On mingi võimalus kohtus võita?(kiiruseületamine)

Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Re: On mingi võimalus kohtus võita?(kiiruseületamine)

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Naised saunas rääkisid sulle õiget juttu.

Eelmise aasta oktoobris sattusin ühe agara mersu sabas radarisse. Politsei minu kiirust ei fikseerinud ja kuigi tunnistasin, et ületasin ja olin valmis maksma, ma trahvi ei saanud. Natuke kauples seal, et teeme ikka miinimumi ära. Kuigi tema kolleeg mainis kinni pidamisel, et mind radarisse ei saanud. Mersu vend kribas sellel ajal protokolli ja ju sai trahvi. Iseenesest on veider selline turukauplemine trahvi osas. Kindel märk, et politseinikud ei ole 100% oma õiguses veendunud.

Mind huvitab, et kuidas tõestatakse, et see 72km/h kuulus sulle. Kuigi tavapäraselt kaldub kohus arvestama politseiniku ütlusi ja pabereid rohkem kui sind. Mina soovitaksin kohtus ära käia, eriti kui sa arvad, et õigus on sinu poolel. Politseinikud peavad oma ütlustega kohtu ees siis kinnitama, kellel õigus. Paljud ei viitsi jännata ja sellest tuleb lõpuks kõigile kahju, sest politsei muutub ka mugavaks kui keegi midagi ei vaidlusta. Oleks huvitab kuulda, et mis tulemusega sul see lõpeb.

K1200S

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”