Suzuki GSX-R 750 K7 - meph
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 283
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Suzuki GSX-R 750 K7 - meph
Sai siis selleks hooajaks endale midagi uuemat soetatud.
Tegemist siis 2007 aasta isendiga. Läbisõitu oli ostes 2100 kilomeetrit ning hinda vaadates oli patt ostmata jätta
Praeguseks on siis rattale paigaldatud küljegondli kukkumispunnid, tagakiige kukkumispunnid, xenontuled ja alarm.
Ameerikamaalt on hetkel minu poole teel ka Akrapovic'i shorty slip-on ja Throttlemeister'i throttle-locker. Samuti ka uued tüübikleepsud rattale, kuna mõlema poole küljegondlid on veidi kriimustada saanud ning filigraan nagu ma olen, tundub, et vaja siiski enne hooaja lõppu uue värvikihi alla panna
Üks pilt ka:
-
- Tsikkel: Viffer ja Kawa
- Tänatud: 8 korda
Re: Suzuki GSX-R 750 K7 - meph
Tahan ka.... sellega sõita Ilus pill muidu, nael kummi siis
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
meph kirjutas:Sai siis selleks hooajaks endale midagi uuemat soetatud....... kuna mõlema poole küljegondlid on veidi kriimustada saanud ning filigraan nagu ma olen, tundub, et vaja siiski enne hooaja lõppu uue värvikihi alla panna
kas kollasest lärmajast sai kõrini ?
ja värvitöid tehakse ikka talvel kui see sõitmist ei sega
-
- Kontakt:
kollane lärmaja on praeguseks jah juba läinud... vahetasin ühe 4runneri vastu :p
Aga erinevaid rattaid on mul päris mitu aastat juba olnud...
Räägi lähemalt sellest Ameerika maalt summuti ostmisest, olen isegi sealt midagi välja vaadanud aga kuna pole kogemust sealt tellimisega ning paljud online müüjad üldse ei saadagi siia. Tahaks oma tonnisele k7-le ka mingeid mõnusamaid torusid
amottus kirjutas:Räägi lähemalt sellest Ameerika maalt summuti ostmisest, olen isegi sealt midagi välja vaadanud aga kuna pole kogemust sealt tellimisega ning paljud online müüjad üldse ei saadagi siia. Tahaks oma tonnisele k7-le ka mingeid mõnusamaid torusid
http://biker.ee/phpbb/memberlist.php?mo ... ile&u=7197
Eikki saab sind sellega aidata!
-
- Kontakt:
Eikki kaudu võibolla õnnestub vältida tollimakse ja muud sellist jurri jah kui ta gift'ina selle deklareerib ja sinu poole teele paneb.
Enda summuti ostsin ise ebay kaudu kõige odavama pakkuja käest Üldiselt kõik väga lihtne, vajalik krediitkaardi olemasolu ja siis selle sidumine paypal'i kontoga, raketiteadust pole. Vajadusel võin ise ka sulle kola tellida kui tahad.
Throttle-lockeri võtsin otse tootjalt, pakkus ise välja, et maksan talle paypal'i kaudu, tegin ülekande ära ja alla nädala oli kola mul näpus. Praegu ootan ühte vahetükki sellele, kuna algselt sai asi tellitud 11 aastat vanemale mudelile (enda vanale rattale).
Leidsin näiteks selle asja:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/07-08-SU ... ccessories
Tundub et saadavad ka Eestisse, saatmiskulud mingi 55,5 dollarit. Mis kuludega peaks veel arvestama?
Kas on üldse reaalne, et saan asjad kätte kui krediitkaardiga maksaksin? Krt natuke põen kuna pole üldse sealt tellinud. Midagi tollimaksust mainisid???
ära neid osta sõber kunagi ostis täielik bullshit hääl kuna ei summuta ju üldse see on selline väike pasunakujuline toru aint.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/06-07-SU ... otohosting
Kui siit vaadata siis tundub et on mingi väike püti moodi asi ka sees ikka
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
igaljuhul see väike pütt ei summuta piisavalt, et mitte tekitada uudishimu kaasliiklejate ja patrullide seas..
need olid jah täpselt samad.
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Vahet pole kas seal taga on originaal pütt või megaphone või hoopis ilma, sest tal on katalüsaator all mis summutab vägagi palju.
mega1 kirjutas:need olid jah täpselt samad.
aga tsikkel oli gsxr1000 k5
meph kirjutas:Ameerikamaalt on hetkel minu poole teel ka Akrapovic'i shorty slip-on ja Throttlemeister'i throttle-locker. Samuti ka uued tüübikleepsud rattale,
Tüübiklepsud??? Kus pekist sa need tellisid ja mis maksavad?
-
- Kontakt:
amottus kirjutas:Leidsin näiteks selle asja:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/07-08-SU ... ccessories
Tundub et saadavad ka Eestisse, saatmiskulud mingi 55,5 dollarit. Mis kuludega peaks veel arvestama?
