Fleim: tagaratta peal sõitmine?

Teema algataja
mart211

Re: Fleim: tagaratta peal sõitmine?

Lugemata postitus Postitas mart211 »

christian kirjutas:

Hetkel sõidan oma cebariga, mis on küll väike aga väga kuulikindel
see on nagu esimene suur ratas millega selliseid asju teha saab, aga nüüd lähitulevikus ostan uue ratta ja teen ta spetsiaalselt selliste asjade jaoks. (crash)
aga ise olen näinud ja ka korra sõitnud koos 200m ühe R6 fighteriga, öeldi et kutt on vene rahvusest, aga no see ei takkistanud meil natukene lõbutsemast sossi mäel :wink: tundus et sõidab üpriski hästi ja oli ka varustatud selleks vajaliku rattaga, pmst täiskomplekt, kukkumiskaitsetest suure hammakani. :twisted:

aga Kas ei oleks võimalik näiteks siis mõnes suuremas parklas proovida, sest kitsas sirge pole ka ikka see kus saaks erinevaid asju proovida. Näiteks Ülemiste keskuse parkla, seal taga ei ole tavaliselt autosi, aga seal vist võib Eesti Politsei ka vaatama tulla mis me teeme :evil:

Ülemiste ja laagri maksimarketi parkla oleks tore küll, kuid siis oleks ka hea kui oleks maaomaniku luba, muidu ment saab trahvi teha vms. Ma loodan oma ratta juulis peale SMASH'i (juhul kui veel sõidab peale seda :D ) linna tuua ja siis kuskil sõitmas käia. Eriti hea oleks mingi kontrimaja parkla, mis kella viiest tühi. Peab silmad lahti linnas sõitma. Mitmetes kohtades olen näinud seda, et suurte majade ehitamiseks on tehtud parkla, kus soojakud seisavad. Seal mingi valvur ka, viskaks sellele poti viina, saaks sõita. Aga seal jälle asfalt must ja kumer. Haabersti kandis oli see.
Üks koht mis silma on jäänud, on Saku Suurhalli esine ja tagune. Kuid kas seal sõita saab, pole veel uurinud. Üldiselt tundub lihtsam tänavatel lasta :mrgreen: Nagu Paides, linnavahel :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”