Vedru kadund :( (DR350S)

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
sang

Vedru kadund :( (DR350S)

Lugemata postitus Postitas sang »

Juhtus selline lugu, et võtsin karpa pulkadeks ja tühikäigukruvi küljest kukkus välja väike vedru, mis pani täiesti plehku ja ma ei leia seda üles. (crash)

Seega, läheks vedru vaja. Oskab keegi ehk soovitada mõnda head pisivedrude poodi? :roll:

Mõõdud on (umbes, kaudse mõõtmise järgi): sisemine diameeter 3mm, välimine 5mm, pikkus kokkusurumata 9-10mm.

Ei, ma ei taha seda asja Ramost küsima minna, seal on müügis komplekt (tellimus kirjutatakse kaustikusse), mille hind on pealt 100 eegu ja sisaldab paljuski neid jurbaneid, mida ma veel ei ole ära kaotanud.

Oleks väga tänulik ka siis, kui keegi DR350 omanikest võtaks vaevaks enda tsikli küljes olev seesinane vedu üle mõõta ja täpsemad mõõdud mulle edastada.

Kasutaja avatar

Prii
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 7 korda

Re: Vedru kadund :( (DR350S)

Lugemata postitus Postitas Prii »

Kas sul on karburaatoriks Mikuni BST33? Kui jah, siis see peaks suhteliselt levinud mudel olema. Ma võin oma tuttavalt uurida, tal peaks üks karburaatoripaar niisama seisma. Samas võib sobida ka mingi vedru vene päritolu karburaatorist.

Braap..

Kasutaja avatar

Teema algataja
sang

Jah, see jäi lisamata tõesti, et karpaks on Mikuni BST 33SS.

Sama karpa peaks olema näiteks vanemate Pegaso 650 ja BMW F650 ning DR800 peal paarina. Vist ka GSX1100G peal neljases pundis. Kindlasti mingite tsiklite peal veel. BST 34-40 on veel mitme tsikli peal (DR650, DRZ400), aga nende karpade detailide täpsetes mõõtudes ei ole ma kindel.

pulsar
Tsikkel: GSF 1200 N

Lugemata postitus Postitas pulsar »

sihukesi vedrusid olen näinud suisa letis vedelemas poodides , kus kaubeldakse või remonditakse saage, trimmereid, muruniidukeid jms

Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

Pastaka vedru ei sobi :roll:

V-MAX

pulsar
Tsikkel: GSF 1200 N

Lugemata postitus Postitas pulsar »

Kusjuures sobibki, aga sellise pastaka millel on jämedamat sorti tuub. Ei julgenud ise algul välja pakkuda :oops: :wack:

Kasutaja avatar

Teema algataja
sang

Pastaka vedru ei sobi :roll:

Krt, umbes viis tuttavat on juba pakkunud pastakavedru :wack:

Ma siiski kõigepealt eelistaks midagi muud. See originaalne vedru oli jäigem, jämedamast traadist ja vedrukeeru samm oli kah oluliselt lühem. Ma ei ole üldse kindel, et see pastakavedru seal ära ei väsi või läbi ei mädane. Ei tahaks, et mingi totaka pastakavedru tõttu minestab tsikkel kuskil Korea-Pärsias või muidu puutaga ära.

Kui ma midagi paremat ei leia, siis proovin järgi..... Kõigepealt aga prooviks siiski midagi originaalilähedasemat.

Kasutaja avatar

Teema algataja
sang

Selline lugu, et proovisingi pastakavedru. Aga ei ole lõplikult hea lahendus. Nimelt on vedru kokkusurutuna liiga pikk. Kuna selle vedru sinna karbussi sisse toppimine (ja uuesti välja urgitsemine) oli üks paras hiire imetamine, siis ma jätaks olemasoleva vedru jupphaaval lühemaks lõikamise tagavaravariandiks. Oleksin jätkuvalt väga tänulik, kui keegi ikka suudaks järgi vaadata, mis on sellesinase vedru pikkus kokkusurutuna.

Prii, sul pidavat sõpsil seesama karpa kapi otsas vedelema, tal oleks kõige lihtsam seda järgi vaadata... (togi)

Kasutaja avatar

Rat-Roy

Lugemata postitus Postitas Rat-Roy »

Juhtusin jalutama Lasnamäe Tööriista marketis ja seal oli karbike kust seest sai ise sobrades otsida millist vedru vaja. Just seal juhtusin nägema selliseid pisikesi vedrusid.
http://www.tooriistamarket.ee/

Jänes vänta ei löö...
Kawasaki Ninja<Suzuki GSXR750<Kawasaki Kx125<KTM LC4, Suzuki SV650S, Husqvarna Te610
Kasutaja avatar

Prii
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Prii »

sang kirjutas:

Prii, sul pidavat sõpsil seesama karpa kapi otsas vedelema, tal oleks kõige lihtsam seda järgi vaadata

Kui sul nädalavahetuseni oodata kannatab, siis saan vaadata.

Braap..

Kasutaja avatar

Teema algataja
sang

Kannatab oodata küll. Peaasi, et sul ikka meeles oleks vaadata :)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”