YBR125 suurema bike'i vastu
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 19
- Tsikkel: Honda Transalp, KTM Duke
- Kontakt:
YBR125 suurema bike'i vastu
Hei! Olen aasta sõitnud Yama 125-sega. Nüüd sain suure A kätte ja tahaks ka sõiduks midagi suuremat. Yama on aasta vanune ja sõitnud 2600km, kaks hooldust keskuses tehtud. On kedagi, kes tahaks vanemast bikest lahti saada ja peaaegu uue väikese saada. Ise hindan oma ratast 25k kanti ja olen nõus midagi peale maksma.
Re: YBR125 suurema bike'i vastu
jazz kirjutas:Hei! Olen aasta sõitnud Yama 125-sega. Nüüd sain suure A kätte ja tahaks ka sõiduks midagi suuremat. Yama on aasta vanune ja sõitnud 2600km, kaks hooldust keskuses tehtud. On kedagi, kes tahaks vanemast bikest lahti saada ja peaaegu uue väikese saada. Ise hindan oma ratast 25k kanti ja olen nõus midagi peale maksma.
Polegi vanem bike, aga Reimpsil on ilus GSX1100F ja endal soov uusi horisonte avastada... vt Reimpsi posti, see tähendab scrolli allapoole http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 38#p366538.
Tervitus Reimpsile
-
Teema algataja - Postitusi: 19
- Tsikkel: Honda Transalp, KTM Duke
- Kontakt:
Re: YBR125 suurema bike'i vastu
hei, tänud. ta ise kirjutab, et ei soovi vahetust. Ma vabandan, see kuulutus peaks tegelikult teises kohas olema, nimelt vahetuste rubriigis:)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.