õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

egonr kirjutas:

üks põhjus miks ma ei käi nendel üritustel enam ongi see, et esiteks liiga hilja alustatue kell 9 oli täna õhtul 9 kraadi....:S ja teiseks paugutama kipute liiga, ei viitsi kihutada naked rattaga...

Eelmine või üleelmine aasta oli sama kogemus, sai tuttavaga ka mindud õhtusele tiirule, tal sõidukogamust vähe, Vesse statoilist starditi ja kaberneeme suunas, ja läks andmiseks järsku peale maardu järve. Mina viimastele 160-ga järgi ei jõudnud igatahes ja tuttav jäi kohe maha kuna polnud sõitnud ja ei julgenud peale keerata, õigesti tegi ka. No esimeste kiirus oli kindlasti 250 kandis ja ma arvan et mõnel kiiremal isegi üle, minumeelest ei ole see ka normaalne kulgemine. Lõpuks jõudsime ka siis Kaberneeme sadamasse ja seal öeldi siis maha et kes tahab kihutada palun minge kohe minema ja kihutage omaette, sealt tagasi sõit linna poole oli juba kordades mõistlikum. Grupp peaks ikka suutma koos püsida ja kiirused peaks olema vastavalt olukorrale ja lubatule. Ennem võiks äkki ära märkida et täna õhune sõit kiirustel 150 +, on soovijaid ? Siis ei viicinud minna enam tiirudele ja mingi hetk sai uuesti käidud, Laagri statist keila poole, samamoodi peale Laagri Maksimarketit hakkas peale nn. kõvatamine et kellel ikak kiirem ja kes kellest mööda saab, kui grupis sõidetakse siis ei sõideta kellestki mööda ja säilitatakse oma positsioon grupis kuni sõidu lõpuni. Tagasitulles oli täiesti pime ja siis kuskil keila kandis metsavahel 150-ga lasta, suht kitsas tee ja võõras kant no sorry ma jäin maha las hullud lähevad ees, ja läksidki. Kahekesi tulime linna tagasi sest grupp oli jäljetult kadunud. Enam ei kipu väga jah nendesse puntidesse, sõidan venna või sugulasega kahe kolmekesi ja väga mõnus, saab mõistlikult sõita ja sõitu nautida. Mitte trahvihirmus kihutada.

Yaaa-maaa-haaa......

Mine “Üritused”