivad vastavat värvi niidiga kulunud koha tugevaks.
Enda Rev-It püksid lasin peale kukkumist niiviisi tugevdada ja ütleks, et al. 2 meetri pealt erinevust ei märkka.
Kui uuesti kukun (teen seda kindlasti ) annan teada, kuidas vastu pidasid.
edu
Ise küsin, ise vastan.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 60#p367723
Saatsin lingi ühele tuttavale, kes on minust kordades kangem joodik ja nagu arvata võis kellel seda tüüpi asjadega ka varasem kokkupuude olemas. Ta kinnitas minu arvamust, et 10 L õlle valmistamisega 2 nädalat viitsib mässata ainult tõeline DIY fänn. Samas positiivseks erinevuseks tavalisest vinkust pidas ta CO2 süsteemi. Ilma selleta pidigi tulema selline tavaline koduõlu.
Tema resümee: Väga hea valik õllefännile, kes tahab ise erinevaid meetodeid ja tehnoloogiaid katsetada.
Teoreetiliselt peaks olema võimalik neid õllepulbreid kasutada ka tavalises vinkus.
Lühidalt...
Võtsin antud aparaadi oma kinginimekirjast maha kahel põhjusel:
- Liiga kõrge hind et ehku peale osta
- Tundub, et liiga palju mässamist 10L õlle pärast
Aga PsychoDadi linki uurin oma tarbeks natuke põhjalikumalt.
marti252 kirjutas:yanksel kirjutas:marti252 kirjutas:Kas kellelgi on tutvusi või teab kohta, kus saaks riiet mis sobiks sõidujope lappimiseks. Oleks väga tänulik info eest
Teatud kahjustuse ulatusest alates tasub mõelda uue sõidujope ostule. Tootjad ja müüjad tahavad ka pappi!
Võid ju ka kevlarikangast varruka lasta õmmelda, aga kevlarit kasutatakse ainult tugevdustes just tema eripära tõttu, et ta on tugev (samas rebeneb, ei veni), Cordura aga venib ja pole nii tugev kui kevlar. See tähendab, et kaasaegsetes spordi- või spetsvarustustes kasutatakse päris palju erikangaid, kuid ideaalne ja igikestev pole neist ükski.
OK, lappi soovitasin seetõttu, et oskan ise hästi õmmelda kui asi ette võtta ja kuna arvasin, et tegu väiksema ulatusega kahjustusega nagu minu püksupõlvel.
-
- Tsikkel: vfr
marti kui sa seda räbaldunud õlaga jopet tahad lappida mis seljas oli viimane kord, kas siis poleks mõtekam sinna nahast lapid peale panna
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Ega keegi kuskil rulluiske ei müü või oskab äkki keegi kedagi või mõnda müügikohta soovitada ?
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Ghost kirjutas:Ega keegi kuskil rulluiske ei müü või oskab äkki keegi kedagi või mõnda müügikohta soovitada ?
hawaii express, surfhouse, at sport, ja siis veel rademar jne
Väljendasin ennast vist pisut valesti, huvitaks just et äkki keegi töötab, või saab head hinda teha , poest leiaksin jah ise ka üles. Sellised kobedamad hinnaklassis 4000,- on minu jaoks veic krõbe...
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Ghost kirjutas:Väljendasin ennast vist pisut valesti, huvitaks just et äkki keegi töötab, või saab head hinda teha
, poest leiaksin jah ise ka üles. Sellised kobedamad hinnaklassis 4000,- on minu jaoks veic krõbe...
Sprotlandi sünnipäeva puhul on 20+5% ale praegu või kohe-kohe tulemas, kuigi suht normaalsed uisud saab ka ilma selleta 2k'ga kätte.
-
- Tsikkel: Honda Transalp
Ghost kirjutas:Ega keegi kuskil rulluiske ei müü või oskab äkki keegi kedagi või mõnda müügikohta soovitada ?
On pakkuda uued rulluisud hinnaga 2000.- EEk. Nr.38 suurus heledat värvi. Hind ei ole kivist!
-
miu kirjutas:Ghost kirjutas:Väljendasin ennast vist pisut valesti, huvitaks just et äkki keegi töötab, või saab head hinda teha
, poest leiaksin jah ise ka üles. Sellised kobedamad hinnaklassis 4000,- on minu jaoks veic krõbe...
Sprotlandi sünnipäeva puhul on 20+5% ale praegu või kohe-kohe tulemas, kuigi suht normaalsed uisud saab ka ilma selleta 2k'ga kätte.
Ma tahan ratta suurusega vähemalt 90 rulluiske veel parem oleks 100 ja treening klassi rulluisud alates 3500, sai siin proovitud mingite odavatega sõita, jube piin on ikka, edasi üldse ei lähe ja jube raske on sõtkuda, sõidust peab ikka mõnu ka tundma. Vaja suurust 44 ma arvan. Suuremate ratastega pidi sõitmine hoopis mõnusam ja kergem olema. Rollerblade, K2, Fila, Salomon jne. "Tsuakumbai Original Proffessional" uiske ei taha
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänatud: 11 korda
Ghost kirjutas:Ma tahan ratta suurusega vähemalt 90 rulluiske veel parem oleks 100 ja treening klassi rulluisud alates 3500, sai siin proovitud mingite odavatega sõita, jube piin on ikka, edasi üldse ei lähe ja jube raske on sõtkuda, sõidust peab ikka mõnu ka tundma. Vaja suurust 44 ma arvan. Suuremate ratastega pidi sõitmine hoopis mõnusam ja kergem olema. Rollerblade, K2, Fila, Salomon jne. "Tsuakumbai Original Proffessional" uiske ei taha
Algajatele soovitatakse küll 85seid, aga see selleks. Hinda uuri kasutajate slinki või DGAF käest.
