On mingi võimalus kohtus võita?(kiiruseületamine)
-
frefighter
Re: On mingi võimalus kohtus võita?(kiiruseületamine)
Miskit põhjapanevat ei oska siin öelda, kuid lisaksin mõlgutamiseks paar oma kogemust.
Alles hiljuti oli mul keiss, kus politsei mu rajalt maha tõmbas ja väitis, et ma ületasin pidevjoont möödasõidul - see väide oli täiesti kindlalt vale, kuna teadsin, kus see joon algab ja just kiirustasingi, et saaks enne joone algust möödasõidule. Olekski trahvi saanud ja pakuti, kas kohapealse menetlusega 1300.- või komisioni otsusega. Ükskõik, kui diplomaatiliselt ma ei vaielnud, see muutis asja ainult hullemaks. Lõpuks olin valmis juba leppima selle kiirmenetluse trahviga (kuigi endal s**t kees ebaõigluse pärast) aga õnneks suutsin peenelt jutu viia mujale ja ametikoht päästis mu jälle
(pääste).Paar aastat tagasi oli mul liiklusõnnetus, kus veok pimedaskurvis ette keeras. Detailid pole olulised siin aga igatahes pol. mõistis mu süüdi alguses. Läksin norguspäi Hr Sirgi juurde. Õigusabi hindu kuuldes vajusin veelrohkem kössi aga otsustasin siiski täispangale välja minna. Tulime õigete meestena (ja rahakamatena
) jamast välja. Põhimõtteliselt, mulle tundub, kui Sirk ütleb, et ära jama, siis kohe kindlasti ei tasu jamada, kui aga väljendab ebakindlust, kuid ütleb, et võib võita, siis on asi tegelt ca 70-80% kindel, et sellise seljatagusega oled võidumees.
Sihuke vihje siis (see viimane just).
Aga eks vahel tuleb leppida ebaõiglusega ja mõelda ehk nendele kordadele, kui torud on haljaks lastud aga radarit pole õnneks silmapiiril olnud
Heiki
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.