Mootorratturite Kevadpäevad Tartus 9.mai
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Re: Mootorratturite Kevadpäevad Tartus 9.mai
petz61 kirjutas:Vidget kirjutas:Otsereportaaz: Jaama selveri juures on osad augud juba asfalteeritud ja ilmselt on antud lõik laupäevaks kulgemiseks valla.
kas tartus käib aukude asfalteerimine klassikalisel viisil. st. et freesitakse auk välja ja teerulliga asfalt kinni või nagu mujal igalpool - no et lasevad ühest torust törtsu pigitaolist vedelikku liivase ehk porise augu pöhja ja teisest sinna peenikest graniidipuru järgi.
Kui sõita kaunase puisteelt jaama tänavale siis seal igalpool on küll see teine variant
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Väga OT küll aga Jaama tänav läheb see suvi Rõõmu tee otsast kuni Paju tänavani ülekattesse, seega ma arvan, et neid auke ei ole praegu väga kapitaalselt küll kavas kinni lappida aga ega sirge peal see natuke lahtist kildu olegi tappev, kurvides on küll jama. Oleneb muidugi kogusest.
-
Mehed-naised kuulge, ühte seljakotti ei taha paraadile kaasa võtta?
Raiki, Sinu jutt on, et ise pole näind, aga naised saunas rääkisid..., vaatame laupäeval
Kuidas Annimatsil siseööbimisega on? Või kannatab juba telgis sel aastaajal kaine peaga magada? (Mitte et ma kaine peaga telgis magaks, aga ma arvestaks väikese varuga..)
+358458693818
Siseööbimisega seal juba suht kitsas,kõik vist broneeritud.Võib juhtuda,et saan pakkuda kaks kohta,kui osad ei tule.Aga seda täpsemalt homme.Mis kellast ise homme sinnapoole liigute?Panen sulle ps oma tel.nr-i helista,siis kuuleb edasi.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
M-G kirjutas:Raiki, Sinu jutt on, et ise pole näind, aga naised saunas rääkisid..., vaatame laupäeval
pole siin mingit juttu naised saunas rääkisid
tänase seisuga kaevati sinna hoopis auke juurde veel .... täpsel ristile parempöörde kohale
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänatud: 1 kord
Raiki kirjutas:pole siin mingit juttu naised saunas rääkisid
tänase seisuga kaevati sinna hoopis auke juurde veel .... täpsel ristile parempöörde kohale
Samas on ümbersõit olemas(NB! LAHTINE KILLUSTIK) ja parempööret ümbersõidult teha oluliselt lihtsam kui foori tagant, seega probleemi ei tohiks olla.
Teine variant on puiesteelt keerata kohe raatuse tänavale.
Let the good times roll.
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
Kallev kirjutas:Kajar kirjutas:TARTU
9.MAI
14.00 Kontsertetendus – esineb Juurviljaorkester Viinist
Raekoja plats
Euroopapäeva raames.Etskae... Või et Austria poisid on oma KTM-idega suisa Raekoja platsile trüginud... Ei tea, mis etendust nad seal siis teevad kah?
seda juurika punti peab lausa nägema, raadio promost sain aru,et ainult 1 kontsert, tartus ja kõik
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
homseks siis kõik ilusti vihmariided kaasa
lõunaks lubab ilusti vihma
-
- Tsikkel: Kawa
Kahjuks jah oli juba kuu või rohkemgi tagasi kõik sisemajutuse kohad bronnitud ja mõni päev tagasi sinna helistatud, polnud ühtegi bronni tühistatud. Seega palve, kui kellegil keegi jääb tulemata, siis oleksin tänulik kui minuga ühendust võtate, sest mul tütred (2tk)tulevad kaasa ja pigem neile sisemajutus, kui telk...ise võin vabalt õues kämparäästa all ka magada:)
mototydruk kirjutas:...ise võin vabalt õues kämparäästa all ka magada:)
Kotkapojad ei tule sel aastal või?
+358458693818
vilosius kirjutas:mototydruk kirjutas:...ise võin vabalt õues kämparäästa all ka magada:)
Kotkapojad ei tule sel aastal või?
Vaevalt et tulevad, eile alustasid nad Ennu mäletusjoominguga, sest vana m*nn ei mõtlegi enam Austraaliast tagasi tulla. Pidid pikema napsu tegema:P
Nojah, järgmiseks nädalavahetuseks vaja ju trenni teha
http://www.kotkapojad.ee/
+358458693818
Raiki, see kommentaar oli mõeldud, Sinu kriitikale Motohoovi kohta, mis seotud ka korraldajatega.Mis linnas toimub tänaval, ei tea kunagi keegi ette, hea kui kaubaka ees veetrass ei lõhke ja üle ei pea ujuma
M-G kirjutas:Raiki, see kommentaar oli mõeldud, Sinu kriitikale Motohoovi kohta, mis seotud ka korraldajatega.Mis linnas toimub tänaval, ei tea kunagi keegi ette, hea kui kaubaka ees veetrass ei lõhke ja üle ei pea ujuma
Ilmselt tasub quote'da, et teised ka aru saaks millest jutt käib.
