Jaanikese kestvusõit (Võidupüha eri)
Moderaator: Moded
Re: Jaanikese kestvusõit (Võidupüha eri)
Sai täna Valgas käidud ja rajaga tutvutud.
Mehed olge kohal ,sest korraldajad on palju vaeva näinud ja maha märkinud väga laheda enduuroliku raja
Eriti peaks ennast kohale vedama quadimehd,sest teile on valmis pandud viimasepeal krossi rada,kus puuduvad igasugused takistused-puhas sõidurõõm teil.
olge kohal
lärm
Kohal ära käidud ja karikasgi koju toodud.
Rada oli suurepärane - korraldajatele suure vaeva eest. Paremat ei osanud küll grammigi tahta. Rada oli kui kestvussõidu aabits. Teie kes te kohal ei käinud jäite paljust ilma
Järgmiste sõitudeni...
Rada oli väga meeldiv, aga see mudajõgi, kus ma oli kinni mingi 30 minutit (seal, kus kõrvalsõit oli silla kaudu) võttis kõik närvid ja jõud. Head hüpped ja kurvid üldse lahe sõidupäev, aitäh
Pildid natuke hiljem
timofei sõitnut siis ringiga see ei olnud pahapärast aga hea ring oli ju selline märk sellepärast et ise juba vähe õllene
-
- Tänatud: 1 kord
Missomoto kirjutas:Kohal ära käidud ja karikasgi koju toodud.
Rada oli suurepärane -korraldajatele suure vaeva eest. Paremat ei osanud küll grammigi tahta. Rada oli kui kestvussõidu aabits. Teie kes te kohal ei käinud jäite paljust ilma
Järgmiste sõitudeni...
Kas Hr Peegel ka RS litsensi omanik?
mait73 kirjutas:timofei sõitnut siis ringiga see ei olnud pahapärast aga hea ring oli ju
selline märk sellepärast et ise juba vähe õllene
õllene pole:)
aga seal mudas ma oli teisel ringil, muud ringid olid palju parem (9 kokku)
Hea rada. Kas seda raja läbisõitmist alguses ei saaks igal pool traditsiooniks muuta?
Timofei--kui Sinu sõit paraneb samasuguses tempos nagu eesti kirjakeel oled varsti meist kõigist möödas!!
Varahommikut.
Eilne rada oli tase omaette. Selline rada ongi õige endurolik kestvuskrossi rada. Kõik elemendid olid olemas ja peamine millegiga ei pingutatud üle. Kuskil ei pidanud tirima, tassima puhas sõidurõõm ja kõik takistused olid väga hästi läbitavad. Jaanikese looduslikud pinnavormid olid korraldajate poolt väga oskuslikult ära kasutatud. Metsa osa oli ikka ülikõva oma tõusude ja laskumistega. Nii, et eile sai jälle midagi uut ja huvitavat kogeda.
Tänud korraldajatele
pilte:
http://photofile.ru/users/timoon/115368527/
mait73 ja 4cl Vabandust, et sain valesti aru
-
Teema algataja
Tere
Tänud kõigile võistlejatele. Paluks panna üless laste autasustamise pilte ja üldse pilte võistlusest.
-
- Tsikkel: BUCCIMOTO BR1 F6
- Tänanud: 1 kord
Minu arust läks pittide arvestuses midagi nihu.Mina ei saanud mingi nipiga esimeseks tulla,kuna olin pool tundi enne lõppu viiendal kohal.LP korraldaja äkki vaatad lõpuprotogolli üle et oleks ikka aus ja õiglane.Minu nr oli 641.Nimi- KEVIN KAURSON.Pitbaigi klass.
-
Teema algataja
Kennu kirjutas:Minu arust läks pittide arvestuses midagi nihu.Mina ei saanud mingi nipiga esimeseks tulla,kuna olin pool tundi enne lõppu viiendal kohal.LP korraldaja äkki vaatad lõpuprotogolli üle et oleks ikka aus ja õiglane.Minu nr oli 641.Nimi- KEVIN KAURSON.Pitbaigi klass.
