Piduriklotsid
-
StreetMoto
- Kaupmees
- Tänatud: 205 korda
- Kontakt:
Re: Piduriklotsid
Paneks teema klukku ja lähen depoose,elminekord jätsin sinna 8K,jäten veel
Kui rahunenud oled, siis mõtle kelle peale pahane oled. Eriti kui iga päev Tallinnas käid. Tallinnas on kokku vähemalt 10 motopoodi ja teenindust, kes tegelevad kuluosadega. Ja mitte et ma endale nüüd vett peale tõmbaks aga - lahendusi olen alati pakkunud ja kui StreetMotos parasjagu ei ole, siis olen saatnud kliendi mõnda teise motopoodi vajalikku juppi küsima. Ja samamoodi teevad ka paljud teised motopoed. Me kõik suhtleme omavahel... Eesti on liialt väike, et kõik jõuaks kõiki asju pakkuda ja 100% riiulis hoida. Ja mis puutub tellimisse kuskilt mujalt lahenduse leidmiseks, siis ma arven ikkagi, et see on motopoe pidaja otsustada, kas tellida ühest, teisest või kolmandast kohast. Oluline on ka teatud järjepidevus ja konkreetse brandi toodete müük. Ei ole nii, et täna on ebay-s 2 Michelini rehvi odavalt ja homme tellin Portugalist 5 Dunlopit jne. Toyota autosalong ei paku ka Corollade lõppemisel alternatiivina Honda Civicut... Või kuidas? Mina ootasin oma Skodat 3 kuud ja uskuge või mitte, esindaja ei pakkunud mulle selle aja jooksul lahenduseks Volkswagen Golfi ![]()
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.