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
markku kirjutas:krt näed ilmataat vedas jälle alt
Mis ta nii väga ikka alt vedas. Pesi tänavad tublisti puhtamaks. Tuletas ka meelde, et peab nahad uuesti sisse määrima ja uusi suvekõlbulikke ja vihmakindlaid kindaid on vaja. Mõnus üllatus, kui kindad ära võtsin ja kollakas pruunid peod nähtavale tulid Aga rattale meeldis uus trass küll - vähem siduri piinamist.
Tänud korraldajaile
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Panen homme pildid ülesse kuna laeb neid nii kaua alla siis jätan selle toimingu ööseks.
......võtsin ennast kokku ja panin alla laadima ehk siis juba saab täna ...
Paraadi ajaks oli ilm tõesti "huvitav", aga kokkuvõtteks ju täitsa tore oli. Tänud orgunnijatele! Ja tervitused ka tegelasele, kes paraadil minu kõrval oleks Raatusesse keerates tänksläpperit (tank-slapper) demonstreerinud. Paraad vist ei ole selleks kõige sobilikum koht.
Tahtsin veel küsida, kuna olin hetkel just lavast pisut eemal, mistõttu ei kuulnud - kas hõigati maha, et Tartus nüüd kaherattalistel parkimine tasuta?
Karutapja kirjutas:Tahtsin veel küsida, kuna olin hetkel just lavast pisut eemal, mistõttu ei kuulnud - kas hõigati maha, et Tartus nüüd kaherattalistel parkimine tasuta?
Ei, sedapuhku mitte, anti ainult allkirjad üle ja lubati enne hooaja lõppu sellekohane otsus teada anda. Eks näis mis saab. Vihm sättis jah ennast ilusti paraadi ajaks, kuid eks ilm.ee ka seda lubas. Kuuldavasti oli see esimene vihm Tartu Kevadpäevade ajaloos!
tiptop üritus jälle seljataga, peab nüüd garaazist uued rehvi otsima ja laskma kuskilt alla panna
Võttis vähe aega aga midagi siin nüüd on.
http://nagi.ee/photos/dimi/sets/198637/900547/
rolex kirjutas:Karutapja kirjutas:Tahtsin veel küsida, kuna olin hetkel just lavast pisut eemal, mistõttu ei kuulnud - kas hõigati maha, et Tartus nüüd kaherattalistel parkimine tasuta?
Ei, sedapuhku mitte, anti ainult allkirjad üle ja lubati enne hooaja lõppu sellekohane otsus teada anda. Eks näis mis saab.
Hei. Kummaline on see, et reedel Tartu raekojaplatsi kõrval parklas tegutsev trahvikirjutaja neiu ütles meile, et tsikli parkimine on Tartus tasuta.
Sai ka käidud ja täitsa tore märg paraad oli... Keegi teab rääkida palju rahvast oli äkki? Igastahes mahtus ilusti motohoovi ära see kari. Küüni tänavalt äraminnes avastasin, et mu tsikkel on vahepeal kuidagi küllili käinud ja mõlemad piduri hoovad ära murdunud. Tahaks teada, mis seal toimus. Ise ei kuku tavaliselt ükski asi küllili. Kui keegi nägi või oskab informeerida siis oleks tänulik mis seal toimus. Masin asus riia mnt. pool uue kaubamaja ja lille müüjate vahelisel alal. Ja tegemist selle : http://static1.album.ee/files/777/97/or ... 7_nX5n.jpg masinaga...
vilosius kirjutas:Kuidas Annimatsil siseööbimisega on? Või kannatab juba telgis sel aastaajal kaine peaga magada? (Mitte et ma kaine peaga telgis magaks, aga ma arvestaks väikese varuga..)
Vilosius, telgis kannatas magada, pea kohta ei kommenteeri Kus sa olid?
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänatud: 4 korda
SAUL kirjutas:Sai ka käidud ja täitsa tore märg paraad oli... Keegi teab rääkida palju rahvast oli äkki? Igastahes mahtus ilusti motohoovi ära see kari. Küüni tänavalt äraminnes avastasin, et mu tsikkel on vahepeal kuidagi küllili käinud ja mõlemad piduri hoovad ära murdunud. Tahaks teada, mis seal toimus. Ise ei kuku tavaliselt ükski asi küllili. Kui keegi nägi või oskab informeerida siis oleks tänulik mis seal toimus. Masin asus riia mnt. pool uue kaubamaja ja lille müüjate vahelisel alal. Ja tegemist selle : http://static1.album.ee/files/777/97/or ... 7_nX5n.jpg masinaga...
Juhtus siis nii,et tuule puhang lükkas su ratta ümber,olin siis kõrval,keegi aitas ta tagasi püsti,äkki pärast see asi ka kordus.
Sõpradega mõeldes otsustasime,et viga on selles,et sul rattas seisab liiga sirgelt,peaksid tegema kallaku nurga suuremaks.
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
yanksel kirjutas:Vilosius, telgis kannatas magada, pea kohta ei kommenteeri
Kus sa olid?
Kohal olin
http://i497.photobucket.com/albums/rr33 ... 1241975709
+358458693818
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.