Tere
Tekkis selline mure, et oleks aja rentida 3-5 tonnine miniekskavaator mõistliku hinnaga ja pikemaks ajaks, äkki kellegil seisab ilma tööta mõni masin mis ennast seismise asemel kasulikust küljest näitaks.
gsm 00358400793633
-
miu kirjutas:Ghost kirjutas:Ma tahan ratta suurusega vähemalt 90 rulluiske veel parem oleks 100 ja treening klassi rulluisud alates 3500, sai siin proovitud mingite odavatega sõita, jube piin on ikka, edasi üldse ei lähe ja jube raske on sõtkuda, sõidust peab ikka mõnu ka tundma. Vaja suurust 44 ma arvan. Suuremate ratastega pidi sõitmine hoopis mõnusam ja kergem olema. Rollerblade, K2, Fila, Salomon jne. "Tsuakumbai Original Proffessional" uiske ei taha
Algajatele soovitatakse küll 85seid, aga see selleks. Hinda uuri kasutajate slinki või DGAF käest.
Kes on sinu jaoks algaja, see kes püsti ei seisa või see kes uiskudel saltosid hüpata ei oska ? Kui juba uisutada oskad siis soovitati Extreme spordis pigem juba 90-seid, kui kenasti liigud ja päris esimest korda uiskudel ei ole.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Ghost kirjutas:Ma tahan ratta suurusega vähemalt 90 rulluiske veel parem oleks 100 ja treening klassi rulluisud alates 3500, sai siin proovitud mingite odavatega sõita, jube piin on ikka, edasi üldse ei lähe ja jube raske on sõtkuda, sõidust peab ikka mõnu ka tundma.
Selle jutu peale ma käisin ekstra keldris vaatamas, mu 8a vanad Salomonid on 76mm ratastega! Ja tasasel teel ma pole küll veel aru saanud, et kiirust vähe oleks. Pigem vastupidi - kui kasvõi õhkõrn langus tekib (silmaga ei näegi, et langus oleks!) siis kisub tempo nii taevasse, et hoogu juurde anda hästi ei söanda. (Ja ma olen laisk harjutaja, korra kuus ehk. Esimene rattakomplekt alles all.)
Oled sa mõelnud, kuidas pidama saada, kui sellise hoo pealt mõni velo ette keerab või laps ette jookseb Lapsega on tegelt variant olemas - haarad sülle ja siis on aega pidurdada
. Aga üldiselt - rulluiskudega on kiire ja tõhus pidamasaamine päris keeruline asi, mida tuleks kindlasti eraldi harjutada enne, kui avalikul rattateel kihutama kukud. Selle kummiklotsi peale uisukanna all ma eriti ei loodaks.
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Diskussioon läheb küll teemast välja, kuid kui rulluisutamise eesmärk on ka füüsilist koormust saada, siis suuri rattaid ei soovita: kiirus kasvab kiiresti ja vaevata ning edasi liikumiseks ennast eriti koormama ei peagi. Väikeste ratastega on kogu aeg jalad tööd täis. Suured rattad on pigem vajalikud võistlejatele tempo kärmeks tõstmiseks või mugavaks sõiduks sirgel hea nähtavusega takistusteta teel.
Ei targuta niisama....läbi tehtud!
http://www.animalistika.ee
Kas keegi tegeleb Tartud arvutite parandusega ja esitab arve vastavalt tehtud töödele.
Üks HP Pavilioni läpakas ei taha hästi enam oma funktsiooni täita ja oleks vaja uuesti käima saada. Pole aimugi, kas on tegemist riistvara või tarkvara probleemiga.
Täpsem probleemi kirjeldus ES-i kaudu
-
- Tsikkel: vfr
mina, nagu veel miljonid hp paviljoni omanikud, sain ka teada selle aparaadi põhilise häda. miski põhjasiin kukub lahti vms, ja siis masin ei lähe käima, teeb protsessori piiksud ja jääb siis pimedaks, korduvalt restartides käivitub umbes sajandal korral. emaplaat tuleb välja vahetada
rattaletõmmatud kirjutas:mina, nagu veel miljonid hp paviljoni omanikud, sain ka teada selle aparaadi põhilise häda. miski põhjasiin kukub lahti vms, ja siis masin ei lähe käima, teeb protsessori piiksud ja jääb siis pimedaks, korduvalt restartides käivitub umbes sajandal korral. emaplaat tuleb välja vahetada
eriti DV 6000 seeria,3 emaplaati vahetatud(õnneks garantii korras) krt kus oskavad sitta toota
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.