Kas on üldse reaalne, et saan asjad kätte kui krediitkaardiga maksaksin? Krt natuke põen kuna pole üldse sealt tellinud. Midagi tollimaksust mainisid???
Ainuke reaalne lisakulu ongi tollimaks mis nad peale suruvad. Tollimaksu all pean siis hetkel silmas mingit marginaalset protsessimisraha ja siis 18% käibekat.
Üldiselt ebays eriti huiajaid ringi ei liigu, tasub vaadata kasutajale antud tagasisidet ostjate poolt... kui sul on keegi kes paarsada korda on hea hinnangu saanud, siis on ebatõenäoline, et ta sind nüüd üks hetk huiama hakkaks.
meph kirjutas:.... Läbisõitu oli ostes 2100 kilomeetrit ning hinda vaadates oli patt ostmata jätta
[/img]
Mis see hind siis oli kui riigisaladus pole?
meph kirjutas:Ebay... 10 dollarit paar.
oot-ot? Sa mõtled siis MUDELIKLEPSE või?
Tüübiklepsud on ju hoopis miski muu asi... ja neid saab ilmselt läbi ilge jebla vaid esindusest tellida....
ramost suzule olid täitsa saadaval aga hind oli miskit tonnides seega minu jaoks jäi sinnapaika.
-
- Kontakt:
ma olen nyud veits segaduses, mis vahe on nüüd mudeli ja tüübikleepsul või mida hetkel silmas pidasid?
Ega sa BMW pagassiluugil olevaid numbreid ka tüübikoodiks ei nimeta ju..?
meph kirjutas:ma olen nyud veits segaduses, mis vahe on nüüd mudeli ja tüübikleepsul või mida hetkel silmas pidasid?
Mudelikleeps - Kleeps, mis näitab motika mudelit... nt. GSXR 1000, ZX-10R, CBR1000RR, jne.
Tüübikeelps - On siis kleeps, mis näitab konkreetse ratta tehnilisi parameetreid (tootmisaeg, kubatuur, kaalud, rehvit, VIN, jne.) ja tüübikinnituskoodi (e12*12345/678/).
-
- Kontakt:
Okei, siis kasutasin veidi halba sõnastust jah. Olgugi, et kohalikud niipalju kui ma uurisin, tahavad ka mudelikleepsude eest maarjamaal tuhandeid
Originaalid maksavad jah tuhandeid. Ma arvan, et need $10 maksnud on küll mitteoriginaalid, ehk siis sama kui meie koahalikud kleepsutegijad oleks asja vaevaks võtnud. Omaette teema on kindlasti ka see, kas nii uut pilli on ikka mõtet värvima ja aftermarket kleepsudega üle kleepima hakata.
-
- Kontakt:
CB500 kirjutas:Originaalid maksavad jah tuhandeid. Ma arvan, et need $10 maksnud on küll mitteoriginaalid, ehk siis sama kui meie koahalikud kleepsutegijad oleks asja vaevaks võtnud. Omaette teema on kindlasti ka see, kas nii uut pilli on ikka mõtet värvima ja aftermarket kleepsudega üle kleepima hakata.
Eks enne kleepimist teeb ikka kindlaks kas kleeps on arvestatava kvaliteediga Endale tellisinGSX-R logod, mis olid kroomvärvi, kuid sarnase hinnaga leiab ka täiesti originaalkleepse, mis tootjapakendis.
Ratast ma üle ei hakka ma värvima, mõlema poole küljekondli samad detailid(ratta küljegondel koosneb päris mitmest erinevast detailist) on kraapida saanud veidi, lasen mingi hetk need lihtsalt originaalvärviga üle.
-
- Kontakt:
Niih, vahepeal siis veidi arengut rattaga toimunud
Praeguseks on odomeetril kusagil 7800km. Vahepeal paigaldatud kilokaupa nänni rattale:
- Powercommander, seadistatud Velt'i düno peal.
- Throttlemeister'i throttle locker.
- Akrapovic'i shorty slip-on.
- HealTech'i X-TRE (säilitab näidikuplokis oleva käigunäidu funktsionaalsuse).
- Puig'i double-bubble läbipaistev ilma toonita esiklaas
- Cam-mount paagile.
- Üks tagarehv
- HID pirnid-plokid, nii lähi kui kaug.
- K&N'i pestav õhufilter.
Mõttes on veel quickshifter powercommanderi süüteboxi baasil. Tellitud veel 1/5 gaasirutska käiku lühendav lulla.
Dynograafiku pilt ka:
Sinine joon: stockratas
Punane joon: Seadistamata kujul ratas
Roheline joon: Seadistatud vidinatega ratas
-
- Kontakt:
Eile suutsin oma numbrimärgi kusagile haapsalu maantee võssa puistata. Ehk siis kui keegi leiab 28JU märgi kusagilt, siis see on minu oma, 5140229 tänab kui sinna helistatakse antud teemal
Positiivse üllatusena täna ARK'is selgus, et juba homme annavad uue numbri mulle kätte. Ise kartsin ,et saan nädal aega seda vähemalt oodata...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.