Trahvid ja politsei välisriikides

Kasutaja avatar

sakala84

Re: Trahvid ja politsei välisriikides

Lugemata postitus Postitas sakala84 »

musttank kirjutas:

Ma olen Sul pätt ? Kui inimest ei tunne ära targuta, ammugi veel kui pole kursis kohaliku eluoluga. Odavam on reg. nr vahetada, kui mingit 40 euroseid parkimistrahve maksta. Seadused ongi selleks välja mõeldud, et neid rikkuda aga mõistuse piires muidugi. Ja mingi põdeja tüüp ma ka pole. Raha tuleb,raha läheb. Pealegi, raha on maailmas nii vana asi, et seda peaks kõigil olema. Öelda oleks veel palju aga ei viitsi...........

Anna andeks kui ma seaduskuuleka ja ülima õiglustundega inimest nüüd solvasin sõnaga "pätt". Muidugi on need jäetud maksmata õigusega, ja eeldada võib, et võrdsemast võrdsem isik võib ise otsustada milline maks on mõistlik ning milline mitte.

Panthera kirjutas:

Hehee ... :mrgreen:
ja teie, targutajad, tahate öelda et kui te saaksite Soomes trahvi parkimise eest et te siis maksate selle ilusti ära :?: eriti kui jutt mingi 40 EUR- ist oli :?:
:wack:

Esiteks ma ei saaks seal trahvi, kuna püüaksin parkida seal kus tohib ja vajadusel ostaksin parkimispileti, isegi kui saaks trahvi, siis igasuguse kahtluseta ma maksaks selle ära, kuna austan teiste kultuuride ja riikide reegleid, seadusi.

Thunderace; VFR 800

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”