Mototoober 2009 Saaremaal → Re: MOTOTOOBER 2009 Saaremaal
-
- Tsikkel: Honda Magna VF 1100
- Kontakt:
Re: MOTOTOOBER 2009 Saaremaal
Pihelgas kirjutas:Oldbear hakkab tõeliselt vanaks jääma, ei ole mälu see mis endistel aegadel ja eks kibestuminegi sellest, et ole enam arusaamist ümbritsevast...
Vahetult peale eelmise aasta toobrit:
Oldbear kirjutas:Minu poolt siis ka paar rida. MASENDAV!!!! Milline allakäik "Mototoobri" poolt...peale ilutulestiku polnud seal tõesti midagi vaadata ja teha
napilt pool aastat hiljem:
Oldbear kirjutas:Olen näinud seal nii head kui halba...halba eelkõige tänu "ilmataadile", sest muus osas mul küll etteheiteid ei ole olnud. Eelmine aasta oli küll tunduvalt tagasihoidlikum ja kitsavõitu, kuid lahe oli siiski.
Jah, Hr. Pihelgas...jutt oli siis üldjuhul "Õlletoobrist" mitte "Mototoobrist", tegelikult jah, " Mototoobrit" eelmine suvi ei olnudki.
Kultuuriline programm oli alla igasugust arvestust minu maitse kohaselt. See ei tähenda aga seda, et seltsond motoparklas mulle ei oleks meeldinud.Peale selle oli ilus ilm ja mõnus niisama ringi tuuritada, vott
PS! Vabandan minu kunagises kommentaaris kasutatud nime "Mototoober", mõeldud oli siissiiski " Õlletoobrit"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.