Hälvik-rolleristid
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 1 kord
Re: Hälvik-rolleristid
boob kirjutas:Kuule pahadeplaneet, sinu vanaema EHMATAS ja teo toimepanija on teada ning kahetseb tehtut. Kui avarii oleks toimunud su vanaema lähduses ja ta oleks samamoodi ehmatanud, kas siis oleksid ka läinud avariipõhjustajate juurde paukuma, et "kui vanaema oleks nüüd ehmatanud südame seisma siis..."
See rollerijuht aga sõitis lapsele füüsiliselt otsa, tekitas kehavigastusi, laps on haiglas... Ja vähe sellest, ta sõitis veel minema ka jättes lapse saatuse hooleks. No tõesti selline käitumine näitab täielikku vastutustunde puudumist ja karistuse peaks too juht saama tabamise korral täie rangusega.Ja muide, su allkirjas olev jutt vastab täpselt su kirjeldusele. Ehk siis su isal vedas kumm alt
Kulla mees kui bikejuht ei märka 1500 kg autot vilkuritega,siis ütle mulle kuidas saakski rollerijuht märgata 15kg last ilma vilkuriteta.
Ma loodan et see vanaema teema laseb Sul ikka mõne tunni magada kah,ja tegelt mu isal vedas kaks kummi alt ma lihtsalt kiirendasin nii kõvasti väljaisal oli mittu nädalat tilu haige ema pärast rääkis.
www.facebook.com/realbikerid
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.