Milline avatava lõuaosaga kiiver ?
-
motoratsutaja
Teema algataja - Postitusi: 1193
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Re: Milline avatava lõuaosaga kiiver ?
Perse, loomulikult peab proovima kiivrit ja siin paljude poolt kiidetud mudelid mulle ei sobi. Uuringi et mida keegi kasutab ja mis kogemused kellelgi on siis tean proovides milelle rohkem tähelepanu pöörata kui on ette teada erinevate kiivrite omadused ja puudused jne siis on lihtsam vaadata kiivrit ja ei avasta pärast midagi ebameeldivat kiivri juures mida oleks olnud ennem hea teada. Sõida või 200 000 km aastas. Praegune kiiver on mugav aga väga mürakas linnas on jah savi aga maanteel hakkab väga ruttu ajudele käima ja pärast pool päeva pea uugab otsas. Kõrvaklappide paigaldamine ei ole ka kuidagi meeldiv ja surub vastu kõrva oi kurat kuidas käib kõrva peale kuna nende jaoks peaks rohkem ruumi olema. Palju mugavam oleks ka seisma jäädes ja juttu ajades lükata lõuaosa ülesse mitte kiivrit kogu aeg peast tirida. Kuna ennem ei uurinud üldse midagi siis ei teadnud ka seda et Arai pole just vaikseim kiiver. Aga kurat ma ei saa aru miks peab hakkama kommenteerima kui ma uurin detaile häirib või
Ei ole ju kohustuslik postitada või lugeda.
Perse mulle see korda läheb mida sa täna kuskil proovima hakkad ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.