Autasustamine sai tehtud andmete järgi mis ajavõtust saime. Ajavõtjad saadavad meile nädala alguses tulemused meilile eks kontrollime üle ja parandame tekkinud vead.
-
Teema algataja
minuga kirjutas:Tere
Tänud kõigile võistlejatele. Paluks panna üless laste autasustamise pilte ja üldse pilte võistlusest.
Pane ise ka, ma tean et sul on.
väga ok oli ,kui see kõrvale jätta et eelviimase ringi lõpus esimeselt kohalt küte lõppes mis sõidu lõpetas.
tore oli ka see ,et ajavõtt toimis seekord hästi ja it mehed olid niipalju targemaks saanud seekord ,et korralikud ajavahed olid ka olemas.Järgmiseks korraks lubati ka nii et parim ringiaeg oleks olemas igal võistlejal.
Kordan siiis veelkord üle kõikidele võistlejatele ,et transponder peab olema kinnitatud selja peale kaitsme külge või veel parem kiivri noka külge.(mitte mingil juhul masina rauast konstruktsiaooni küljes)
paaril atv mehel nr 402 ja 403 oli peidus kusagil kõhu all ,mis põhjustas vahepeal mitte lugemise,aga lugesime ka kindluse mõttes käsitsi ja probleeme ei tekkinud et mehed oma õiged kohad saaksid.
kohtumiseni Kukemetsas
Lärm
Järgmiseks korraks lubati ka nii et parim ringiaeg oleks olemas igal võistlejal.
Kasulik pisiasi see BEST LAP on.
valga kiireim ring võiks ka olla, saaks kinnitust oma mehaanikute sõnadele, et olin kiireim rajal ja tulin iga ringiga esimestele järele ... kui just tsikli käima tagumisega ametis polnud
-
- Tsikkel: CB fighter,KawaKX450,Husa550SM
- Kontakt:
kiireim ring on suhteline mõiste,äkki teistel olid aeglasemad segajad ees ja sina said vabalt sõita lihtsalt,sellepärast tundus kiire oluline on koht,mitte ringiaeg
Õlu järel:Sääreväristaja/Peolt koju:kondimootor
http://www.carma.ee
http://www.krestonehitus.ee
#7 ja 585
oluline on jah täpne kohat ,aga kui süsteem võimaldab siis miks mitte.
Aga kui kiired muudkui gaasitasid ja röökisivad selja taga ja aparaadid sähvisid kas siis on võimalik mõnda pilti kaa näha.
Kiiret muidugi pole.
hakkasin stardist suht viimasena tulema ja lõpetasin yldarvestuse 3ndana, väga aeglane ei saanud seega olla
-
Teema algataja
jõudu
mõned pildid seebikast: http://fotoalbum.ee/photos/mkk2002/sets/756265
Tere
Kaotasin rohelise Polisport käekatsme koos rauast kinnitusega soolo sõidu ajal rajale.
Kui kellelgi oli mahti see üles korjata hiljem, siis võiks kontakteeruda
Ette tänades Mihkel
5044107
-
Teema algataja
Kratt007 kirjutas:Tere
Kaotasin rohelise Polisport käekatsme koos rauast kinnitusega soolo sõidu ajal rajale.
Kui kellelgi oli mahti see üles korjata hiljem, siis võiks kontakteeruda
Ette tänades Mihkel
5044107
Sõitsin täna raja läbi ei näinud midagi. Susu esiplast oli ainult. Kas täpsustaksid kus kohas kadus?
minu meelest oli midagi käekaitme taolist maas, vasakul rajaäärel tõusul, peale seda järsku liivast allatulekut ja parempööret metsas sees.
Vähemalt võistluse ajal oli see seal.
Andres
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.