Jaanikese kestvusõit (Võidupüha eri)
-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
Re: Jaanikese kestvusõit (Võidupüha eri)
haldjas kirjutas:Hondarebel kirjutas:Prsse
nu ei saa jätta kribamata:9 mai üritust "võidupüha eriks" nimetav korraldaja rivistub samasse ritta nupust nikastanud kuldmehikese "kunstnikuga"
Peeter aka Hondarebel
Ja seda ütleb mees....: armastab tsikleid ja tsiklisõitjaid ,panen tee kinni...eiei minu hoovist korra aastas ikka ükski tsikkel läbi ei sõida...kitun valda.....rivistan su ritta: nupust nikastunud tsikli "armastaja"
Mäletad ju küll ajalugu:viimase maailma jagamisest ei jäänud keegi kõrvale. meie mehed on vennatapjad ja oma emade-õdede küüditajad.nad ei võidelnud Sinimägede all "viimase veretilgani".Ja algas see baaside lepingust: igale mehele jäeti vabadus valida, üldrahvalik kokkuleppe ei kehtinud enam.Seda mitte mäletada, tähendab murtud saada haigusest,mille nimegi ei teata.Me peame hakkama nimetama genotsiidiks seda,mis meiega toimunud on ja tunnistama, et oleme suitsidogeense käitumisega rahvas...ma ei tea teist teed selle juurde , kui teadvustamine...point on hoopis siin Peetrike, aga see ei puuduta võistlust ennast
Pointile saame pihta, täpselt see ajaski turri. On asju millega ei mängita. On sõnu mis ei sobi.
Võistlusest enesest mitte sõnagi.
Mis puutub hoovist läbisõitmine siia teemasse ? Tule ma räägin miks nii on ja nii kokku lepiti. Segab see kedagi?
Vallavalitsust oli karjääripõhjaski piisavalt, millest vihjed ?
Peeter aka Hondarebel
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.