Alarm kahepoolse sidega ?

Kasutaja avatar

ralf
Kontakt:

Re: Alarm kahepoolse sidega ?

Lugemata postitus Postitas ralf »

mart211 kirjutas:
ralf kirjutas:

Need on käivitustakistuse juhtmed. Kui sa oma ratta elektrisüsteemi maha ei taha põletada, siis endanägemuse kohaselt mitte mingil juhul ära tee.

Ehk siis kui ma jätan süütekatkesti juhtmed ühendamata, mille tagajärjel signa undab, kuid sõita saab, siis mu ratta elektrisüsteem põleb maha? Võin sulle aastase kogemuse najal rääkida, et ei usu mina, et midagi põleb. Need juhtmed ei mängi mitte mingit rolli, ainult süütekatkestamise võimalus on. Samas ma võin ju esitule ka katkestada nendega. Kui varas tuleb ja ratast varastab, hakkab signa undama, varas ikka mässab edasi ja sõidab minema, siis tuli ees ei põle ja pätt ei näe sõita (crash) :mrgreen:

Eih, sa ei loe ju poolt teksti läbi kulla mees! :D Jutt oli mõeldud ju selle teksti peale

Kui ma õigesti aru saan siis mingit lisareleed osta pole vaja, lihtsalt sinine tuleb massi?? ühendada ja sini/punane tuleb süüteluku + klemmile ühendada?

Loogiliselt kui 1 ots ühendada massi ja teine läbi N/C (normaalselt suletud) klemmi süüteluku pluss otsa peale panna, siis tulemuseks on hinge kinni hoidmine et kaitse kiiresti ja valutult läbi põleb. See "maha põlemine" oli lihtsalt ilustreeritult :D
Said nüüd aru? :D

Motopood BIKER24.EE

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”