Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal

Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Re: Sidesüsteemidest rattal

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

Seda sa tead ju ise palju sul kiivris ruumi on, kas selline sinhamba jurakas sulle mahub kiivri sisse või mitte aga ma olen kindel et ei mahu ja siis jääks mikker ka kuskile polstri ja põse vahele, vaevalt et kuuldavus normaalne oleks, ma proovisin ka alguses kõrvaklappidega handsfreed et ühendad juhtmega telefoni järgi no ei ole ikka kiivri sisse see mõeldud, nii hullult surus kõrvadele et üle 20 min ei kannatanud peas hoida ja mikrit mis juhtme küljes ka kuidagi ei saanud normaalselt panna ja nende jutmetega mässamine oi see on stress. Osta parem kiivrikomplekt, maksab küll 2 - 4 X rohkem raha aga selle eest on asjalik vidin ja töötab hästi, ma olen väga rahul asjaga. Kui odavamat tahad ja ühe kuulariga siis tavaline Cardo Scala Rider, kui kahe kuulariga soovid mis ma arvan igal juhul muhedam kasvõi telefoniga juba rääkida siis FM ja kui kellegagi veel soovid suhelda kellel olemas sama seade siis Q2, ise kasutan viimast ja olen väga rahul tootega :bsmile:

Yaaa-maaa-haaa......

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”